Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:28:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173306 пъти)
Baba_Marta
Любопитен
И моето време дойде:)!
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #60 -:
април 09, 2008, 13:44:49 »
Значи, ние ги поръчахме балоните за сватбата и те си ги бяха доставили и поставили по масите в ресторанта по оливарниците. Ако искаш ще питам брат ми за телефона им и след малко ще ти го пратя на лични.
Активен
kralimarko
Новак
«
Отговор #61 -:
април 10, 2008, 00:46:40 »
Здравейте на всички. Аз явно ще съм вторият закъсал младоженец от Пазарджишко тук
. Проблема е следния. Идвам си от чужбина че да вдигаме сватба с моето момиче. Но естествено времето не стига. Сватбата ми е на 11.05. Нямаме ресторант, а ще посрещаме 130-140 човека. Проблема е че или ресторантите са малки (Елегант,Совите, Фазанарията и Вионас) или пък не ни харесват (Острова), или пък има вечерна сватба и ни гонят в 17.00 (Тракия), или пък персонала не ни вдъхва доверие (Елбрус), Та много ще оценя някоя идея за място и агенция различна от Амур. Те ми се струват коректни, но просто искам да имам варианти а и като чувам има и по евтини от тях. Иначе при тях няма шест-пет, но е винаги по добре да имаш вариянт.
Активен
Baba_Marta
Любопитен
«
Отговор #62 -:
април 10, 2008, 07:12:10 »
Здравей Кралимарко,
За ресторанти трудно мога да ти помогна, защото незнам кои работят. Например ние сме страшно доволни от Вионас, там беше сватбата на брат ми. Всичко беше ок. За агенция използвахме Амур и както сам казваш -няма 6-5 - всичко беше договорено и платено след сватбата. Затова съм ги наела и за моята сватба на 09.08.08, но тя ще е в София. Миналата година от тях взехме само украсата, водещ и ди джей бяха от Благоевград и съжаляваме. Другата агенция, която съм виждала е Ивона те се появиха миналата година на нашата сватба и снимаха украсата, незнам как работят, но знам, че цената им е същата, дори малко по-висока. Чета във форума за някаква агенция от Гоце Делчев, но ми се струва много не сериозно. Появи се някой и започна да рекламира нещо, пълно с правописни грешки, после се скри, нямат нито сайт, нито никаква реклама и никой не е чувал за тях. Но както казваш, хубаво е всички да се преслушат. За ресторант се сетих, ако имате повече средства да поемете нощувките - идете на Ливадите. Били сме на плаж там и имаше сватба - беше много хубаво, а дансинга го бяха изнесли в градината около басейна.
Надявам се да съм помогнала поне малко. Успех!
«
Последна редакция: април 10, 2008, 07:16:06 от Baba_Marta
»
Активен
miladdy
Любопитен
много щастливо омъжена
«
Отговор #63 -:
април 10, 2008, 09:40:44 »
Здравейте Кралимарко,
За ресторант и аз не мога да ти препоръчам-ти си изброил всички.Зависи дали искаш да е в ресторант или в нещо по-битово(като Ливадите или Ханчето до Мало Конаре).Ние засега сме се спряли на Тракия но има много време за нашата сватба.За агенция мога да ти кажа впечатленията си от Ивона-с тях се срещах и разговарях,но все още нищо конкретно не сме решили.Много са любезни и мили и двете-а и са млади и пълни с енергия и идеи и най-важното,че ще се съобразят с изискванията Ви.За цени мога да ти кажа ,че са същите като в Амур-и те са добър вариант,а и са се доказали.Дано съм ти помогнала.
Активен
irinag15
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #64 -:
април 10, 2008, 14:45:14 »
баба Марта това че ти не си чувала за тях или че нямат саит няма как да е решаващо че са несериозни .напратив има доста доволни хора вече от техните услуги и ги препоръчват сами .нямам нищо против амур и ивона но може да си променят цените малко все пак не са чак толкова перфектни...
Активен
Baba_Marta
Любопитен
«
Отговор #65 -:
април 10, 2008, 17:04:43 »
Здравей КралиМарко отново,
Днес бях на гости в Пазарджик и ходихме на обяд в един нов ресторант Атлантик. Изглеждаше доста голям и мисля, че ще може да събере гостите ти. Беше далече от центъра, казаха, че ориентацията е бившето ДеЗеСе. Лично на мен храната ми хареса много, а имаше и голям избор в менюто.
Активен
kralimarko
Новак
«
Отговор #66 -:
април 11, 2008, 14:46:07 »
Благодаря на всички ви за отговорите. Май за сега съм най-близо до ангажиране на Елбрус.
Баба Марта ще пратя хора да го намерят този ресторант и ще видим.
Irinag15 тази агенция може ли да осигури D.J. и оператор че и те са много важни и ще е кофти да са некадърници - всичко могат да опропастят.
А и някой знае ли дали има някакви ограничения в подаръците за кумовете?
Активен
kralimarko
Новак
«
Отговор #67 -:
април 11, 2008, 16:30:14 »
Цитат на: Baba_Marta в април 10, 2008, 17:04:43
Здравей КралиМарко отново,
Днес бях на гости в Пазарджик и ходихме на обяд в един нов ресторант Атлантик. Изглеждаше доста голям и мисля, че ще може да събере гостите ти. Беше далече от центъра, казаха, че ориентацията е бившето ДеЗеСе. Лично на мен храната ми хареса много, а имаше и голям избор в менюто.
Баба Марта можеш ли да ми дадеш нчкакви по-точни координати на този ресторант. Кой квартал е горе долу нещо улица и т.н. че да знаем къде да ги търсим
Активен
stoyanof
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #68 -:
април 11, 2008, 17:59:02 »
Много ти благодаря за отговора, nina, беше много изчерпателен.
irinag15, благодаря, поздрави и на вас и наистина ще се радвам ако ми пратиш координати на агенцията за която говориш.
Активен
irinag15
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #69 -:
април 12, 2008, 18:28:19 »
крали марко само искам да чуеш и моето мнение за атлантик тк и нас ни го препоръчаха и като отидохме там нестига 4е отвсякъде е заобиколен от някакви обори и наоколо е доста зле и миризмата не беше по-хубава .просто в този край на града все още е доста зле за заведения.намира се някъде след топливо !
Активен
Katharina
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #70 -:
април 17, 2008, 09:37:07 »
Здравейте!
Надявам се да можете да ми помогнете. Търся добър диджей в Пазарджик. Сватбата наближава, а още никой не сме намерили
Благодаря ви
Активен
kelince
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #71 -:
април 19, 2008, 07:35:48 »
Здравейте момичета
Аз не съм от Пзарджик но скоро там ми предстои сватба на 31.05.2008. Малко ми е трудно да организирам нещата от Бургас
и за това ви моля за малко помощ
Опитвам се да разбера от каде да си взема торта за към 120- 130 човека
някой дали има идея каде може да видя
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #72 -:
април 19, 2008, 11:50:52 »
Цитат на: kralimarko в април 11, 2008, 14:46:07
Благодаря на всички ви за отговорите. Май за сега съм най-близо до ангажиране на Елбрус.
Баба Марта ще пратя хора да го намерят този ресторант и ще видим.
Irinag15 тази агенция може ли да осигури D.J. и оператор че и те са много важни и ще е кофти да са некадърници - всичко могат да опропастят.
А и някой знае ли дали има някакви ограничения в подаръците за кумовете?
Имаше едно симпатично заведение, ако правилно си спомням, до Билата - Белмекен май се казваше, не мога да се сетя колко голямо беше, ама май беше приятно като обстановка...
Или едно в едно село наблизо, ама пак не мога да се сетя за името на селото, ама заведението май беше "Кошарите", качваш се по едни стълби нагоре, ако ви е дневна сватбата, те и градина имат...
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
април 21, 2008, 13:18:48 »
Момичета, от къде ще си купите (или вече сте купили) роклите си?
Аз мисля 1-во да отида до Асеновград (тази седмица), защото прочетох, че има доста доволни булки и много, много хвалят бутиците там. Вие какво мислите? На къде сте се ориентирали?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
април 21, 2008, 13:29:58 »
Забравих за нещо.....относно шаферките.Продават ли се и рокли за шаферки,
но
не за деца
, в Пз?
Аз ще имам 3 шаферки, обмислям и 4-та и искам да бъдат абсолютно еднакво облечени. Мисля си, че едва ли ще мога да намеря 3 или 4 еднакви рокли и дали не е по-добре да купя плат и да се ушият роклите?Още не знам
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума