Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:31:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173333 пъти)

sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юли 13, 2009, 16:13:25 »

Благодаря за изчерпателната информация и аз не смятам, че си заслужава парите. Но кажи ми къде има балони с хелий за 20ст, че аз под 1лв, незнам да има?
Кога е твоята сватба?
Активен
pipi6
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #421 -: юли 13, 2009, 16:16:43 »

dari_pz-Права си по-добре си украси сама ресторанта. Wink Аз отказах да се възползвам от сватбените агенции и сами си украсихме ресторанта с допълнителни цветя  и балони. Много се чудя на момичета които са харесали ресторант Тракия,ние като ходихме при тях не останахме доволни от офертата която ни се предлагаха-за арки и незнам какво си,това са пари на вятъра.   diablo А за тези които мислят че правя реклама на ресторант Атлантик мисля че много грешат-аз не ги познавам собствениците дори.Просто останахме много доволни и си направихме сватбата точно както искахме.  Bravo Не винаги като се пише нещо добро за някого означава че е реклама нали  tease Иначе подаръчетата за гостите -белите ангелчета ги закупи наш познат директно от Илиенци на добри цени.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 13, 2009, 16:19:53 »

Моята сватба е на 10.10,а балони с хелий продават срещу старата автогара(едно малко павилионче за пиратки и такива неща),те също правят арки от балони и сами отиват и си ги монтират,също така мислим от тях да вземем и фойерверки за първият ни сватбен танц.Мисля ,че имат и магазинче и в търговията.Имам доста време до сватбата ,но сега не работя и имам доста време да обикалям и разглеждам неща за сватбата  girl_wink ,а твоята сватба кога е?Сама ли ще си правиш украсата?
Активен
sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юли 13, 2009, 16:23:14 »

Сватбата е на 06.09, мисля сама да си правя украсата, само проблем ми е сватбената маса, как да я направя сама.
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #424 -: юли 13, 2009, 16:30:47 »

Сигурна съм , че ще измайсториш най -добрата сватбена маса.Избери си покривката в тон с всичко, ваза,но по- луксозна, и цветя .Или три еднакви вази с икебана- сезонни цветя.Правилото е :едно по- високо, средно и късичко стебло.Гъби за овлажняване на цветя продават в магазините.Простичкото (обикновеното)също може да е фино, стилно  и оригинално.Успех! Bravo
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юли 13, 2009, 16:38:13 »

Зависи къде ти е сватбата.В Елбрус ми казаха ,че за нашата маса има дълга покривка ,с която я обвиват ,но не ми стана ясно как точно... можеш да си купиш от тези платове като сатен където са в какъвто цвят искаш и се връзва на края на масата и ще си поръчаш да ти направят букет с цветя да го сложиш по средата.Може да вземеш и листа от рози да наръсиш малко отгоре и две свещи колкото да има  blum ми нещо такова си го представям.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юли 13, 2009, 16:43:16 »

good Lusa взимам ти идеята с вазичките,не се бях сетила да има и нещо такова,но няма ли да станат прекалено много цветя с този голям букет отпред и тези вазички?Някъде гледах из форума как се правят розички от есенни листа и изглежда страхотно ,ако намерч къде е ще ви го покава,наистина за есенна сватба е страхотно и много оригинално изглежда,пък и момичетата казаха ,че се прави лесно.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юли 13, 2009, 16:47:28 »

ето го и линка : http://www.momentofpeace.net/2007/how_to_make_rose Как да направим Роза от есенни листа.
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #428 -: юли 13, 2009, 16:52:20 »

Една ваза- със сватбения букет. Други две- по-мънички от двете му страни през няколко пръста или педи.Цветята да  хармонират с твоя букет.Мислила съм и за стилни свещници отстрани , но може би са по-подходящи за вечерна сватба.
И за мен по- хубаво от истинските цветя няма.Възприемам цветя сухи или от плат(рози от сатен, дантела и т. н ), но не и изкуствени.Ама мое мнение:))
Много сте ми симпатични с тези предсватбени емоции.Много е мило!А, може и салфетките да засукаш по- така-като цветя.В интернет сигурно има напътствия.То и това е украса!
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #429 -: юли 13, 2009, 16:54:11 »

А тези есенни цветя са чудсни!Но листата трябва да са по- преснички сигурно и да се фиксират с нещо.
Активен
rali27
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 13, 2009, 19:17:07 »

dari_pz наистина много подробно си обяснила как стоят нещата при агенциите аз не съм разпитвала. Ако и на мен в р-т Тракия ми позволят аз да си направя украсата щях много да се зарадвам,но те не дават да си е правиш сам, нито да наемаш агенция, а лично те да си е правят срещу заплащане разбира се :girl_impossible:много се дразня така, но явно искат всичките пари при тях да отидат. diablo
Иначе като чета имаш доста идеи как да се украси, а си взела да се притесняваш. купи си от всичко по левче някакви ефтини вази,еко почва,наделки, платове (органза,сатен, тюл и др), розички,маниста и със един силиконов пистолет с който да лепиш може да направиш чудеса.Може да купиш цветни свещи (да не са ароматизирани, че са по-ефтини и ги завържи с панделка.Важното е да се ориентираш към някой цвят и да варира украсата в неговите нюанси. Да няма много различни цветове, че се получава кич.Или поне на мен така не ми харесва, на някой шареното може и да му хареса.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юли 13, 2009, 19:23:02 »

Права си Рали  good .Няма какво да се притеснявам толкова!Имам време и желание да се занимавам с такива дреболийки като късметчетата и украсата и без това се чудя какво да правя по цял ден  girl_wink Само ако имате информация от къде мога да си купя от тези малки розички,перлички и такива неща за късметчетата ще съм ви много благодарна.
Активен
rali27
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юли 13, 2009, 19:53:36 »

dari_pz  в магазин "браво" на центъра и в други които са за платове и шивашки материали.Ако можеш да дойдеш до Пловдив избора е по-голям.На ул.Иван Вазов като тръгнеш от гарата от лявата страна в началото на улицата, и по надолу има. И на главната има,преди пешеходния мост в страни в уличките,ако решиш ще ти обясня по-подробно в този преди пешеходния мост има огромно разнообразие!
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #433 -: юли 13, 2009, 19:59:42 »

А брокат по розите можеш да "докараш"smile и с лак на звездички или лепило.Моето детенце има лепила с брокат.И мажем на воля!
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юли 13, 2009, 20:57:36 »

pardon ха ха приготви си направо валериан,че то направо ме отказаха да се женя.Започвам с агенция Амур:взимат по 10лв. за украса на стол,ако имаш 100 гости =1000лв.и в какво се включва украсата  crazy-само покривки и столовете са облечени и са сложили по една панделка на стола.А по масите са сложили по една ваза с по 3 цветчета и това е.Ако искаш балони отделно си наемаш друга фирма.И останах с впечатлението ,че те само слагат покривките и покривалата за столовете + панделка,нищо друго.Ако искаш частична украса тя включва 200лв. за младоженската маса,100лв арка,по 4лв за обличане на стол,около 200лв за покривки.Но като им разгледах албума не ме грабна изобщо,а най-много ми харесаха тези снимки + балоните,които не са от агенцията Oh my ... .Сега за агенция Ивона - не им разгледах снимките ,но в сряда ще ходя до офиса им и после ще ви пиша,но така като си поговорихме с Ива(шефката) ми се струва ,че ще е по-евтино.Тя ми каза ,че украса на младоженската маса + арка е 200лв.,също така целия пакет който ми каза е бил около 1000лв. включва абсолютно всичко като тейбълки по масите,настаняване на гостите ,украса с цветя и балони ,помага при избирането на поканите и подаръчетата и всякакви такива неща.

Мила, не искам да правя реклама,  или нещо от сорта, но просто като видях написаното и малко не можах да се съглася с казаното от теб. Ние се възплзвахме от агенция Амур и от личен опит мога да ти кажа, че ние също имахме тейбълки на масите, имахме настаняване на гостите (насочване кой на коя маса е), украса с цветя (относно балоните нямам мнение, защото нашата сватба беше лятна и бяхме в градина, т.е. нямахме балони). Що се отнася до украсата на масите - имаше освен "вази с по 3 цветя", свещи и декоративни камъчета, които след като свърши сватбата, дори самата организаторка ми ги събра и ми ги даде заедно с 2 покривки (аз и предварително си й бях казала, че искам да си взема някои неща от украсата за спомен - так сега вкъщи когато поискам мога да си пресъздада нашата сватбена маса  yahoo ). За малко да забравя - имахме и пладнени салфетки за всеки един от гостите (като ние си избирахме всичко). От тях си избрахме и подаръчетата за гостите, които бяха на най-добрите цени за в момента в цял Пазарджик - 1,20 или 1,50лв. Имаха и каталог с покани, но при тях баха малко по-скъпички и аз си ги взех половината от Пз, другите (включително и за кумовете) от Бургас. Наистина услугите са им малко скъпички, но за мен си заслужава и за това се и възпозлвахме от тях и не съжаляваме за това.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: