Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:13:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173131 пъти)
sunbeam6
Любопитен
Публикации: 40
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #390 -:
юли 02, 2009, 16:25:39 »
Здравейте, на всички, като гледам колко сте напреднали започвам да се замислям дали не се размотавам много и накрая
. Капарирали сме ресторант, фото, музика, халките сме взели и...това е.
Кате, кога е вашата сватба?
Активен
reni_k
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #391 -:
юли 02, 2009, 19:19:28 »
Здравейте мили дами,
ако позволите и аз бих искала да се присъединя към групата на "пазарджишките булки".
Аз редовно следя форума но днес реших да влезна вече и с лично ИД. Моята сватба също ще е в Пазарджик в р-т Тракия и мн се притесних за аранжорката. Аз искам да ми направи аранжировката по мои условия и идеи. Моля да ми дадете на лична някакви координати на аранжорката, та да се чуя с нея предварително. Ресторантът ли налага аранжорката или ние мойе да си я избереме? Не съм от Пазарджик и това прави притесненията ми още по-големи. Ако някои други негативни детайли са ви попаднали на поглед, които трябва да се уговорят предварително, моля споделете!Най-сърдечни пожеланиа на всички за красива и весела сватба!!!Градът е красив, хората са стахотни и затова трябва и сватбите ни да станат неповторими
Благодаря най-сърдечно!!!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #392 -:
юли 03, 2009, 07:46:45 »
Вале, аз ако бях на твое място щях да си сменя ресторанта! УЖАС как ще ти казват те какви цветя да има и какво може и какво не може, нали това си е ТВОЯ ДЕН!?!?? незнам, поне това е мое мнение, никога не съм го харесвала този ресторант, единственото му предимство е че събира повече хора
на нашата сватба всичко се получи добре, даже сватбената агентка супер много ми се учуди и ми вика: браво как ти се е получило всико както го искаш, чак да не повярваш
ами как?? нали това си е твоя ден, и ти трябва да се чустваш добре!
е, накрая на вечерта е имало и някои изненади, например управителката на ресторанта си беше начислила 200 лв за касиер(??!?) без изобщо предварително да ни е казала за това.. но иначе беше незабравимо, за това мисля че си заслужава цялото това подготвяне, дори и нервите и парите,защото когато си в бялата рокля и видиш че всичко около теб е страхотно и всички ти се радват... чуството е... няма такова чуство! / извинявам се за дългия пост отнесох се малко/
Катя, много ти е хубава роклята (аз съм пристрастна особено към долната и част
)
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #393 -:
юли 03, 2009, 10:12:13 »
Момичета, трудно е да се смени ресторант месец преди сватбата.
Вале, съветвам те да бъдеш по-настоятелна при следваща среща с хората от ресторанта и се надявам всичко да бъде нормално
А за цветята за сватбената маса, може да излъжеш, че ще си ползваш тези от сватбената кола
много ще разберат те дали не си е приготвена от теб икебана
или да им кажеш, че са ти подарък от кумата. Варианти има, ти си умна и съобразителна, може и нещо по-хитро да измислиш като оправдание
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #394 -:
юли 03, 2009, 10:25:18 »
Мире, аз това и ще направя. Приятелката, която ми помага за много неща е била в тази сфера дълги години и разчитам на нея да даде едно рамо и за ресторанта. Надявам се тихо и кротко да се разберем като бели хора. Дума не може и да става за смяна на ресторанта, не че сме дали капаро, не че и поканите са раздадени до половината, просто искам да си спестя всичките тези притеснения и стрес. В крайна сметка силно се надявам, че този човек е все пак профисионалист и ще бъде гъвкав. Оххх тези дни имам чувството, че главата ще ми гръмне.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #395 -:
юли 03, 2009, 13:01:36 »
Ето ме отново. Сега намерих снимчицата на тортата, която поръчахме. Стискате палци да стане и нашата толкова красива, но с украса от цветчета
torta.jpg
(44.19 KB, 390x460 - видяно 349 пъти.)
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #396 -:
юли 03, 2009, 22:09:52 »
Вале, страхотна е тортата
На мен също ми препоръчват цеха на Лиляна Вацева, те са с доста опит, така че ще се справят
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #397 -:
юли 03, 2009, 22:58:11 »
Момичета, нашата торта също беше от Лиляна Вацева, както и кумската торта.МНого доволни останахме, а и хората с мн.стрикрни и коректни.Няма да съжалявате.
Активен
pipi6
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #398 -:
юли 05, 2009, 13:58:43 »
Здравейте момичета!
Моята сватба беше в новия ресторант Атлантик,намиращ се близо до река Марица.Прекрасна лятна градина, красиво направени шатри.Всичко което поискахме беше направено чудесно.Персонала се съобрази с нашите желания,бяха много коректни и не ни надписаха сметките допълнително.Порциона също беше съобразен с нашите желания
и беше доста като количество.Останахме толкова колкото се бяхме договорили, а не както в Тракия искаха да ни изгонят по-рано. За децата гости на сватбата ни имаше аниматор и чудесен детски кът.
Избрахме си дижей и си изкарахме страхотно нашия незабравим ден.А този ресторант се намира близо до пожарната или бившето Дезесе.
Това е от мене
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #399 -:
юли 05, 2009, 16:34:51 »
Защо ми се струва, че някой си прави реклама на ресторанта?...
надявам се да греша...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #400 -:
юли 10, 2009, 16:22:49 »
Май-май и на мен така ми се струва.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #401 -:
юли 10, 2009, 16:24:59 »
И аз се присъединявам към пазарджишките булки
.От доста време следя форума ,но вече си имам дата и мога смело да пиша тук
.Днес запазихме час в ресторанта,в ритуалната зала и в църквата
!!!Немога да повярвам ,че свършихме всичко за един ден!Знам ,че тепърва започва обикалянето,пазаруването,трошенето на пари и нерви,но се надявам да обменяме информация и ако има вече булки ,които са минали през това да помагат.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #402 -:
юли 10, 2009, 16:31:38 »
Нашата сватба ще бъде в ресторант Елбрус,тъй като в Тракия са запазени датите с многооо месеци за напред.Ако имате някаква информация за Елбрус моля да ми пишете!Малко се притесних като ми казаха ,че нямат никаква украса и че ще трябва сама да си я правя или чрез агенция,но с агенция ще ми излезе солено
Малко се притеснявам как ще се справя с украсата на целия ресторант
!Да имате някакви идеи как да си направя украсата лесно,бързо и евтино?Сватбата ще е вечерна и ще имаме 2 часа да украсим ресторанта,а аз няма да мога да бъда там за да кажа кое как искам да е
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #403 -:
юли 10, 2009, 16:53:19 »
Мила, сватбата на моя близка беше в Елбрус преди 3години и тя бяха мн.доволни. А относно украсата - познавам едно момиче, което работи мн.евтино и съвестно и си върши работата добре. Не знам как се казваше магазина или по-точно офисчето й, но се намира на улицата на "Министерството", от др.страна.В отсрещните кооперции - там отдолу има всякакви офиси - на Офис 1 и т.н., та в тази редица се намира и тя - казва се Любчето. Няма нужда да ходиш да си украсяваш ти, тя прави каквото й кажеш.За друг не се сещам, освен тези в Тракия, но не ти ги препоръчвам (въпреки, че ги познавам). Къде ще поръчате тортата? Кога е датата?.....да малко подробности на любопитните
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #404 -:
юли 10, 2009, 18:59:26 »
Мерси много за информацията!Ще проверя за това момиче за което ми казваш.Сватбата ще бъде на 10.10.2009г. и ще бъде вечерна.Преди малко капарирахме и DJ Митко( четох тук много добри отзиви за него ,а и като си поговорихме, че няма да има сълзливи истории и танци със сбогуване на булката с майка и и със баща и -много съм доволна
).Също така той ни насочи към 1 човек ,който прави арки от балони и сам си ги монтира и може да си вземем и фойерверки ,които ще ги поставим на дансинга за първия ни танц.Сега си говорехме и за заря ,но трябва да намерим някаква фирма ,която се занимава с това.За тортата мисля да ида при Лиляна Васева (май така и беше името).Майка ми я познава и ми каза ,че тя била първата сладкарка в Пазарджик и била много добра.Само незнам колко дни преди сватбата трябва да поръчам тортата.Иначе ще бъдем в църквата Св.Георги.Аххх още не сме уредили и видео оператора,но все пак всичко това го направихме за 1 ден
.Ако имате някакви отзиви за Тони(студиото му се намира до старото кино ,Kodak) моля кажете ми.Надявам се че 3 месеца ще са ми достатъчни да се подготвя за сватбата.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума