Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:17:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173179 пъти)

Radeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: май 15, 2009, 20:07:13 »

cvety_p, благодаря. good Мисля, че ми стана ясно къде е Ния, така че скоро като сме малко по-свободни ще отидем и до там. 
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #346 -: май 16, 2009, 18:56:48 »

Момичета, преди време попаднах на снимка на сватбен дансинг.Украсата бе проста, но страшно ефектна.Балони с хелий бяха привързани чрез дълги панделки към фини торбички с пясък и поставени като цветя по дансинга.Аз бих използвала идеята и за детско парти , и за ЧРД!.. yahoo
Активен
Radeto
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: май 16, 2009, 20:56:58 »

Ние поръчахме подобна украса- много балони с хелий в тематичен цвят привързани към тежки снопчета ще има около дансинга. И аз си мисля, че ще се получи добре.
Lusa, ако ще правиш детско тържество разгледай нещата , които предлагат в магазина за парти-артикули срещу матем.гимназия, там имат голямо разнообразие. girl_haha 
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #348 -: май 17, 2009, 13:58:41 »

Радето,само радост да има и... торта с русалка. :bravo:Магазина го знам, но не съм се сетила да разгледам обстойно.А балони май надуват в павилион до автогарата, която не работи сега, старата.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: май 21, 2009, 10:23:26 »

Здравейте, и от мен. Аз искам да ви попитам за това на каква музика сте се спряли - жива музика , DJ,
можете да ми пишете на лични  и да ми препоръ4ате някой имена.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: май 22, 2009, 13:15:45 »

welcome-2 sunbeam6 ние лично се спряхме на DJ - Николай Мелин.
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: май 22, 2009, 13:32:40 »

sunbeam6welcome-2 За нашата сватба избрахме да сме с DJ . И понеже използвахме услугите на сватбена агенция и от там избрахме и озвучението. Моето мнение е, че колкото и да хубаво с жива музика, все пак ще свирят 2-3 часа и после пак ще карате с  "DJ". Все пак вече повечето работят с компютри и има огромен избор, пък и предполагам, че няма да е проблем, ако случайно искаш нещо по-специално, да си го занесеш на някакъв носител. Успех с търсенето.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: май 25, 2009, 12:30:32 »

Привет и от мен! Нямаше ме малко време и сега виждам, че имаме нови момичета, добре дошли от мен дано сме полезни!
Няма как да се получи весела сватба ако няма добър DJ!!! Както каза sunbeam6, дори и да има жива музика неможе без DJ!!!
valia_diva , ние също се спряхме на DJ Николай Мелин! Бях чела хубави неща за него във форума, срещнахме се и поговорихме, страшно ни допадна и направо го ангажирахме, без да се виждаме с други DJ! Твоята сватба е по-рано от нашата ще споделиш как е минало!

Хубав ден на всички!
Активен
Radeto
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: май 25, 2009, 12:39:36 »

Здравейте отново и от мен!
Ние също ще сме с DJ, и по-конкретно - Николай Мелин. Наши приятели са били на сватба с негово участие и след като ни разказаха как е минало всичко направо потърсихме него, с друг DJ не сме се срещали.
Мисля, че тук е момента да се похваля - вече взехме булчинската рокля, а половинката си има костюм. С нетърпение чакаме сватбения ден.
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: май 25, 2009, 21:13:43 »

Daisy_d , това за " дори и да има жива музика неможе без DJ!!!" го казах аз blum , но няма проблем. И понеже сега това е топ-темата, и ми стана интересно - сега колко горе-долу взима един DJ за една сватба?

Radeto, поздравления за роклята и костюма. Кога е големият ден?
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #355 -: май 25, 2009, 21:20:09 »

Здрасти, Деска!250-300 лева.Според договорката.И след това за час.Но зависи от броя на гостите, дали се познавате, от заведението...Но е важна фигура диджеят, защото отговаря за купона.Ако човек има възможност, защо да не наеме и оркестър Bravo!
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #356 -: май 25, 2009, 21:25:47 »

А каква е цената в църквата ( за ритуала)?Различен ли е ценоразписът в храмовете в града ни?
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: май 25, 2009, 21:30:14 »

lusa , има разлика, но тя по-скоро сигурно идва от различните цени за камера и фото. За нашата сватба не си спомням колко платихме честно казано  blush , но не беше нещо фрапиращо (става въпрос за "Св. Георги"). Вие на коя църква сте се спряли?
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #358 -: май 25, 2009, 21:40:58 »

Още нямаме църковен брак и все отлагаме.Кръщенето на детето ни беше в "Св. Архангел Михаил" - с дворче е , със зеленинка.Малка църквичка."Св. Богородица" ми допада също, а и ни е близко.Имам чувството, че ако направим църковен брак , ще ни е още по-добре.И сега всичко е ОК, но трябва и Божия закрила.Аз по-горе писах, че сватбата ни беше бърза и делнична.
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: май 25, 2009, 21:47:37 »

Извинявай, но неще явно съм пропуснала за сватбата  badgirl . Не знам сега как е "Св. Богородица", но миналата година, когато избирахме църква за нашата сватба там въобще не ми хареса, защото всичко беше в разни арматури, железа и т.н. и за това се спряхме на "Св. Георги" - много красив храм, особено лятото, когато градинката е зелена вече е много хубаво, но това е мое мнение.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: