Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:14:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173148 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 30, 2009, 12:01:28 »

Като вкус беше карамелена, защото предишната седмица мама беше поръчала за на баща ми рождения ден такава и беше супер вкусна. А цената на сватбената предполагам, че най-вече ще зависи от украсата. Спомням си, че една захарна розичка е по 50 ст, 10 перлички са 1 лв ..., така че ако избереш по-семпла, но стилна украса, няма много да се оскъпи тортата smile но смятам, че ще направят това, което искаш. Аз смятам да се вместим до 2 лв на парче, но ще видим, в момента съм на вълна стягане на апартамент и сватбата е на втори план smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: април 30, 2009, 13:31:37 »

a мен пък взе да ме тресе вече предсватбената треска и почвам да полудявам май!! angry днес след работа ще ходя до захарната къща smile успешно и бързо стягане на апартамента ти желая  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: април 30, 2009, 13:43:25 »

merilen честит годеж и от мен. по снимките виждам, че купонът е бил страхотен. Сигурна съм, че и на сватбата ще ще сте така във вихъра си , дори и повече.  give_rose give_rose give_rose
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: май 06, 2009, 00:30:39 »

Здравейте момичета,

т.к. чета че се обсъждат торти, искам да похваля Ниа. Поръчахме си тортата за сватбата при тях и не сбъркахме изобщо. Слагам снимка в албума. Ние минахме на варианта с по-малка торта за разрязването и пастички за гостите. Така ни посъветва DJ. Каза, че на колкото сватби е водила, когато тортата е голяма, в кухнята нарязват тортата на много малки парчета, така че да остане доста и за тях. В крайна сметка младоженците дават доста парички за голяма красива торта, а пък гостите получават малко парче.
Пък и ни излезе доста по-евтино, което не е за пренебрегване. Ако бяхме поръчали голяма торта за 100 човека, цените започваха от 150 лв нагоре. В нашия случай платихме 38 лв за тортата и по 0.70 лв за паста. А и бяха много вкусни и сочни  good
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: май 07, 2009, 08:46:17 »

Страхотна торта, Вики smile чакаме снимки от сватбата в най-скоро време smile.

Вале, мерси за думите. Наистина годежът мина страхотно. Стана така както искахме, беше много емоционално, майките ни дори поплакаха, всички толкова се вълнуваха ... И разбира се направихме малка тренировка за сватбата с "Горчивото" през 10 мин smile
Активен
Radeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: май 13, 2009, 21:46:51 »

Здравейте, момичета!
Радвам се, че попаднах на вашата тема във форума. Ще се възползвам от съветите и коментарите ви по организиранено на сватбата. Надявам се и аз да бъда от полза. Нашата сватба ще е на 27.06. и очаквам Големия ден с нетърпение! yahoo
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: май 13, 2009, 22:04:22 »

Radeto, добре дошла мила  welcome-2 . С радост ще помагаме с каквото можем и ще чакаме подробности около организацията на Големия ден
Активен
Radeto
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: май 13, 2009, 22:15:23 »

Привет,deskatap!
Запазили сме ресторанта и час в рит.зала,капарирали сме DJ и фотографите(за фотото мн.сбъркахме, но е късно за покаяние). Поканите са раздадени,сега чакаме потвърждение от гостите. Случайно да знаеш тук в Паз-к къде може да отпечатам на лепяща хартия цветни етикети за бутилките?
Благодаря предварително, ако имаш информация. Wink
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: май 13, 2009, 22:18:21 »

Аз май доста съм изостанала, а то си имаме нови попълнения тук. Bravo
Добре дошли на всички..
Моята сватба също беше в Пз, така че и аз мога да помагам Wink
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: май 13, 2009, 22:25:28 »

Radeto , извинявам се предварително за атаката от въпроси, но.. кога е Големият ден? Кой р-нт избрахте и кой фотограф сте наели, че да е късно да го смените?

Относно етикетите, защо не провериш в изчислителният център при БТК? Там миналото лято аз си правих в една агенция за изработване на брошури и рекламни м-ли едни брошури и останах много доволна, но там те ми ги правиха. Мисля, че имам някъде още визитка, ако желаеш мога да потърся и да ти пратя на лични тел и името на фирмата. Също така може да видиш и в офислан.  За съжаление аз лично не знам другаде къде би могла да провериш.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: май 14, 2009, 08:01:29 »

Radeto  Welcome
и аз мисля че не е късно да си смените фотографа? вие кой сте си наели? да не би да сте му платили капаро?
deskatap, искам на теб да ти кажа едно голямо благодаря thank you тъй като ще си правя прическата там където ти ми препоръча  give_rose
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #341 -: май 14, 2009, 10:10:08 »

Здравейте!И аз съм чувала за печатницата в ИЦ.Ще е оригинално виното да е с етикет с някакво послание, но е играчка.Но емоцииите са преди всичко!Поздрави!
А относно тортите - до читалище "Виделина" има кафе, в което предлагат много вкусни торти.Приемат и поръчки, а фирмата не е от Пазарджик.Вземала съм торта с анимационен герой за детето си.
Активен
Radeto
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: май 14, 2009, 19:25:04 »

Здравейте отново!
Deskatap, сватбата ни ще е на 27.06. А относно фотото- дадохме капаро. Всъщност аз гледам положително на нещата и се надявам всичко да бъде наред. Прочетох, че доста от вас хвалят Ния, така че и ние ще ги потърсим за да видим какво предлагат. Някой може ли да ми обясни къде (горе-долу) се намират, защото на мен Мебелната къща нищо не ми говори ( това на Околовръстното на Явор магазина се води Меб.къща). Днес се сетих, че за етикетите може да се провери в копирен център Престиж. Там ни печатиха поканите и сме мн.доволни.
Някой, който е подготвил или е имал фойерверки на сватбата, може ли да каже дали се иска разрешение за това от общината? Wink Wink Wink
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: май 14, 2009, 20:14:54 »

Radeto , на нашата сватба имахме фойерверки, но ние бяхме във "Вионас" и ни казаха, че не е задължително, защото се води извън града. По принцип трябва да се иска разрешение от общината заради късният час.

cvety_p , радвам се чи си останала доволна. Ти прави ли пробна?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: май 15, 2009, 07:08:28 »

Radeto, Ния се намира при търговията, мебелната къща всъщност е " бившата мебелна къща" , сега там е склад на фирма БРИЛЯНТ. а Ния се намира точно срещу него, има и едно училище там ама не му помня името (машинарията или нещо таков му викаха  crazy )
Deska, не съм правила още, понеже не съм си взела роклята и воала, като ги взема (надявам се утре) се разбрахме с фризиорката да отида на пробна  smile
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: