Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:36:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173392 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 21, 2009, 15:45:08 »

Аз си представям украса дори само от вази с 3 или 5 калии и някакво стръкче зеленина. Даже днес на пазара видях, че калиите са по 1 лв. бройката. Дори да си купя вазите (в магазин Явор има най-различни такива дероболийки) ще ми излезе по-евтино отколкото да ги поръчам.Дано само от ресторанта да ми позвоялт да си внеса моя украса smile
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 21, 2009, 17:03:36 »

merilen , украсата която искасх е страхона!  Bravo ето една снимчица на такава украса, дано само се вижда че е много лошо качество.
А в ресторанта нямат ли някакви вази? Защото да си купуваш толкова вази си е доста парички! Или пък помисли за някакво нестандартно решение на проблема с вазите!
В нашия ресторант нямат вази и мен ми хрумна да използжам чашите им за шампанско като вази!
3 или 5 цветчета от лилиум в една пълна с кристалчета или камъчета чаша ми се струва, че ще седи готино!
Помисли и ти за някакво нестандартно решение преди да дадеш парите за вази! Може да си сабереш някакви пластмасови шишета да си ги отрежеш до желаната височина и да ги облепиш с някаква готина хартия и панделчица да им сложиш! Има много Варианти!
 yahoo Много готино ще е да ги облепиш с нежен колаж от ваши снимки!
Хайде стига съм си разпространявала идеите, че взех да си ставам сама досадна  pardon

* uk1.JPG (18.91 KB, 386x229 - видяно 2604 пъти.)
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 21, 2009, 17:21:37 »

Мерси много за идеите smile Още не съм се задълбочила, защото има  доста време, в момента сме на етап идеи. Разбира се при следващото ходене в ресотанта ще попитам за вази.

Току що се прибрахме от ритуалната зала - вече имаме час yahoo - 17:30 на 20. 09. 2009, пък мойто писе от зор написа, че иска да се ожени за себе си smile, та попълва нова декларация
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 27, 2009, 17:59:05 »

Пазарджишки булкиииии, къде стееее?
Я се похвалете какви нови идеи са ви дошли?
Какво сте свършили по подготовката?
Или пък кажете по един виц  smile smile smile
Хайде аз ще си кажа, вече споменах за ресторанта гражданското и църквата! Сега са готови и подаръчетата, само панделчици трябва да им вземем. Ангажирала съм и фотото и другата седмица ще правя прослушване на DJя и музикантите, дето сме ги набелязали! Друго друго ....., а да имам идея за тейбълкартичките ама като се познава скоро ще ми дойдат още 100, тъй че като го измисля окончателно ще ви кажа какво е! Ами май това съм свършила аз!
А да сега се осведомявам и за грим и маникюр и фризура! Споделете за някой добри в тези области!
До сокороооо! Хубав деннн!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 27, 2009, 22:47:33 »

Ние се местим тези дни да живеем на друго място и обикаляме за най-различни неща за апартамента, за да го стегнем до юли, та нямаме много време да мислим за сватбата. Но миналата седмица си купих панделките за поканата, както и брокатен тюл за кошничките. Чакам да докарат изкуствените калийки за поканите на 10 април. А с картона проблемът е голям - няма да доставят скоро, та това ми е едно от най-големите притеснения.
С кумата, която е филолог, уточнихме окончателния текст на поканите, запазихме час в ритуалната зала. Остана да се разберем за точен час с ресторанта.
Малко ще ни дойде нанагорно да стягаме и апартамент, и сватба, но се надявам близките да помагат кой с каквото може - поне някои от ходенията до Пазарджик да ни спестят smile че от толкова обикаляне и търчане отслабнах за 1 месец 2 кг smile не ми се мисли до септември на какво ще заприличам, ако продължавам така ...
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 28, 2009, 09:44:23 »

merilen доколкото видях картона за поканите ти ми се струва същият като една покана която полуцхих преди няколко месеца. Наскоро попитах къде са я правили за да мога да видя какво се предлага, козаха ми че е някаква печатница или поскоро някакво студио за изработване на реклами и различни такива продукти! Намира се някъде зад или около кафе Космополитан в Пазарджик! Като го потарсиш мястото няма начин да не го намериш! Казаха че имало голям избор от картони! Ако желаеш изпрати някого да провери! Стискам ти палци да има като този дето ти трябва!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 28, 2009, 16:09:22 »

Благодаря много за информацията daisy_d smile Направо съм се шашнала с картона, защото от "Слънчоглед" няма да докарват точно от този модел. Радвам се, че поне имам ваканция, защото съм учител и ще се прибера няколко дни до Пазарджик и още във вторник ще проверя smile
Активен
jovani_n
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 30, 2009, 07:45:16 »

Здравейте момичета,

Ние много се колебаем по отношение на музиката - DJ или оркестър? Вие какво мислите, а освен това не знаем и никакви оркестри в Пазарджик? Някакви насоки, координати или препоръки можете ли да ми дадете?
Предварително ви благодаря.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 30, 2009, 08:01:06 »

Здравей jovani_n, на нас от ресторанта ни препоръчаха Митко Пильов. Фотографката ни каза, че не бил лош и добре водел сватбите.

Относно колебанието ти дали да е оркестър или DJ - има и плюсове и минуси. Зависи каква музика предпочитате, предполагам с оркестър ще е доста по-скъпо, но от народна музика на живо няма нищо по-хубаво. Трябва да помислиш и на хората от оркестъра нещо за хапване. Оркестърът има определн репертоар, едва ли певицата или певецът ще изпеят дадено парче по-добре, отколкото ако се пусне оригинала.

Без да те агитирам, това си е мое лично мнение, аз бих заложила на DJ.
Активен
jovani_n
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 30, 2009, 09:08:13 »

Благодаря за отговора Merilen,

Там е работата че и ние смятаме че с DJ май ще е по-добре.
Но пък родителите сякаш предпочитат оркестър. Те просто са от това поколение, което залага на оркестъра.
От друга страна съм сигурна че DJ-я ще ни вземе по-малко.
А какво мислиш за музика при вземането на булката? Според мен трябва да има.
Оффф незнам.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 30, 2009, 09:11:28 »

При нас ще има музика при взимането на булката. Миналата година ходихме на сватба, на която нямаше музика и ми беше супер странно, едно такова тихо, всички бързат. Дори не знам дали свекърва ми няма да иска музика още от тях да има. А пред нас ще тропнем поне две хорца smile. Баща ми беше разпитвал, че като цена е към 100-на лева и той пое ангажимента да намери хора smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 30, 2009, 09:24:15 »

и ние ще сме така merilen,  в ресторанта ще си имаме DJ , а като ме взимат от нас ще свири оркестър, въпреки че аз не исках, но родителите искат - все пак трябваа се огоди поне малко и на тях smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 01, 2009, 07:38:46 »

Daisy_d, благодаря много за информацията.  give_rose Намерих рекламното студио. И за мое най-голямо учудване имат картона. Доставят го от Пловдив и може да се нареже както клиентът пожелае. yahoo. Това, което имаха като наличност а А3+(32смх45см) на цена 60 ст.  Oh my ..., Направо онемях. Дамата беше много учтива, каза ми да не се притеснявам, щом е за сватбена покана, ще направят всичко възможно да стане. Само да се изясним с писето как ще правим рамките за снимките и отивам и поръчвам. След това ходих и до копирния център на Петраков - момчето ми каза, че ако удебелим линиите на шрифта, ще се получи на ситопечат в златисто и за 3 дни ще е готов smile Дори ми каза, че ще ми пусне поканите и през машина, която прави ръбчето за сгъването. Та вчера бях толкова щастлива благодарение на вас момичета. Добре, че Ви има  give_rose
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 01, 2009, 07:43:21 »

и аз съм много щастлива и вече даже направо изкрезвам  crazy  и също като теб merilen съм много благодарна на всички мацки от форума, добре че са те:) ние вече купихме костюм за младоженеца, наехме агенция за окрасата на ресторанта, поръчахме си поканите, а в края на тази седмица ще почнем да си правим късметчетата  Girl_hide
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 01, 2009, 08:24:04 »

Браво, браво, само така, cvety_p smile. И аз купих панделките за поканите и  тюла за късметчетата, мама събира по 5 ст smile от отдавна. Ние решихме да направим 53 (27+26 - сбора от нашите години). Засега идеята ми е късметчетата да са вързани със същата пандела като поканите, да имат каличка и дръжка от корда с мъниста, ама да видим какво ще сътворя. Онзи ден разбрахме, че до 15 юни трябва да се нанесем в новия апартамент, та сега всичко около него е на преден план, та малко приготовленията за сватбата ще ги поизоставя ...

Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: