Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:14:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173140 пъти)
baloni
Любопитен
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #150 -:
декември 11, 2008, 16:28:10 »
Ако трябва да поясня този балон-изненада представлява голям балон пълен с най-различни неща цветчета панделки малки балончета късметчета и тн.В опреденен момент се пука и върху гостите се изсипва цветен дъжд. Та ако сте от Пз-к и искате нещо по евтино.............
Активен
Baba_Marta
Любопитен
И моето време дойде:)!
«
Отговор #151 -:
декември 11, 2008, 17:55:25 »
Цитат на: baloni в декември 11, 2008, 15:46:16
Здравейте на всички!Мога да Ви предложа украса от балони цветчета панделки аранжирани в различни форми и прочутият балон-изненада за който на други места искат по 100 лв лично направени от МЕН!Много по евтино от тези сватбени агенции.Не че са лоши но някои неща са голяма скъпотия за горките младоженци та те трябва да са живи и след сватбата а не със съдрани кожи!
Здравей мила baloni,
Май не си прочела правилата на форума. Тук не е място да се рекламираш и да плюеш по сватбените агенции. Тук ние, бивши и настоящи булки, споделяме впечатления и подобни реклами, като твоята са ни дошли до гуша. Незнам как още модераторите не са изтрили съобщенията ти!
Активен
baloni
Любопитен
«
Отговор #152 -:
декември 12, 2008, 08:58:35 »
Цитат на: Baba_Marta в декември 11, 2008, 17:55:25
Здравей мила baloni,
Май не си прочела правилата на форума. Тук не е място да се рекламираш и да плюеш по сватбените агенции. Тук ние, бивши и настоящи булки, споделяме впечатления и подобни реклами, като твоята са ни дошли до гуша. Незнам как още модераторите не са изтрили съобщенията ти!
Здравей Баба Марта.Не аз а много други преди мен са писали колко скъпо им вимат и агенции и ресторанти и самите те си питат дали някой не знае някой който да не ги оскубе толкова.И не е ли реклама и плюене това че хората се оплакват че някаде им объркали менюто или друго и то споменават и имената на местата кадето са им провалили най-прекрасният ден.И КАКВО ЛОШО ИМА ДА ДАДЕШ ПОЧТИ ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ПАРИ.Сигурно колкото по скъпо се взема за една услуга толкова повече хора ще се навият защото си мислят че ще им правят магии а такива суми.Няма значение.Просто се учудих на сватбата на едни познати балоните бяха в най-различни цветове като на цирк.Никаква подредба или съчетание на цветове.ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #153 -:
декември 12, 2008, 10:11:17 »
Цитат на: baloni в декември 12, 2008, 08:58:35
Здравей Баба Марта.Не аз а много други преди мен са писали колко скъпо им вимат и агенции и ресторанти и самите те си питат дали някой не знае някой който да не ги оскубе толкова.И не е ли реклама и плюене това че хората се оплакват че някаде им объркали менюто или друго и то споменават и имената на местата кадето са им провалили най-прекрасният ден.И КАКВО ЛОШО ИМА ДА ДАДЕШ ПОЧТИ ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ПАРИ.Сигурно колкото по скъпо се взема за една услуга толкова повече хора ще се навият защото си мислят че ще им правят магии а такива суми.Няма значение.Просто се учудих на сватбата на едни познати балоните бяха в най-различни цветове като на цирк.Никаква подредба или съчетание на цветове.ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА!
baloni
, по принцип си права за цените. Тъй като и аз покрай мъжа ми имам доста допирни точки с бранша на балонните украси, съм забелязала, че някои фирми наистина се "оливат" с цените. Но пък съгласи се, че не е логично да се заплащат само материалите, а и труда. За съжаление обаче постовете ти наистина звучат като реклама, а тук не толерират подобни прояви.
Но иначе спокойно можеш да даваш информация и съвети на бъдещите булки, всички се радваме, когато можем да получим помощ от професионалисти и е хубаво, че ги има тук, във форума.
А ако имаш конкретни оферти с цени, не ги пиши в темите, а се ориентирай кои са бъдещите булки и им направи предложение на лични. Например и аз намирам по-евтини танцьори за сватбата, но давам координати само, ако ми ги поискат и то на лични. Другото, което можеш да направиш, е да сложиш линк към сайта си (ако имаш такъв) в подписа си.
А за балоните в различни цветове - ами може така да са искали младоженците. И аз винаги съм се дразнила на подбни шарении за сватба, сякаш е детско парти
, но понякога така искат клиентите, може и случаят да е бил такъв.
Надявам се да не си се засегнала от поста ми
, чувствай се
сред нас, ще се радвам, ако имаш присъствие и помагаш с идеи и съвети на бъдещите булки!
Още повече, че си права, че като чуят булка и все едно чуват "златна кокошка" и има: "Дай сега да й одерем кожата"
Така че аз лично виждам добрите ти намерения, просто исках да разясним ситуацията, за да не се почувстваш огорчена и да напуснеш форума - просто такива са правилата, никой не е искал да те засегне със сигурност
Активен
baloni
Любопитен
«
Отговор #154 -:
декември 12, 2008, 10:28:19 »
Kiksi,мила, ако знаеш колко си права!Искам да помогна само,а ме нападат.Или поне така го чувствам.А до колкото за заплащането на труда,естествено,че и аз си прибавям нещичко за мен!Просто това ми е вродено,аз съм човек на изкуството и умирам да правя нещата красиви.Понякога дори и да се набутам и да не изкарам нищо отгоре,умирам от щастие,че съм го правила АЗ!Но,хайде да не се отплесваме.Няма да ви правя повече оферти.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #155 -:
декември 12, 2008, 10:39:06 »
baloni
, напълно те разбирам!
Надявам се обаче да не напускаш форума, сигурна съм, че ще бъдеш полезна на много бъдещи булки, които предполагам биха се радвали да ползват твоите услуги!
Активен
baloni
Любопитен
«
Отговор #156 -:
декември 12, 2008, 10:48:27 »
Благодаря ти,много си сърдечна.Явно тези които ме упрекват се занимават със същото.Нали се сещаш,конкуренция.А и аз с това предложение за ниски цени подбивам пазара както се казва.
Активен
salasar
Ентусиаст
«
Отговор #157 -:
декември 12, 2008, 11:18:57 »
Цитат на: baloni в декември 12, 2008, 10:48:27
Благодаря ти,много си сърдечна.Явно тези които ме упрекват се занимават със същото.Нали се сещаш,конкуренция.А и аз с това предложение за ниски цени подбивам пазара както се казва.
Здравей Балони!Нищо,че съм и аз новак във форума и съм тук от чисто любопитство,поради причината,че съм била вече булка.Но съм на мнение,че настина във форума трябва да има професионалисти,които да бъдат полезни със своите съвети,а не да плюят други такива!Защото един професионалист не трябва да застава директно срещу своята конкуренция,тъй като тя е тази,която го кара да се развива и да се усъвършенства!Смятам,че трябва да уважаваш повече колегите си и техния труд и искам ДЕБЕЛО да подчертая,че НЕ РАБОТЯ В СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ,за да не бъда набедена,че работя това.Но пък искам да ти пожелая успех в това,с което се занимаваш и дай боже да е наистина уникално,оригинално и интересно!
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #158 -:
декември 12, 2008, 21:11:54 »
jovani_n, ако сте избрали датата и ако сте определили някакви часове, по-добре още сега си ги запази и в гражданското и в църквата, защото накрая може да се окаже, че са заети, особено както казваш, че нямате голям избор за дата. За ресторанта не мога да се сетя, но относно църквите споделям напълно мнението ти за Св. Богородица. Относно Св. Петка, ние не желаехме да се венчаем там, защото тя е раьонна на ябълките (аз съм от там) и съм я посещавала доста често и никак не ми харесва отношението на служителите там. Била съм свидетел на какви ли не реплики на бабите, които стоят там (съмнявам се всичките да работят там). Остана ни само Св. Георги - наистина е нов храма, но мога да ти кажа, че въпреки голямия бр. на сватби за деня в който бяхме и ние, не ни претупаха, всичко беше много хубаво. Особено лятото - вънка е много красиво, защото си има градинка, която е много добре поддържана, пейки - мн е хубаво. Имам няколко снимки от венчавката в църквата в албума, ако искаш можеш да хвърлиш един поглед.
Активен
jovani_n
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #159 -:
декември 15, 2008, 16:30:11 »
deskatap, аз вече разгледах твоите снимки. Много сте красиви и църквата и ресторанта. Тази събота и неделя ходихме в няколко ресторанта да поразпитаме - вионас нещо ме отблъсна въпреки че имат страхотна градина. Като че ли за сега се спирам на Фазанария. там има и доста стаи за гостите. Вече всичко започва да ми се струва много объркано и имам чувството че няма да се справим с тази организация.
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #160 -:
декември 16, 2008, 12:29:54 »
Благодаря ти. Наистина и ние се подлъгахме за Вионас заради градината и мостчето и т.н., но сигурно си видяла какво съм писала по-горе. За Фазанарията също да ти кажа има доста негативни мнения, дори от др места са ми разказвали, че като обстановка може да е наистина много красиво, но пък да ти сервират по джапанки, или гостите ти ви да започнат да идват и да има хора, ползващи басейна... и още куп подобни безумици. Не се притеснявай, ще помагам с каквото мога от тук
горе главата, все пак е нормално да си притеснена и да искаш всичко да е перфектно. Направи си един план график и действай по него. На мен първоначално може да са ми се смели, но когато започнах да организирам сватбата ходех с един тефтер и записвах всичко подробно. Аз до някъде (преди да изберем услугите на агенцията) се водех по плана, който бяха направили в сп. "Сватбата" на космополитан. Там мисля, че има доста неща, които ще те подсещат. Ако искаш мога да ти го пратя на e-mail-a или на лични
. Ти само не се притеснявай, ще се справиш
Активен
Mindachkina
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #161 -:
януари 03, 2009, 10:53:15 »
Цитат на: miladdy в март 19, 2008, 14:46:37
В Пазарджик ли е тази агенция-аз знам само Амур и още една Ивона-и на двете цените са едни и същи-украсата е на човек по 10-12лв.Отделно вече-фото,видео,dj,водещ и т.н
здравейте,
току що влизам във форума и несъм се ориентирала...
ще ми кажеш ли коя е тази агенция,че аз не искам амур,и мислех да наема от софия....
Активен
baloni
Любопитен
«
Отговор #162 -:
януари 07, 2009, 09:33:44 »
Здравейте,ЧНГ на всички!Май наистина е голям проблем избора на ресторант който да включва и стаи за гостите.Вионас и Фазанария са двата комплекса които покриват тези изисквания,но си мисля че има и друг вариант например сватбата да е в "Елегант" ,а Гостите да нощуват в стаите на "Примавера",и двете са на центъра и няма да има нужда от превоз,и са наблизо един от друг. Защо пък точно във Вионас или Фазанария?
Активен
jovani_n
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #163 -:
януари 07, 2009, 13:50:30 »
Здравейте и от мен.
Честита нова година! Желая ви много здраве, късмет и усмивки!
Baloni, знам за Елегант, но в моя случай ще е малък, защото ще сме около 100 човека. На мен Вионас изобщо не ми хареса като отношение(като обстановка е супер). Не знам защо, но като цяло за сега съм се спряла на Фазанария. В града знам за Garden и Maxi, които са по-големи, като изключим хотелите. Някакво мнение за тези ресторанти Garden и Maxi?
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #164 -:
януари 07, 2009, 14:36:27 »
Честита Нова Година и от мен с пожелания за мнозго здраве, любов и незабравими сватби
.
Да, това също е вариант - сватбата на едно място, а гостите да се настанят в хотел извън него. jovani_n ти до къде стигна с подготовката? Провери ли за дати в гражданското и църквата ?
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума