Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:41:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173445 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 06, 2008, 18:32:35 »

Кристинка, ти си първия човек, който се оплаква от Вионас. Моята сватба ще е там и преди да го реззервираме говорих сигурно с повече от 10 човека, които са били на сватби там наскоро и всички бяха възхитени. Не знам какво се е случило на сватбата на която си била ти  pardon

Мацки, я кажете тези от Амур колко взимат само за калъфи, че аз цветя съм си осигурила и само калъфи ще ми трябват. (дайте на лични) Мерси
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 06, 2008, 20:23:20 »

Не искам да разочаровам никого, но специално за Вионас  и аз съм чувала само лоши отзиви относно обслужването - по-специално за леда и пепелниците. Според мен няма да е зле да подчертаете, че държите на тези неща, защото явно не се сещат.
Лоши отзиви съм чувала и за Фазанарията, като преди 1 седмица бях на сватба там и слуховете се потвърдиха - 2-3 сервитъорки, облечени като за плаж и по джапанки, обслужването под всякаква критика, да не говорим, че може да не ги видиш през цялата вечер..Има и още да разказвам, но мисля, че това е достатъчно.
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #122 -: юли 07, 2008, 14:57:22 »

Кристинка,
Пресъединявам се към теб. Аз бах на 5.07 на сватба там, тия хора са супер неориатиране. Ресторантът е ужас. Обслужването под всякаква критика. Абе думи нямам. Ако може да смените Вионас - сменяйте го! И на нашата сватба украсата беше разкошна, но на фона на другото...
Активен
pazardjik
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #123 -: юли 07, 2008, 16:39:18 »

за отношението на ВИОНАС мога да кажа само УЖАСНИ НЕЩА -ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТНИ,НЕТОЧНИ ,ВИСОКИ ИЗИСКАВНИИЯ И САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ СЪЖАЛВАМ, ЧЕ НАПРАВИХ ТАМ СВАТБАТА СИ
1.НЕ СЕ СЕРВИРА ТОВА КОЕТО СТЕ ПОРЪЧАЛИ!!!!
2.СЕВИТИОРИТЕ СА АБСЛЮТНИ АМАТИОРИ/сервират  ястията едно върху друго,постават го  земята отгоре карачейки друг, /
3.ЕДНО СЕ ДОГОВАРЯТЕ- ДРУГО ПЛАЩАТЕ И НЕПРЕКЪСНАТО ВИ ПРЕХВЪРЛЯТ ОТ ЕДИН ЧОВЕК НА ДРУГ
4.АБСОЛЮТНО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И НЕУВАЖЕНИЕ !!!!!!
.....АКО И ТОВА НЕ ВИ СТИГА ЩЕ СПЕСТЯ ДРУГИТЕ НЕЩА
Съобразявайки се изискаванията на ресторанта относно  меню,фирма за алкохола, -ПОСРЕЩАТЕ НЕКОРЕКТНОСТ И НЕГАТИВНО ОТНОЩЕНИЕ!!!
Ако желаете послушайтеме ,от ннай -хубавия ден да не се превърне в кълбо от нерви ,ако ли не успех и да  изкарате добре .АЗ казавам това което преживах!! ОТ ресторантите в ПАЗАРДЖИК   търсих реноме,изисканост и стил,Надявах се че във ВИОНАС ще го получа -УВИ!!!Освен че платихме неща които липсваха ,бяхме ЗАСТАВЕНИ да платим и за обслужаване, което  не получихме!!Дори не пожелаха да изслушат забелеките ни ! Имахме доблеста  да кажем това което искахме дори и извинние не получихме освен  суми и касове бележки и негативизъм!!!!!!Очарованието и ефекта който искахме, се изгуби  в битовизми и прословутата българска фраза-ТЕ СА СЕ ПРИГОТВИЛИ ДА ПЛАЩАТ ДА ИМ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ,ПЪК КАКВОТО ИСКАТ   ДА СИ МИСЛЯТ И ДА РАЗПРАВЯТ!!!!!!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 07, 2008, 23:57:58 »

много кофти 4е така се е полу4ило при теб пазарджик.. sad аз просто споделих моето мнение защото наистина беше ужасно.на тая сватба на която аз бях на 29.06.08 само за безалкохолното младоженците са платили 1500 лв...и наистина станаха големи разправии като собствени4ката или управителката( незнам то4но каква длъжност изпълняваше тая женица) вдигна страхотен скандал защото не можели да ни смогнат на леда...представяте ли си..е това ако беше на моята сватба щях да и ударя един тупаник.. beating..просто думи нямам а на вси4кото отгоре си бяхме резервирали стая и я бяхме платили но когато доиде време да си лягаме наи "у4тиво" ни казаха 4е изобщо нямало никаква резервация камо ли плащане...еее бях побесняла а да не говорим за бъдещия ми съпруг..едва не я наби..така 4е наистина помислете и поразпитаите "патило" преди да наемете тоя " ресторант" а относно порциите и при нас се полу4и нещо такова..бяха объркани и всеки гост яде разли4но...
Активен
pazardjik
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #125 -: юли 08, 2008, 10:12:23 »

вие сте били гости,а представи си какво е ако ви е личен празник.Надявам се само да няма друго младо семейство разочаровано.Но УВИ забелязах доста ОБИГРАНОСТ в целия персонал .Нищо  в това, което съм написала горе не съм преиграла или преиначила,дори бих казала се изразавах доста "културно",защото немога лично за себе си да допусна такова ниво.За мен  не допустимо да обещая или да поема ангажимент и да не го изпълня ,камоли да взема пари за несвършена работа,а да не говорим и  наглсота да те УБЕЖДАВАТ  ,че ти си го  поискал.Просто е некоректно,невъзпитано и най-вече НЕПРОФЕСИОНАЛНО,а какво да говорим за реноме.....
Активен
petya_84
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #126 -: юли 09, 2008, 14:06:52 »

Много е неприятно наистина да те убеждават  в нещо, което се е провалило, че всъщност така си пожелал ти.А смея да твърдя че съм доста доволна от персонала н Елбрус, може да сервират с колички, което е отживелица, но всеки си получи ястието топло и навреме, а за пепелниците бяха като пружини, гледахс и работата наистина добре, е всяко нещо се заплаща,  но поне си струваше.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 12, 2008, 11:51:25 »

Тази темичка нещо позамря и булките от Пазарджик се изпокриха.
Аз търся добра маникюристка, така че ако можете - помагайте.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 12, 2008, 21:36:22 »

Нинка, тези дни ще поразпитам и ще ти кажа Wink
Аз също търся.
Имам си фризъорка и гримъорка и само маникюристка ми остана да намеря...
Така че като намеря, ще ти кажа?
Вашата сватба кога беше?
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 13, 2008, 08:26:04 »

Agent T на 31-ви е и само разпитвам разни хора и никой не може да ми препоръча добра... То салони има много, ама от де да ги знам
Активен
miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #130 -: август 18, 2008, 13:07:35 »

Здравейте,по въпроса за маникюр знам за Дарина,че е много добра и за Боряна.Аз имам проблем с гримьора някои да ми даде някакви координати за добър гримьор.Предварително благодаря
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 18, 2008, 13:12:11 »

А къде са им салоните, че ....
За грима не знам, аз ще се гримирам сама.
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #132 -: август 19, 2008, 12:02:34 »

на Дарина салона е  в тунелчето на Синегогата-при пицария Примавера,а на Боряна в новата сграда срещу Адвокатурата-до Запа
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 19, 2008, 12:11:38 »

Мерси, в събота ще ги навестя да видим какво предлагат smile
Твоята сватба кога беше? Аз вече изкуквам тотално с моята организация, както съм в София, добре че майка и свекито са на лице.
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #134 -: август 19, 2008, 14:05:28 »

на 20.09.Аз малко съм поизоставила сватбата,защото сега си оправям апартамента,макар че почти всичко е готово-две седмици преди самата сватба ще имам повечко работа.В събота бяхме в София и купихме всичко и за младоженека.Моята рокля пристигна,заедно с обувките и ще отида в началото на септември да ми корегират дължината
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: