Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:35:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 172896 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« -: януари 24, 2008, 12:10:14 »

Здравейте на всички!
И на мен скоро ми предстои това вълнуващо събитие - сватбата. Ако има булки от Пазарджик, моля да споделят кой ресторант са избрали, наистина ми е трудно да реша.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 26, 2008, 13:32:11 »

Какво става, никой ли не се омъжва в Пазарджик?  cray
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 10, 2008, 10:29:02 »

Мила здравей аз попринцип не съм от Пазарджик,а от Пещера,но тъй като в града няма такива неща и магазини за организация за сватба ще се ходи по Пазарджик и Пловдив,но това не ни пречи да си помагаме с каквото може с теб give_rose give_rose
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 10, 2008, 22:50:24 »

Поне да споделя на какво се спряхме ние
ресторант - Вионас (на 2км. от Пазаеджик) с изнесен ритуал
църква - св. Георги
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #4 -: март 11, 2008, 09:17:50 »

Поне да споделя на какво се спряхме ние
ресторант - Вионас (на 2км. от Пазаеджик) с изнесен ритуал
църква - св. Георги
И сватбата на брат ми беше във Вионас миналото лято. Беше много красиво. През нощта, след като си тръгнаха "старите"smile влязохме в басейна беше страшно шоу. Взехме свещите от масите и ги наредихме около басейна. Наистина във Вионас е хубаво, но задължително с украса, ако не украсиш мила, е като селска кръ4ма, особено с тия столчета и 4инове от детската градина. 
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*

« Отговор #5 -: март 13, 2008, 17:37:58 »

благодаря.Ще се радвам да си споделяме всички вълнения около подготовката на сватбата smile
Здравей и добре дошла във форума. Имате ли дата ве4е?
Активен
miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #6 -: март 14, 2008, 10:30:47 »

Решихме да е септември месец и вчера си пуснахме заявлението в Ритуалната зала.Ходихме и до църквата,но беше затворене.Успяхме да говорим с отчето и днес по някое време ще отида да се запиша и да дам парите
Датата, която определихме е 20.09.2008г.
« Последна редакция: април 01, 2008, 22:09:08 от maria_lakova » Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #7 -: март 14, 2008, 11:48:45 »

Благодаря.Знам че още е много рано-даже вчера ни изгледаха странно в Ритуалната зала,но ми се иска всичко да става по-спокойно,а и от юни месец ни чака и ремонт на апартамент
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #8 -: март 14, 2008, 13:07:13 »

Вече говорихме и с едната от Сватбените агенции в Пазарджик.Все още не сме решили дали да е тя-бяхме,но запачнаха да ни разубеждават разни хора,който ползвали услугите на другата.Цените и на двете са едни и същи и предлагат едни и същи неща.Вие имате ли поглед над агенциитеБ
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: март 14, 2008, 13:40:57 »

Аз открих само Амур, не знам коя е втората, но не мисля да ползваме агенция, поне за сега.
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*

« Отговор #10 -: март 15, 2008, 11:05:06 »

Вече говорихме и с едната от Сватбените агенции в Пазарджик.Все още не сме решили дали да е тя-бяхме,но запачнаха да ни разубеждават разни хора,който ползвали услугите на другата.Цените и на двете са едни и същи и предлагат едни и същи неща.Вие имате ли поглед над агенциитеБ
Здравей, поздравления за датата!
Брат ми миналата година ползва услугите на Амур и сме много доволни. Вси4ко мина, както бяхме го замислили. Аз тази година ще се омъжвам на 9.08.08 в София и пак тях ще ползвам. Не разбрах, на кой си се спряла, но аз ако съм на твое място ще работя на сигурното и изпитаното.  Wink

Активен
Baba_Marta
Любопитен
*

« Отговор #11 -: март 15, 2008, 11:27:48 »

Между другото аз не съм от Пазарджик, но съм доста запозната с този регион. Миналата година за сватбата на брат ми аз обикалях магазините, дори в Асеновград със снахата ходихме заедно, така 4е съм готова да ви помогна с информацията, която имам. 4увствам се като стара булка от Пазарджик и бъдеща от София yahoo yahoo yahoo
Желая успех на вси4ки с организацията на това толкова малко (само 1 ден) и в същото време огромно (цял един живот) събитие.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 17, 2008, 09:21:00 »

И аз се включвам в тази тема защото и аз съм от региона 8Pнашата дата е на 19.07.2008 give_rose
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 17, 2008, 09:28:18 »

Да кажа че в събота капарирахме датата в ресторанта,в Пещера има един голям ресторант под х-л Пещера,но иначе е много добре направен има си и калъфи за столовете и поемат на половина украсата yahoo *YAHOO*а куверта е 20 лв който включва-овчарска салата,пил.пържола с кюфте и кебабче/ако искаме може да го променим/и гарнитура,сватбената торта,3 безалкохолни,мин.бода+кафе,тортата на кумовете,2 пилета за кума и питка мисля че е много добре за тези пари,от нас е само алкохола и мезето girl_wink
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #14 -: март 17, 2008, 09:29:47 »

Аз ще ползвам услугите на сватбена агенция най-вече заради украсата.Искам да е с живи цветя,а и както вече писах от юли месец започваме да си  стягаме апартамента.За съжаление не можем по-рано тъй като старият собственик ще живее до 30.06 в него-такава ни е уговорката.Няма да имам време да се занимавам с всичко наведнаж,а и от работа няма да мога да отсъствам
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: