Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 08:59:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Великите ремонти
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Великите ремонти (Прочетена 228118 пъти)
dafni85
Сватбен ГУРУ
Отг: Великите ремонти
«
Отговор #105 -:
май 09, 2008, 08:23:16 »
от другата страна как изглежда
Picture 008.jpg
(32.67 KB, 640x480 - видяно 374 пъти.)
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #106 -:
май 09, 2008, 08:23:39 »
...
Picture 009.jpg
(34.73 KB, 640x480 - видяно 444 пъти.)
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #107 -:
май 09, 2008, 08:24:34 »
ИЗглежда супер свежо , цветовете на стените са много приятни , сега чакаме снимки с мебелировката
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #108 -:
май 09, 2008, 08:27:56 »
dafni85
и на мен много ми харесват цветовете
много е свежарско
Ще чакаме продължението в снимки пак
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
май 09, 2008, 08:48:49 »
Мдаааа ще показвам обещавам
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #110 -:
май 09, 2008, 09:08:58 »
Еха ето от кого ще крада идейки.Нашата всекидневна ще бъде в същите цветове.Много ми харесва.Мила а защо зад кухнята не е боядисано.
Аз да питам Ели мила как се закрепва и фиксира душ кабината и има ли плочки зад нея.Вчера с милото се чудихме как се закрепя.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
май 09, 2008, 09:18:09 »
Мерси мила радвам се че ви харесва
ако нещо се сетиш питай аз съм пълна с идеи
а зад кухнята не е боядисано защото няма смисъл там ще е гърба на кухнята,шкафчета и няма нужда всичко ще се скрие
За банята мога да ти кажа че зад душкабината има плочки,но зависи и от самата душ кабина някои са с гръб,за закрепването не съм много сигурна,но мился че под коритото се слагат тукли за да се повдигне и отстрани се слагат плочките но не съм много сигурна
А сега ще ви покажа в какво състояние е другата част на апартамента и какво още ни чака
Няма да коментирам вие сами виждате каква е БОМБА ама ще се справим
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #112 -:
май 09, 2008, 09:30:42 »
Дафни при нас е същото разликата е само че няма да къртим щото няма какво
А още не сме почнали дажи.А душ кабината която сме харесали е с гръбче.Дано се справим с монтирането и.Дафи извинявай от кой град беше и къде си поръчахте кухнята.И с каква боя като марка и разцветка боядисвахте.На колко ръце я минавахте колко я чакахте да съхне.Ние още се чудим за банята дали с ПВЦ плоскости или с плочки.
ние нямаме да къртим но трябва да шпакловаме всичко.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #113 -:
май 09, 2008, 09:40:44 »
Така аз съм от Пещера/далечко съм от теб/ и кухнята я поръчахме от един познат дурводелец тези дни ще стане готова и ще ви я покажа.Така за пранжевия цвят взехме готов латекс на Дкоратор цвета от каталога е Праскова,за жълтото си купихме бял латекс/препоръчвам ти марка Дисповит/и жълт оцветител и цвета ние си го направихме може и по бледо или по наситено жълто зависи какво ти хареса,така тавана и стените минахме по 3 пъти и един съвет тази готовата боя е доста гъста разредете я с вода да покрие по хубаво и да няма черти,горе долу чакахме 2-3 часа да изсъхне,за банята вие трябва да си решите сами *THUMBS*ааа стените много ли са криви,нашите са криви и навсякъде слагаме гипскартон
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #114 -:
май 09, 2008, 09:43:42 »
момичета, да ви се оплача - тъкмо от две седмици живеем в новия дом и тъкмо когато си мислехме, че сме приключили с ремоните вече, забелязахме че боята от едната стена в коридора се лющи, точно откъдето минават тръбите за водата в банята, и няма друго обяснение освен някакъв теч в самата стена
и сега какво като има гаранция от строителя -не знам колко години беше - ше му чакаме кефа месец-два докато го поправи ли? да му се невиди и ново да си купиш пак не е гаранция какво ще се случи... Кога ли ще приключим с тия "велики ремонти" ???
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #115 -:
май 09, 2008, 09:46:55 »
Фани миличка няма ли как да му дадете малко зор на този строител.Мила ако знаеш колко много чакам снимки от теб на жилището.Селвет каза че е станало много сладурско и квадратите са колкто нашите някъде.
А с ремонтите няма значение ново или старо винаги има ремонти и изненади.
Дафни аз се чудя дали да не си вземем латекс и после да го оцветяваме до нюанса който искаме.Ами стените не са криви и ние няма да слагаме гипсокартон само шпакловаме и боядисваме.
«
Последна редакция: май 09, 2008, 09:52:55 от gucci
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #116 -:
май 09, 2008, 09:53:11 »
Благодаря, мила за съчуствието, ние няма и да го чакаме най-вероятно, ще си го направим самички, уж проблема не е голям дано наистина се окаже такъв, надяваме се да мине със смяна на няколко плочки в банята след като се отстрани повредата и евентуално пребоядисване на коридора. А за снимки съм замислила до седмица две когато ще си имаме гардероб и ще можем да махнем кашоните от средата на хола и като сложим ъгълчето там да ви пусна снимчици - а ти си можеш винаги да си крадеш идейки и да питаш ако нещо те интересува! Вече имаме известен опит ще помагаме
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #117 -:
май 09, 2008, 10:52:03 »
Момичета и ние запончахме великия ремонт :!Оххх каква мизерия мръзотия боклуци!!$дни къртене на плочки и стени с мазилка дебела по 6-7санта :girl_impossible:Изкъртихме банята да тухла!!Сваляхме една лира за парното и като се почна един теч от там!Олеле майко трма мъже държат маркуча да се източи водата а от налягането елате и вижте какво става!!Страшна работа!После не разбра че са объркали тръбите за топла и студена вода айде сменяй тръби/и пак майстора беше изкъпан
/направо не ми се говори!!навсякъде и къщи е по два пръста прах!!Как ще чистим не зная!Отказахме се да сменяме теракота майстора каза че има начин да се подобри та ще видим!!А кога ще разбиват плочките в кухнята не зная и там ще се цапа още! :girl_impossible:Момичета това ремонта е страшно гадна работа!!Аз понеже в нас не съм праивла баня и сега за пръв път ми се случва такова нещо!!После как ще се чисти не ми е ясно!Навсякъде са нахвърляни пакети с дрехи книги и каквито боклици се сетиш аз съм казала на мъж ми че на свеки нещата дето няма къде да ги държим или да си взима или да ги хвърля в нас няма да е склад както до сега!! }:->Охх оплаках ви се съжалявам
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #118 -:
май 09, 2008, 15:34:48 »
Цитат на: gucci в май 09, 2008, 09:08:58
Еха ето от кого ще крада идейки.Нашата всекидневна ще бъде в същите цветове.Много ми харесва.Мила а защо зад кухнята не е боядисано.
Аз да питам Ели мила как се закрепва и фиксира душ кабината и има ли плочки зад нея.Вчера с милото се чудихме как се закрепя.
Гери нашата душ-кабина е на Интер-керамик Монтана и няма грън монтира се директно на плочките !!!! сглобихме я с милото, като първо нивелирахме коритото и после свързахме сифона, отгоре се слага една рамка, която се закрепя отстрани с дюбели в стените и после сложихме стъклата !!!! голяма изграчка си беше, с нали сме мераклий, все едно коснтруктор лего редим ! ако те интересува още нещо пиши !!!!
Дафни, всекидневната ви е станала прекрасна !!!!!!! и с тези цветове е много свежо и светло !!!!
чакаме да видим кухнята !!! а за другите стаи и боклука не се притеснявай - ще стане лека по лека всичко !!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #119 -:
май 11, 2008, 08:55:37 »
Хайде и аз да се отчета докъде стигнахме:
Банята е завършена и всичко друго май.Остават терасите - днес ще им слагаме силиконова цветна мазилка,боядисване,циклене и лакиране на паркет и вратите,които май най-много ни притесняват.Всичко друго са дребни,довършителни работи.Може да се опитам днес да поснимам малко и да ви пусна снимчици.Нямам вече търпение с този ремонт,а милото пък иска да гледа европейското там,така че ще кажа само дано.........
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...