Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:45:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Моят домашен любимец!  (Прочетена 208792 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 12, 2007, 17:10:48 »

Тъкмо да попитам дали не му е тясно в клетката и гледам че той сам си решава проблемите с пространството! laugh

Дааа, сам си излиза!!! tease laugh laugh
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 18, 2007, 14:15:49 »

ето я нашата булка
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 18, 2007, 14:21:08 »

хе-хе ного сладка снимка blum
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юли 18, 2007, 14:22:33 »

за съжаление не я видях на живо, но на снимката е неутразима !! 10 мин им е отнела една снимка !!!
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 19, 2007, 22:58:12 »

Моите родители имат 2 малки английски хрътки(уипет)- майка и дъщеря са. Обожавам ги и двете...много са красиви,мили,умни и гальовни  kiss2  Направихме им сайт, може да ги видите тук: www.whippets-bg.hit.bg

Скоро малката, която вече е на 3 години, роди 6 бебчета...Толкова са сладки...Направо да ги изяде човек  heart ,има и техни снимки в сайта.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юли 19, 2007, 23:02:38 »

misskapriss, много са сладки малките  yahoo Наистина да ги изяде човек  tease
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #126 -: юли 20, 2007, 03:56:47 »

Много харесвам уипетс, както и хрътките като цяло - страшно са елегантни. Бях изненадана обаче от вида на мъничките, не знаех, че ушите им са клепнали първоначално  pardon
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 20, 2007, 12:52:30 »

Радвам се че ви харесват,аз направо съм влюбена в тях  girl_in_love И са толкова умни...Мога да ви разкажа супер много истории с тях...големи са образи  laugh

silverarrow, те по стандарт трябва да си носят ушите клепнали, ако са изправени(като на немска овчарка) може да ги дисквалифицират от изложбата. Имам предвид киноложка екстериорна изложба. А на бебчовците може би им изглеждат по-клепнали, защото още им е мек хрущяла на ушичките, много са сладки малките топчици  heart
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юли 20, 2007, 20:52:11 »

Лелееее misskapriss...айде още едни луди по изложбите като мене! Сигурно сме се засичали, но не сме се познавали! laugh
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 20, 2007, 21:14:32 »

Little_Sweet_Didka , ако си идвала на изложбите в Пловдив 100% сме се засичали аз винаги работя в канцеларията, където се подпечатват оценителните листове и другите документи на кученцата.

И само да се похваля, големият ни уипет-Азалия стана европейски шампион 2003  yahoo  danceg

Истинска красавица е  kiss2

Това на снимката твоето йорки ли е?
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 20, 2007, 21:18:03 »

Дам дааам...и ние сме с титли и призьори, но не толкова големи като ваите! blush
Активен
silverarrow
Професор

« Отговор #131 -: юли 20, 2007, 21:23:36 »

Брех, имаме си собственички на титуловани домашни любимци  Bravo - много са хубави и на двете ви кученцата.  girl_in_love
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 20, 2007, 21:33:23 »

МЕРСИИИ  blush
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юли 20, 2007, 21:55:09 »

Благодаря ти стреличе! blush
Активен
silverarrow
Професор

« Отговор #134 -: август 05, 2007, 17:51:23 »

Сладурки, едно момиче от бебешкия форум намерило сладко малко кученце, но не могат да го задържат (тя е бременна). Ето нейния разказ със снимки (ако можете да помогнете). Това е ICQ-то и 115539098, иначе търсете мене, аз ще се свържа с нея
------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160229&view=1&photo=1

Вчера пред вратата на свекърва ми намерихме едно малко кученце, изглежда е било блъснато от кола. Имаше две големи рани на двете крачета, изглежда, че и едното от тях беше счупено. Заведохме го на ветеринар зашиха едната раничка, казаха, че за другата не е нужно, а за крачето се оказа, че е започнало да зараства - накриво, но нямаше смисъл да мъчим малката шушка да и се чупи пак крачето и отново да зараства.  Проблемът е, че спешно трябва да и намерим дом, иначе не знам какво ще правим.   Свекърва ми живее сама, има вече на двора една голяма каракачанска овчарка и две котета в къщата. Освен това къщата се довърша, тя се оправя сама с градината и както тя каза "Аз трудно изхранвам и тези животинки с още една няма да се справя".  Съвестно ми е, че оставихме там кученцето, но се надявам бързо да му намерим дом. Обезпаразитихме го и го намазахме против бълхи. Малката е изключително живичка, не се спира, въпреки че раничките още трябва да зарастват, и постоянно търси човешка ласка, иска да се гали в някой. Къса ми се сърцето за нея, за съжаление и ние няма как да я вземем, хазяйката не иска куче в апартамента, пък и с бебето е ъпсурд.   Пускам снимка на кученцето, ако някои има познат, добър човек, които може да се грижи за тази кукла нека се свърже с мен. В момента тя се намира в Благоевград, няма проблем да я докараме до София, ако е необходимо ще измислим нещо и за превозването и до друг град. Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: август 05, 2007, 17:54:00 от silverarrow » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: