Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 13:40:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нощта преди сватбата  (Прочетена 50895 пъти)

Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 21, 2007, 14:13:07 »

Не се притеснявай и аз  бях така.Побеже нашата сватба беше в Търговище - а аз съм от Казанлък - с милото вечерта преди сватбата си спахме заедно у тях , а в денят на сватбата ме изведоха от апартамента на техни роднини 1 етаж под тях ..Така че мила не се притеснявай всичко ще се нареди smilesmile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 21, 2007, 14:54:44 »

да и това е вариант:), благодариа 4е ме окуража6 така, за6тото cray
а твоите родители кога доидоха или и те са спали в търгови6те?
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 30, 2007, 18:30:54 »

Ние в нощта преди сватбата лепихме едни панделки на тейбъл-картичките до 2 часа посреднощ и после бяхме толкова капнали за сън, че заспахме за секунди.  smile така че, мили момичета, направете си всичко предварително, за да не ви се налага и на вас да стоите будни до късно в сватбената нощ!  girl_wink
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 01, 2007, 12:26:35 »

А аз така слядко си заспах рано-рано :beddybye:Ние се бяхме разделили с бъдещият ми съпруг два дни преди сватбата(той си отиде в родния град от където го взеха)ПОдготовката за сватбата беше приключила седмица преди това и затова ми остана време за сладки сънища Wink
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 01, 2007, 17:00:34 »

Ние също се разделихме ноща преди сватбата, всеки у тях си!  Wink Имахне много гости, беше ужас в къщи.  angry На мен ми беше страшно напрегнато и нервно, имах чувството че сме забравили нещо. Така е когато сами се заехме с организацията на сватбата. Въпреки всичко успях да се наспя добре!  Dance
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #95 -: октомври 01, 2007, 17:07:46 »

И ние бяхме разделени ноща преди сватбата.Аз си бях при моите родители.Бях заедно с кумата и  едната ми шаферка.Пихме с баща ми по едно уиски,мухабет с кумата и шаферката до 2 часа през ноща,малко сън и в 5,30 всички бяхме на крака и се започнаха приготовленията.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 07, 2008, 11:39:57 »

И ние бяхме разделени нощта преди сватбата и беше много гадно.Стояхме до 1.00 и после той си замина.Междудругото ги хванах с тати като му даваше ключ от вкъщи beating иначе представяте ли като дойде да ме вземе да си отключи и ..... Oh my ...
Активен
jujencee
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 03, 2009, 19:03:50 »

Здравейте, бих искала да задам въпроса си по-скоро към вече омъжените съфорумки. Положението е следното - нашата сватба е на 02.05.09. А на предния ден - 01.05 има концерт на Кени Джи, който и двамата много обичаме и в друг момент не бихме се поколебали да уважим. Честно казано имаме голямо желание да отидем, но се притеснявам че това е ноща преди сватбата ни и не съм сигурна дали е подходящия момент да отделя няколко часа за това. Иска ми се да знам от вече преминалите през това как са прекарали вечерта преди сватбата и мислят ли, че човек би могъл тогава да отиде на концерт? Наистина много се чудя .... Благодарна съм за съветите ви как да постъпим!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 03, 2009, 19:22:24 »

Едва ли аз мога да кажа най-точно , pardon като се има в предвид, че  не съм минала по пътя на бракуваните, но едва ли ноща преди сватбата би могала да си легнеш с кокошките.  :\То от вълнение или от какво и там да е.........сигурно няма да стане. Така , че може и да си идеш на концерта.
Но нека все пак и някой друг си каже мнението pardon
Активен
jujencee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 03, 2009, 19:25:53 »

Да, горе долу и аз така си представям нещата, но все пак... хем искам много да отида хем пък ме спира някакво гласче... не че си представям да седна и а върша нещо смислено smile като ме обхване паниката  tease
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 03, 2009, 19:31:02 »

Аз като минала по този път да си кажа.
 Бих те посъветвала с две ръце и два крака да отидете на концерта.На двамата ви харесва Кенни Джи и ще е толкова романтично да го изживеете в деня преди сватбата си.Точно тогава нервите са на макс е ще бъде релаксиращо за двамата.
Ние в деня преди сватбата бяхме на концерт и не съжалявам за секунда.Така се гушкахме.
Така че смело напред  good
Активен
jujencee
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 03, 2009, 19:34:42 »

О много ти благодаря сега вече ми олекна наистина  smile Беше ме страх да не изникне някакво непредвидено приготовление, но то пък ако не е всичко готово до предната вечер... значи не сме се справили въобще, така че отиваме за билети  danceg yahoo
Много благодаря за съвета всички тук сте толкова мили  heart
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 06, 2009, 23:54:40 »

Може и да съм Offtopic , ама къде прекарахте ноща след сватбата! В къщи или на хотел? crazy

Колкото до това къде ще прекарам "...ноща преди сватбата...."  , най вероятно в новият ми дом, в леглото с Гого. blush Едва ли ще мога да заспя на старото си легло в къщи, на което не съм спала 1 година sad
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 17, 2009, 23:13:08 »

я да се вмъкна и аз в темичката...
мен много ме притеснява още от сега тази нощ преди сватбата...аз от сега където имаме толова време та не мига да спа и само тази сватба сънувам...представям си какво напрежение ще е...
мислите ли че може да се едно успокоително да свърши добра работа...
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #104 -: март 18, 2009, 07:39:28 »

Може и да помогне, обаче от доста успокоителни на следващият ден се чувстваш като парцал, а пък по - слабичко може и да не подейства и като се разсъниш след хапче, гледай какво става. Зарежи успокоителните, ами мини на нещо друго. Ние например, ще разчитаме на "последна предбрачна нощ", хихихи.  blush
« Последна редакция: март 18, 2009, 07:45:49 от Su_to » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: