Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 18:27:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нощта преди сватбата  (Прочетена 50720 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 10, 2007, 09:03:29 »

Фийбс благодаря good, иначе и мен ме тревожи как ще се наглася без да види всичко, а не искам да вижда нищо, така ще скрия цялата менажерия че да го изненадам поне Wink

точно това е целта  !!!!!  blum blum
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 10, 2007, 12:14:04 »

Момичета, преди време нещо ме беше подгонило безсъние и хич не можех да заспивам вечер, но майка ми откри един чай, който се казва Лека Нощ и който много ми помогна. Аз по принцип съм изцяло против всякакъв вид хапчета, приспивателни и неща от този сорт и даже отначало подходих доста песимистично и с недоверие към този чай. Но една вечер съседите правеха купон, а аз на другата сутрин трябваше да се явявам на много важен изпит и си направих един чай. Заспах си като бебе  Baby и най-хубавото беше че на другата сутрин се събудих отпочинала и свежа като краставичка. Ако искате опитайте го (мисля че се продава по аптеките и хранителните магазини без предписание). Препоръчвам този чай на всички, които имат притеснения, че няма да могат да заспят вечерта преди сватбата!  good Все пак трябва да изглеждаме отпочинали и свежи в този така важен ден и черните кръгове под очите от недоспиване не са много препоръчителни. 
« Последна редакция: май 10, 2007, 12:15:43 от prin4ipessa » Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #47 -: май 10, 2007, 12:26:51 »

оле, благодаря, дано се спи, и аз съм много прирвснителна и ме е страх че сън няма да ме хване, като нищо да облека вечерта роклята и да си се разхождам до сутринта с нея laugh и опсле да съм funnytooth
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 10, 2007, 13:19:39 »

tedyemo ,това звучи точно все едно аз съм го писала!!!Аз също съм много притеснителна и мисля и премислям нещата по сто пъти ,когато предстои някое важно събитие,а преди сватбата незнам как ще съм!!! crazy shok
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 10, 2007, 13:21:10 »

Аз от сега загубих сън, до тогава не ми се мисли...ще съм зобирана сигурно... ugly
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 10, 2007, 13:39:13 »

Ние още не сме говорили дали ще спим отделно, но аз не мога да спя без него и е знам как ще изкарам нощта, но има още време ще мислим Dance
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #51 -: май 10, 2007, 14:01:45 »

и ние сме така, аз предложих от съображения за сигурност, единия да е на хотел, ама не става, не щем, а къде трябва да скрия роклята незнам crazy
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 10, 2007, 14:05:55 »

Аз съм на мнение, че всеки трябва да си реши как ще се чувства най-добре и най-спокойно и да го направи така, че да не го изнервя допълнително hysteric
Аз бих се чувствала най-спокойна с моята половинка до мен и затова няма да го пусна да ходи другаде да спи, особенно пък в тази тъй очаквана и изпъленена с напрежение нощ Wink
Активен
Nikolaia
Любопитен
*
Публикации: 38

Привет на всички!

« Отговор #53 -: май 10, 2007, 14:20:13 »

Е аз май съм уцелила тотото! Yes
С моят човек сме съседи. pardon И така той ще си спи у тях, аз у нас. Няма да се виждаме и така.....А сватбата ми е следобедна и ще имам време да стана в по-нормален час. Bravo danceg
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 10, 2007, 14:37:06 »

а ние у нащо село ще почнем сватбата в събота, тогава ще ме земат а ше си кажем да в неделя!  Dance
и сега имам въпросцял уикенд ли няма да спя? Mad girlок де, щом се налага! hysteric
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #55 -: май 11, 2007, 08:07:06 »

е няма да спиш ами, сватба един път се прави/ по принцип/ ще празнуваш 3 дни ао трябва DANCE
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 11, 2007, 11:57:47 »

И ние с половинката ми сме през два блока,но сме се разбрали всеки да спи у тях си-та нали той ще взема кумовете и т.н.Всеки отделно за да няма изненади,въпреки че ще ми е гадно и сигурно няма да мога да заспя
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 11, 2007, 12:08:26 »

И ние с половинката ми сме през два блока,но сме се разбрали всеки да спи у тях си-та нали той ще взема кумовете и т.н.Всеки отделно за да няма изненади,въпреки че ще ми е гадно и сигурно няма да мога да заспя
хе и ние сме така, но живеем в къщи, но той ноща преди сватбата определено ще спи в тях, такава е традицията  laugh
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #58 -: май 11, 2007, 12:17:13 »

аз няма да издържа да не спи при мен, то не че ще се спи DANCE
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 11, 2007, 14:01:54 »

ние бяхме разделени 2 дни,понеже него не го взимаха от Варна :\да ви кажа мислех си че няма да мога да заспя ноща преди  сватбата,а то-точно обратното :laugh:към 12 часа вече бях отлепила и така хубаво се наспах-без всякакви притеснения.......
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: