Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:37:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нощта преди сватбата  (Прочетена 50751 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 15, 2007, 15:25:58 »

solecito и ние ще пропускаме взимането.Ама нашата идея за сватбата е друга.Просто ще се срушнем пред ритуарната зала където той ще ме чака заедно с кума и приятелите и неговата рода.Аз ще се оправям в хотела и от там с булчинската кола до ритуалната зала и с моята рода и приятелки.и татко ще ми подаде ръка да слеза от колата и ще ме предаде на милото.А идеята е едната камерата да заснеме как той се подготвя другата как аз и накрая събирането на двамата.Дано да се изненада като ме види.
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #31 -: март 15, 2007, 15:41:52 »

Мисля,че ще се получи много добре и ще ви остане страшно скъп спомен.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 15, 2007, 15:51:18 »

съгласна съм  good доста нестандартно, но пък страшно много ми допада идеята! Браво  Bravo Bravo Bravo със сигурност ще е незабравимо и за двамата  girl_wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 15, 2007, 16:01:12 »

съгласна съм  good доста нестандартно, но пък страшно много ми допада идеята! Браво  Bravo Bravo Bravo със сигурност ще е незабравимо и за двамата  girl_wink

И аз така мисля!!! любов заедно
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 15, 2007, 17:37:20 »

Ние също ще пропуснем "вземането" на булката, защото нашето жилище е във Велико Търново, а родителите ни живеят в други градове Girl_hide Всичките ни гости ще ни чакат пред ритуалната зала и от там ще започне цялото тържество!!! yahoo Но, честно казано не съм се замисляла как ще организираме нещата така, че моето момче да не ме види как се обличам, гримирам и т.н. Плачещо момиче А аз няма как да прекарам вечерта при моите родители, а също така и милото, защото разтоянията не са малки  Cray Може би ще "изпъдя"  *ROFL*милото на кафе някъде с кума, иначе не виждам как........ danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 15, 2007, 21:29:17 »

Ние също ще пропуснем "вземането" на булката, защото нашето жилище е във Велико Търново, а родителите ни живеят в други градове Girl_hide Всичките ни гости ще ни чакат пред ритуалната зала и от там ще започне цялото тържество!!! yahoo Но, честно казано не съм се замисляла как ще организираме нещата така, че моето момче да не ме види как се обличам, гримирам и т.н. Плачещо момиче А аз няма как да прекарам вечерта при моите родители, а също така и милото, защото разтоянията не са малки  Cray Може би ще "изпъдя"  *ROFL*милото на кафе някъде с кума, иначе не виждам как........ danceg

Или ще му "забраниш" да влиза в стаята, в която ТИ се оправяш и ще "назначиш" някой д аго пази и някой за теб!!! good
Активен
desito07
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 15, 2007, 22:09:54 »

Да и това е вариант Bravo  Благодаря Bulechka_TS  give_rose Ако все пак много любопитства ще го изпратя на кафе с кума!!!Сватбата ни е дневна и ритуала в залата е от 11ч., така че ......  kiss2
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 15, 2007, 22:19:40 »

Да и това е вариант Bravo  Благодаря Bulechka_TS  give_rose Ако все пак много любопитства ще го изпратя на кафе с кума!!!Сватбата ни е дневна и ритуала в залата е от 11ч., така че ......  kiss2

good good good good good Bravo

Стискам палци good good всичко да мине прекрасно!!! DANCE
Активен
desito07
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 16, 2007, 09:08:59 »

Оф права си  Cray .....................Ами мислех си, че и това ще е проблем  hysteric Май наистина ще помисля за варианта да си го изпратя при мама и при тати crazy Само ще се притеснявам и ще си мисля, че няма да ми стигне времето ако останем заедно в апартамента
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #39 -: март 16, 2007, 10:07:42 »

Не можеш ли да оставиш роклята при кумата и когато изпратиш любимия на кафе,тя да ти я донесе и приготовленията да започнат с пълна сила  Makeup  MANICURE ?
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 09, 2007, 15:36:43 »

ами това че не трябва да св виждаме предната вечер вярно ли е?
Не знам дали не трябва да се виждаме, но ние си спахме даже заедно  pardon Сутринта вече аз отидох при една приятелка, от където ме вземаха  pleasantry
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #41 -: май 10, 2007, 08:02:59 »

ние няма да се вземаме щот сме се взели laugh ама се чудим дали е вярно и има ли някой който да не го спазва
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 10, 2007, 08:31:11 »

аз предната вечер ще си остана при родителите и ще се видим с милото като идва да ме забира !!!! smile мисля, че така ще е най-добре !!!!! smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 10, 2007, 08:34:48 »

И аз така...smile..... pardon
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #44 -: май 10, 2007, 08:58:18 »

Фийбс благодаря good, иначе и мен ме тревожи как ще се наглася без да види всичко, а не искам да вижда нищо, така ще скрия цялата менажерия че да го изненадам поне Wink
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: