Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 22:06:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 83   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант  (Прочетена 456537 пъти)

tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #795 -: август 24, 2007, 17:30:05 »

Да благодаря ти. Бях го намислила така малко цветя, малко балони, за да бъде едновременно красиво стилно без да е претрупано. И като започнем в агенциите сметките: калъфи - 4-4.50 лв, малка свещичка в свещниче -по три на маса по 2 лв. или ако искам аранжировка от по-голяма свещ с цветя или сухи лестенца във ваза или стойчица - 15-20 лв на маса и т.н. и т.н............ То не е много, но като започнеш да ги събираш става вече много,  и като се сетиш на колко още места си дал по една шапка с пари  и ти става някак тъжно. А и има и един друг момент, че нашата сватба я плащат родителите ни и не ми се иска да дойде момента да кажа : "мамо и ти мила свеки може ли хиляда лева за цветя и балони"
Майка ми намерила от родния ми град една жена, която се занимава с украси и аранжировки и като говорила с нея тя и казал, че за цялата украса, която искам (калъфи, свещи, живи цветя и балони) ще ни излезе около 250-300 лв  yahoo yahoo   
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #796 -: август 24, 2007, 17:35:23 »

Браво за толкова парички е супер!!
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #797 -: август 24, 2007, 18:19:26 »

Дори повече от супер. На маса ми излиза около 20-25 лв, зависи какви ще са цветята, калъфите казала, че ще са по 50 СТОТИНКИ, но съответно ако поръчваме цялата украса и от там ми пада много цената.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #798 -: август 24, 2007, 18:41:13 »

Тя и моята девойка, която се занимава с украсата ми иска по 4 лв. на калъф с панделката, но за сметка на това, тъй като ми прави и много други неща в тази цена ще включва и част от тях. За някои изобщо няма да ми взима пари- като например за изработка на поканите и разни други дребни неща- но това е за друга тема и не искам да се отклонявам. Извинявам се  give_rose Иначе за самата украса на ресторанта ще има както казах калъфи с панделки, ленти по масите от същия цват като панделките, цветя и май това ще е  Wink
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #799 -: август 24, 2007, 18:51:01 »

Да така е добре. На мен ми бяха обяснили, че колкото повече услуги поеме агенцията толкова повече ми пада цената, но какво да направя като всичко друго го направих сама и ми остана само украсата, която сама по себе си не е задължителна, но пък е по-красиво с нея.     
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #800 -: август 24, 2007, 18:54:08 »

Да той и нашият ресторант има много хубави столове, но на мен ми изглежда някак по празнично когато са с калъфи и панделки- и слава богу че моята дизайнерка е много разбрана и готина и ми спестява доста от разходите, за да можем спокойно да си позволим украсата
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #801 -: август 24, 2007, 19:54:22 »

Да и при нас е така и вчера като излизахме с агентката много ми хареса,че идеите бликаха от нас и жената,която ще ми прави букета и другите неща.И за всичко,което би струвало много Дора казваше "няма страшно ние ще го купим за агенцията,а вие само ще го наемете и така ще излезе доста по-евтино",вместо да ми каже,че това и онова няма да стане.И ми предложи страхотни неща,направо нямам търпение да ги реализираме.И най-хубавото е,че за разни други услуги ми дава координатите на най-изгодните цени и така пак спестяваме.А и ние ще имаме някои неща,за които няма да плащаме,като например кошничките,дето и без това после ще се чудя какво да ги правя.Абе за сега съм много доволна!
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #802 -: август 24, 2007, 20:32:34 »

Чудесно е, че сте си намерили идеалните си аранжьорки, които наисти се стараят. Едната агенция в която ходих дори ми обяснява, че цветните воали, които искам по масите, ги прави, за да ми ги продава?! Аз какво да ги правя после десетина тюлени ленти - нямам идея да се женя пак или поне не толкова скоро (хи-хи-хи). Ако исках да си имам щях да поръчам да ми ушият, да си украся ресторанта и после да си пазя.       
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #803 -: август 24, 2007, 21:39:39 »

Тази агенция е доста странна- да не кажа по силни думи crazy И аз като ще имам над 80 панделки, ако трябва да си ги купя всичките къде ще му излезе края- ще си украсявам къщата със сватбената украса ли  Girl_hide Или пък като ми трябват повечко метри бял плат- към 12 какво да го правя- втора булчинска рокля мога да си ушия  pleasantry Украсата се дава под наем, те след това ще я дадат на други хора и така- направо не мога да повярвам миличка   Girl_sing Извинявам се за отклонението  give_rose
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #804 -: август 24, 2007, 22:02:34 »

Да аз исках златисти ленти по дължина на масите и тя ми показва от твърд тюл, който съответно не стои както аз исках и питах за плат и тя каза, че ще ми излезе много по-скъпо, защото тя ги правела като да ги продава на клиентите. А ще е много тъпо хем да ти продава, хем да си запази. Не ми стана много ясно, а не се и задълбочих да мисля по въпроса, защото нещо не ми допадна стила на украса. Нали знаете както някои марки дрехи са идеалните за вас, а други хубави са, но нещо малко им липсва, за да са любимите ви. Следващата агенция беше иделна като идеи и украса, но там леко се разминаваха техния ценоразпис и отпуснатия ми бюджет. Другата седмица ще се срещна с тази жена, която казала на майка ми наполовина по-евтино. 
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #805 -: август 24, 2007, 23:44:09 »

Ох тази работа с украсата и бюджета е много неприятна,защото хем нямаме толкова пари,хем искаме да е хубаво,хем ако накрая ни изиграят ти скапват всичко...
Успех мила и ако можем с нещо да помогнем казвай! give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #806 -: август 25, 2007, 09:37:46 »

ни за това си нямаме агентка според милото било излишно прахосване на парички cray прав е ама сега кой ще ми помага с украсата и да ми дава съвети :girlhide:а и нямам врее и пак се притеснявам и мама вече ще ме  beating за тея нерви покрай всичко!!чакам да се върне от почивка момичето правещо ни поканите за да ми помогне тя ми обеща но нито знам кой ще украсява нито нищо и вече съм crazy hysteric
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #807 -: август 25, 2007, 12:28:00 »

За идеи и съвети можеш използваш различни сайтове, а този форум, снимки от различни сватби. А относно помощта за самата украса, аз лично мислех да помоля две приятелки да отидат по рано, за да занесат балони и да наредят  малко пандели и бях намислила да купя десетина тумбести вазички, свещи и ароматни листенца, които да аранжирам и да поставят по масите. Не е е кой знае колко, но сметнах, че ще ми струва около 100-150 лева максимум.
Така че дерзай, има варианти и за без голям бюджет.   
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #808 -: август 26, 2007, 14:01:09 »

А аз вчера нещо изобщо не се разбрах с управителя на ресторанта относно цветовете на украсата- приказва ми пълни глупости та ще видим какво ще стане Girl_hide
На масите има едни карета- бордо- които не можело да се махнат, защото на белите покривки отдолу имало тук там петънца или изгорено от цигара. И ако се махнели щяло да се вижда. Обаче тук е по интересното- ако аз съм си сложела моите си ленти на масите нищо от тях нямало да се вижда!!! Тя цялата маса се затрупвала с чинии, чаши, прибори и бутилки че нямало място и всичко щяло да се скрие Girl_sing Е как сега моите ленти минаващи посредата на масата няма въобще да се виждат , защото целите маси ще са затрупани, а петънцата ще се виждат crazy Направо не мога още да си го обясня  Girl_hide
Ще видим какво ще измислим каза да си донеса панделките във вторник да видим Girl_hide- тя моята мацка за украсата ме предупреди че за същия ресторант са шили 2 дни преди една сватба каренца ама в друг цвят- а а зи викам не бе то е бяло. Да видим сега да не шия и аз каренца последния момент  Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #809 -: август 26, 2007, 17:11:36 »

Ах....а аз съм супер очарована(поне за сега, да не чуе дявола) от човека отговарящ за празненствата в нашия ресторант. Г-н Марковски е истински професионалист, без да натрапва своето мение и е готов да направят всичко което искам! Масите на "първият етаж" няма да са заредени, и така гостите (поблизките и важни) ще могат да видят украта в целият и блясък. Цените на куврта няма да ни ги вдигат заради скока на стоките, нямаме такси "тирбушон" и "тоалетна"....Което както искам така ще направят yahoo Bravo DANCE yahoo Girl_sing Ей дай боже повече професионалисти като него! А иначе миналата седмица мама е взела един топ червен плат за разни украски в ресторанта и утре ще ходим да мислим кое къде ще стои и как ще изглежда и от кой материал колко количество ще ни е необходимо. За пространството зад сватбената маса купихме ето тези които ще накацат върху червения фон.
Активен
Страници: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 83   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: