Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 04:30:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 83   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант  (Прочетена 455560 пъти)

nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #735 -: август 13, 2007, 19:46:42 »

Ами попринцип не е много......но зо ттеди пари тръбва да е доста богато......аранжировката за вашата маса излиза грубо казано---60-70лв. 4 стойки*40-50лв. и арка -60...нещо такова....,но зависи и от какви цветя ще е...защото ако ти проавят украсата от български цветя е мног пари......Пък сега се сетих че те взимат и пари за стойките,мисля...нещо като поднаем!!Имаш ли снимка-----защото така е вн относително да сее говори.....
Активен
мимето
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #736 -: август 13, 2007, 20:40:46 »

Нямам снимки. Цветята са изкуствени и ги имат в наличност т.е. дават ми ги под наем. А за нашата маса няма да ми слагат цветя защото аз съм си поръчала от друго място така че за нашата маса ще има само плат /който ми излиза 100 лв. и съответно и това е под наем/.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #737 -: август 13, 2007, 21:03:21 »

много нежно и красиво Bravo
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #738 -: август 13, 2007, 21:09:48 »

10x .....но продължавам да съм шашната за сумата от 300лв за изкуствени цветя!!!!Тези агенции обират хората...особено с даването под наем....на разни подобни неща.....чиято цена са си избили 100кратно......Лудница....заслужават един голям  beating......... Wink
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #739 -: август 13, 2007, 21:12:12 »

аз вече много се притесних за тея цветя като чувам за какви пари става въпрос направо ужас тук 300 там 300 айде още 500 и още по толкова ми се изправя и без това правата косица Oh my ... Oh my ... ohmyтия луди ли са?аз момичета взех решение отивам по селските дворове да крадна цветя от градините то не може така бе!! beating beating beating
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #740 -: август 13, 2007, 21:34:06 »

ама аз не мога сама да го направя а и няма кой да ми окраси ресторанта в деня на сватбата все пак е дневна и всичките ми приятели познати и така нататък ще присъстват не мога да ида в 10ч. да я украся аз -женя се а и  приятелите ми и роднините ще са на сватбата как да ги пращам да украсяват
Активен
мимето
Ентусиаст
**

« Отговор #741 -: август 13, 2007, 21:40:56 »

Да аз за тази цел си намерих една жена която прави невероятни изкуствени цветя от естествени материали направо са страхотни - влюбвам когато видя нещо изработено от нея. Но жалко че мога да разчитам на нея само за цветята.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #742 -: август 13, 2007, 21:44:34 »

ееее........наистина.....Ами успех....дано намериш подходящия човек!Аз си помислих ,че цветята са от онези----пластмасови изкуствени...---а то какво било... Bravo give_rose.Има ли сайт тази жена?Прати на лични ако има! DANCE
Активен
мимето
Ентусиаст
**

« Отговор #743 -: август 13, 2007, 21:50:13 »

Няма сайт имам една снимка но не мога да я кача защото е много голям размер и не я приема
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #744 -: август 14, 2007, 09:00:17 »

Момичета помагайте!Кой знае за агенция за украса във Варна, която не взема по 400лв? crazy
Къде ще му излезе краят незнам - за всичко като дадеш по толкова накрая пари за гащи няма да останат girl_impossible
Дано някой знае нещо..
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #745 -: август 14, 2007, 10:18:33 »

Диди мисля,че ти писах на лични за нашата агенция подробно.Получи ли писмото ми?

За естествените цветя проучих от едни познати,които са цветари,че тази година ще е много скъпо тъй като нямало цветя(явно заради сушата и градушките) и всичко се внасяло от Холандия и било много скъпо и не издържливи.И дори тези познати нямат за нас цветя,едвам имали за продажба по сергиите! shok Та ни предупредиха,че ще ни излезе много скъпо с естествени цветя.поне във Варна положението е такова!Но въпреки това агентката ни направи приемлива оферта и ще си направим такава украса.
Истината е,че всичко покрай сватбата е много скъпо и се налага човек да прави компромиси и да не е всичко така както си го е представял, което е много тъжно.... cray
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #746 -: август 14, 2007, 10:49:06 »

tonny не сам получила писмото ти.. sad
Аз вече бих се съгласила и на изкуствени цветя стига да изглеждат добре, а не като пластмасови.Сега научих за 3-4 агенции и трябва да ги проверя- става въпрос за Party Jack, Evergreen, Никол и Наталина.Но нямам повече инфо за тях, в смисъл имам само адреси и телефони и сега ще ги проверявам..
Ако знаеш нещо, ако си чувала отзиви сподели  DANCE
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #747 -: август 14, 2007, 10:57:54 »

Мила за Никол имам ужасни впечатления,макар и поканите ни да са от там и все пак се получиха,но офисът им и обслужването е под всякъква критика!Евър грийн са добре и мисля,че не взимат много.За Наталина също съм чувала добри неща,но нямам лични впечатления.Нашата агенция е "Свят за двама" и сме много доволни за сега,украсата ни ще е от живи цветя за х-л Корал и за 110 души.Те ще ни правят и сватбения ритуал-изнесен с декор и артист,който излиза 280лв.;букетите по масите излизат 90лв.;драперия за сватбената маса-15лв.;калъфи за столовете 385лв.;декорът за ритуала е 80лв.;табели за масите и табло със схема е 15лв.;подаръчета за гостите  правят страхотни,но там вече зависи какво ще си изберете,пътеката с цветя е 15лв.Като те ще ми направят и украсата на колата-65лв. и букета-50лв. и бутониерите...но всичко си е примерно,защото зависи от това,което ще си изберете.Мисля,че цените са нормални,а и от агенцията правят и тяхни си допълнения и изненади.Жената има вкус и опит,казва се Дора.Но ще ти дам координатите й на лични,за да не ни се карат и да ги изтрият.
Дано съм ти била полезна!Успех! give_rose
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #748 -: август 14, 2007, 11:59:12 »

Тонита....извинявай,но тези твои приятели малко са те поизлъгали..Аз работя за един доста...добър цветарски магазин в София....Ние работим само със холандски цветя....и от голям опит мога да ти кажа....,че холандските цветя са 300 пъти по издръжливи и красиви от българските!Да цената им и по-висока....но един дообър аранжор може да предложи нещо интересно и за малко пари!Най-лошото е ,че е пълно със псевдо аранжори и цветарски магазини....които нищо не разбират от цветя! hysteric Факта че в тук в Бг все още се правят букети с гръб(цветятя са "наредени" отпред...... само и като си врътнеш букета отзад....виждаш само опаковка) е направо абсурдно.
А за цветята от Холандия, в момента има внос.......и това ти го гарантирам,защото вчера поръчахме цветята за магазина....Незнам ,аз направо като чета се отчайвам....... crazy, как се лъжат хората и им се насаждат егати нещата... за естетика.....Момичета   girl_in_love и за малко пари стават страхотни неща,дори с холандските цветя, които като цяло са унекални като разновидности.........
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #749 -: август 14, 2007, 12:41:33 »

Бибси благодаря за професионалното мнение и вече не знам на кого да вярвам,защото тези хора не са аранжъори,а производители и така щяхме да направим оборот на тях и за това едва ли имат полза да ни лъжат.Освен това във Варна нищо не е като в София например.Тук си нямаме такива пазари за цветя на едро,разни складове за ефтини джунджории,пазарът е много по-еднообразен и скъп.Знам го,защото имам роднини в София и често сме там и като дойда си накупувам какви ли не работи като невидяла,защото тук е супер скъпо и няма нищо :mad_girl:Адски трудно е!Момичетата от варна мисля,че разбират за какво говоря...
Активен
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 83   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: