Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 04:38:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51
52
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 455569 пъти)
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #735 -:
август 13, 2007, 19:46:42 »
Ами попринцип не е много......но зо ттеди пари тръбва да е доста богато......аранжировката за вашата маса излиза грубо казано---60-70лв. 4 стойки*40-50лв. и арка -60...нещо такова....,но зависи и от какви цветя ще е...защото ако ти проавят украсата от български цветя е мног пари......Пък сега се сетих че те взимат и пари за стойките,мисля...нещо като поднаем!!Имаш ли снимка-----защото така е вн относително да сее говори.....
Активен
мимето
Ентусиаст
«
Отговор #736 -:
август 13, 2007, 20:40:46 »
Нямам снимки. Цветята са изкуствени и ги имат в наличност т.е. дават ми ги под наем. А за нашата маса няма да ми слагат цветя защото аз съм си поръчала от друго място така че за нашата маса ще има само плат /който ми излиза 100 лв. и съответно и това е под наем/.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #737 -:
август 13, 2007, 21:03:21 »
много нежно и красиво
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #738 -:
август 13, 2007, 21:09:48 »
10x .....но продължавам да съм шашната за сумата от 300лв за изкуствени цветя!!!!Тези агенции обират хората...особено с даването под наем....на разни подобни неща.....чиято цена са си избили 100кратно......Лудница....заслужават един голям
.........
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #739 -:
август 13, 2007, 21:12:12 »
аз вече много се притесних за тея цветя като чувам за какви пари става въпрос направо ужас тук 300 там 300 айде още 500 и още по толкова ми се изправя и без това правата косица
ohmyтия луди ли са?аз момичета взех решение отивам по селските дворове да крадна цветя от градините то не може така бе!!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #740 -:
август 13, 2007, 21:34:06 »
ама аз не мога сама да го направя а и няма кой да ми окраси ресторанта в деня на сватбата все пак е дневна и всичките ми приятели познати и така нататък ще присъстват не мога да ида в 10ч. да я украся аз -женя се а и приятелите ми и роднините ще са на сватбата как да ги пращам да украсяват
Активен
мимето
Ентусиаст
«
Отговор #741 -:
август 13, 2007, 21:40:56 »
Да аз за тази цел си намерих една жена която прави невероятни изкуствени цветя от естествени материали направо са страхотни - влюбвам когато видя нещо изработено от нея. Но жалко че мога да разчитам на нея само за цветята.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #742 -:
август 13, 2007, 21:44:34 »
ееее........наистина.....Ами успех....дано намериш подходящия човек!Аз си помислих ,че цветята са от онези----пластмасови изкуствени...---а то какво било...
.Има ли сайт тази жена?Прати на лични ако има!
Активен
мимето
Ентусиаст
«
Отговор #743 -:
август 13, 2007, 21:50:13 »
Няма сайт имам една снимка но не мога да я кача защото е много голям размер и не я приема
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #744 -:
август 14, 2007, 09:00:17 »
Момичета помагайте!Кой знае за агенция за украса във Варна, която не взема по 400лв?
Къде ще му излезе краят незнам - за всичко като дадеш по толкова накрая пари за гащи няма да останат
Дано някой знае нещо..
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #745 -:
август 14, 2007, 10:18:33 »
Диди мисля,че ти писах на лични за нашата агенция подробно.Получи ли писмото ми?
За естествените цветя проучих от едни познати,които са цветари,че тази година ще е много скъпо тъй като нямало цветя(явно заради сушата и градушките) и всичко се внасяло от Холандия и било много скъпо и не издържливи.И дори тези познати нямат за нас цветя,едвам имали за продажба по сергиите!
Та ни предупредиха,че ще ни излезе много скъпо с естествени цветя.поне във Варна положението е такова!Но въпреки това агентката ни направи приемлива оферта и ще си направим такава украса.
Истината е,че всичко покрай сватбата е много скъпо и се налага човек да прави компромиси и да не е всичко така както си го е представял, което е много тъжно....
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #746 -:
август 14, 2007, 10:49:06 »
tonny не сам получила писмото ти..
Аз вече бих се съгласила и на изкуствени цветя стига да изглеждат добре, а не като пластмасови.Сега научих за 3-4 агенции и трябва да ги проверя- става въпрос за Party Jack, Evergreen, Никол и Наталина.Но нямам повече инфо за тях, в смисъл имам само адреси и телефони и сега ще ги проверявам..
Ако знаеш нещо, ако си чувала отзиви сподели
Активен
tonitta
«
Отговор #747 -:
август 14, 2007, 10:57:54 »
Мила за Никол имам ужасни впечатления,макар и поканите ни да са от там и все пак се получиха,но офисът им и обслужването е под всякъква критика!Евър грийн са добре и мисля,че не взимат много.За Наталина също съм чувала добри неща,но нямам лични впечатления.Нашата агенция е "Свят за двама" и сме много доволни за сега,украсата ни ще е от живи цветя за х-л Корал и за 110 души.Те ще ни правят и сватбения ритуал-изнесен с декор и артист,който излиза 280лв.;букетите по масите излизат 90лв.;драперия за сватбената маса-15лв.;калъфи за столовете 385лв.;декорът за ритуала е 80лв.;табели за масите и табло със схема е 15лв.;подаръчета за гостите правят страхотни,но там вече зависи какво ще си изберете,пътеката с цветя е 15лв.Като те ще ми направят и украсата на колата-65лв. и букета-50лв. и бутониерите...но всичко си е примерно,защото зависи от това,което ще си изберете.Мисля,че цените са нормални,а и от агенцията правят и тяхни си допълнения и изненади.Жената има вкус и опит,казва се Дора.Но ще ти дам координатите й на лични,за да не ни се карат и да ги изтрият.
Дано съм ти била полезна!Успех!
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #748 -:
август 14, 2007, 11:59:12 »
Тонита....извинявай,но тези твои приятели малко са те поизлъгали..Аз работя за един доста...добър цветарски магазин в София....Ние работим само със холандски цветя....и от голям опит мога да ти кажа....,че холандските цветя са 300 пъти по издръжливи и красиви от българските!Да цената им и по-висока....но един дообър аранжор може да предложи нещо интересно и за малко пари!Най-лошото е ,че е пълно със псевдо аранжори и цветарски магазини....които нищо не разбират от цветя!
Факта че в тук в Бг все още се правят букети с гръб(цветятя са "наредени" отпред...... само и като си врътнеш букета отзад....виждаш само опаковка) е направо абсурдно.
А за цветята от Холандия, в момента има внос.......и това ти го гарантирам,защото вчера поръчахме цветята за магазина....Незнам ,аз направо като чета се отчайвам.......
, как се лъжат хората и им се насаждат егати нещата... за естетика.....Момичета
и за малко пари стават страхотни неща,дори с холандските цветя, които като цяло са унекални като разновидности.........
Активен
tonitta
«
Отговор #749 -:
август 14, 2007, 12:41:33 »
Бибси благодаря за професионалното мнение и вече не знам на кого да вярвам,защото тези хора не са аранжъори,а производители и така щяхме да направим оборот на тях и за това едва ли имат полза да ни лъжат.Освен това във Варна нищо не е като в София например.Тук си нямаме такива пазари за цветя на едро,разни складове за ефтини джунджории,пазарът е много по-еднообразен и скъп.Знам го,защото имам роднини в София и често сме там и като дойда си накупувам какви ли не работи като невидяла,защото тук е супер скъпо и няма нищо :mad_girl:Адски трудно е!Момичетата от варна мисля,че разбират за какво говоря...
Активен
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51
52
...