Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:55:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 83   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант  (Прочетена 454992 пъти)

Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #675 -: юли 12, 2007, 17:14:00 »

Браво на вас Miri   Bravo Страхотно всежо се е получило с тези оранжеви салфетки!  :girl_impossible:Ох и аз май така ще направя с украсата...ако няма сватба преди нас в ресторанта от вечерта ще отида да направя това онова, въпреки професионалните грижи на една позната на мама!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #676 -: юли 12, 2007, 17:18:06 »

Мири, и на мен много ми хареса украсата ви! Ние също ще наблегнем на оранжевото и жълтото  DANCE само се моля да няма дневна сватба преди нас, защото много ми се иска сами да си направим украсата сутринта или предната вечер. Не ми се иска да правим излишен разход за агенция.  nea
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #677 -: юли 13, 2007, 08:34:32 »

Дидка, твоята украс на сватбата на Стели ме вдъхнови и откраднах идейката с веселите тонове. Някак си внася много настроение и топлота.
Prin4ipessa, понякога наистина има неща , които и ти сама можеш да си направиш , а и чувството ,че си вложил идея нещо от себе си е невероятно. Така че не се колебай!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #678 -: юли 13, 2007, 14:39:56 »

Мири, радвам се че съм те вдъхновила и се е получило толкова свежо! Наистина внася много настроение!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #679 -: юли 14, 2007, 08:04:19 »

Мири,това определено са и моите цветове-оранжево,жълто,зелено...Много ви е свежа украсата!А най-хубавото е,че сте имали възможност от предната вечер да си я направите самички!За съжаление при нас това няма да стане,защото преди нашата има дневна сватба (тук сега в този сезон няма сватби само в пон. и вторник tease ),която свършва в 17ч,а гостите за нашата влизат в 19.30-агенцията,която съм наела за офиц. маса и приятелките ми за останалите украси-калъфи,маси за гости,просто трябва да са като финикийци... VIATICUM

Онзи ден реших,че ниските стъкленици с цветя ще се изгубят сред бутилките и чиниите по масите pardon и ще сложим по-високи украси по масите за гости.Ето това ми хрумна да направя,тъкмо ще внесе и малко повече цвят и настроение smile За съжаление с естествени цветя ще ми излезе доста по-скъпо,пък и аз искам да си ги направя доста по-рано,не в последния момент-тези са с изкуствени лалета и орхидеи(но пък съвсем не изглеждат зле) и със сухи треви,допадат ли ви или да мисля нещо друго crazy

Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #680 -: юли 14, 2007, 10:08:19 »

на мен лично много ми харесват Роси good но ако искаш с живи цветя защо пък не аз също искам живички а честно да ти кажа изобщо не забелязах че цветята са изкуствени Wink
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #681 -: юли 16, 2007, 12:35:29 »

Rossistela аз също изобщо не разбрах, че цветенцата са изкуствени- изглеждат много красиви и естествени  good
За моята украса и аз като kleo_20 искам живи цветя, но ще помисля още малко какви да бъдат.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #682 -: юли 18, 2007, 10:15:45 »

Роси наистина трябва да са като финикийци !!! а относно малките стъкленици при нас не се губиха на другите маси имаше повече и стана готино !! ето снимка на украсата
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #683 -: юли 18, 2007, 11:51:26 »

Ели, много ви е била хубава украсата  good
А как обичам точно такова розово  girl_in_love
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #684 -: юли 18, 2007, 14:22:29 »

Ели наистина е много хубава украсата  good , а ти ли си я прави или фирма?
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #685 -: юли 18, 2007, 14:26:02 »

оххххххххххх и  двете !!! аз направих табелките, свещите в чашките от текила имам и друг вид, но не се вижда тука ! някои балони са наши, иначе арката, масата воалите на прозорците, платното, имаме е панделки по столовете са на фирма !!!! smile
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #686 -: юли 18, 2007, 14:31:02 »

Bravo много добре сте се справили, както ти така и фирмата good
всичко е в тон, подредено както трябва с вкус  Bravo Bravo
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #687 -: юли 18, 2007, 18:37:36 »

Ели мила..простонеа не забележ розови листенца по бялото платно, истински си? От фирмата ли са или? Моляте разкажи ми за тях!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #688 -: юли 19, 2007, 07:33:59 »

Ели мила..простонеа не забележ розови листенца по бялото платно, истински си? От фирмата ли са или? Моляте разкажи ми за тях!

листата от рози по платното са истински, а зелените са от здравец !!! трябваше да бъдат и те розови, но такава била традицията !!! тях водещата си ги правеше, агенцията само и предостави материалите !!! smile и беше под формата на сърце !! smile
« Последна редакция: юли 19, 2007, 07:41:08 от Ели . » Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #689 -: юли 19, 2007, 10:28:21 »

ах че красивооо girl_in_love
още веднъж моите  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 83   Нагоре
  Изпечатай