Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 04:34:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 455089 пъти)
rosi_ps
Ентусиаст
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #615 -:
юни 27, 2007, 11:22:31 »
Момичета, днес питах за цена на 100 балона хелий за украса на ресторанта. Казаха ми 200 лв. Искам да ви питам това нормална цена ли е, защото на мен ми се виждат много?
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #616 -:
юни 27, 2007, 11:32:10 »
Цитат на: rosi_ps в юни 27, 2007, 11:22:31
Момичета, днес питах за цена на 100 балона хелий за украса на ресторанта. Казаха ми 200 лв. Искам да ви питам това нормална цена ли е, защото на мен ми се виждат много?
Аз си спомням, че жената, която ни украсяваше ресторанта беше казала за един балон с хелий цена 1.50лв и мен и това ми се стори много
Незнам обаче колко балона с хелий беше използвала за ресторанта, защото ние казахме, че искаме само балони (ресторанта имаше много зеленина) и да се вмести в сумата от 100лв! Имаше по 3 балона на маса с хелий, доколкото си спомням, арка зад нашата маса и другите балони бяха по колоните на ресторанта, направени като големи цветя!
Провери все пак и в други фирми за украса каква цена ще ти кажат за сравнение
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
«
Отговор #617 -:
юни 27, 2007, 11:40:29 »
maria_lakova, благодаря! Така като смятам, те ми искат 2 лв за балон. И аз смятах да отделя 100 лв за украса с балони, та като ми казаха двойно повече се шашнах. Пратих запитване и до други фирми, че да видим. Мисля да използвам твоя начин - да ги питам за украса с балони до 100 лв, да видим какво ще ми предложат. Още веднъж благодаря!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #618 -:
юни 27, 2007, 11:49:19 »
Цитат на: rosi_ps в юни 27, 2007, 11:40:29
maria_lakova, благодаря! Така като смятам, те ми искат 2 лв за балон. И аз смятах да отделя 100 лв за украса с балони, та като ми казаха двойно повече се шашнах. Пратих запитване и до други фирми, че да видим. Мисля да използвам твоя начин - да ги питам за украса с балони до 100 лв, да видим какво ще ми предложат. Още веднъж благодаря!
Ами при нас се получи така, защото аз мислех, че ще ни кажат някаква цена за украса, но жената няколко пъти ни пита колко можем да дадем за украса и ние накрая решихме да кажем 100лв и каквото направи, направи
Бяхме се разбрали горе-долу какво искаме и останахме доволни и приятно изненадани като влезнахме в ресторанта!
Всъщност в цената бяха включени и калъфи за столовете на младоженците и кумовете!
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
«
Отговор #619 -:
юни 27, 2007, 11:52:26 »
Това е много добра цена! Наистина сте намерили страхотен вариант.
На нас калъфите за столовете ни ги осигуряват безплатно от ресторанта, на за тези балони... наистина ще разпитам на повече места, все някъде ще намеря нещо, което ме устройва
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #620 -:
юни 27, 2007, 12:39:01 »
и аз най-ниската цена за балон с хелий знам - 1.50лв., а за обикновен с въздух - 0.25лв. - магазинчето се намира точно срещу хотел Централ Форум (бившия Славия) до Билла.
Аз ще я използвам тази фирма, защото съм чувала добри отзиви, а и направата е на ниво!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #621 -:
юни 27, 2007, 12:43:05 »
роси тук в Търговище има една фирма, където балоните с хелий са по 1.20, за обикновените не съм сигурна, имат магазин и в София, пиши ми на лични, ако те интересува
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
«
Отговор #622 -:
юни 27, 2007, 13:01:56 »
fanimira, благодаря ти, става въпрос за Бургас
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #623 -:
юни 27, 2007, 15:37:08 »
Цитат на: maslinka в юни 27, 2007, 10:08:13
марина аз поне колкото съм търсила няма.ако си наела агенция те сигорно имат такива,ако не ....другия вариянт е да си купиш перде органза и да си го нарежеш на ленти колкото искаш широки
Благодаря ти за отговора! Тогава ще купувам ленти органза, защото съм уверена, че щом ти си търсила, наистина няма!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #624 -:
юни 28, 2007, 11:16:06 »
Marina
и аз мисля че трябва да влезнеш в някой магазин за платове и да си купиш на метър органза и да си я нарежеш, може дори да ти излезне по-евтино по този начин от колкото да ползваш такива от агенция.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #625 -:
юни 28, 2007, 12:20:31 »
ето едно сайтче с интересни декорацийки.
http://www.frugalbride.com/decorationsamples.html
Активен
Marina
Професор
«
Отговор #626 -:
юни 28, 2007, 18:30:07 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юни 28, 2007, 11:16:06
Marina
и аз мисля че трябва да влезнеш в някой магазин за платове и да си купиш на метър органза и да си я нарежеш, може дори да ти излезне по-евтино по този начин от колкото да ползваш такива от агенция.
Дидка, благодаря ти, това и реших в последна сметка, ще видим какво ще излезе, ще споделя!
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #627 -:
юни 28, 2007, 23:54:05 »
Момичета в нашия ресторант столовете са много красиви и незнам дали да ги обличаме с калъфи или само с панделки по някъкъв начин да бъдат украсени. Другата украса искам да е само цветя без балони (нещо балоните не ми харесват за сватба), но ще видим какво ще измислим.
Активен
Marina
Професор
«
Отговор #628 -:
юни 29, 2007, 00:34:20 »
Цитат на: MALENA в юни 28, 2007, 23:54:05
Момичета в нашия ресторант столовете са много красиви и незнам дали да ги обличаме с калъфи или само с панделки по някъкъв начин да бъдат украсени. Другата украса искам да е само цветя без балони (нещо балоните не ми харесват за сватба), но ще видим какво ще измислим.
Наистина са красиви столовете, и цветовете са подходящи, Малена! Това ресторантът на Гранд Хотел София ли е? Красиво е!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #629 -:
юни 29, 2007, 10:05:22 »
и майка по същата причина не иска да обличаме нашите столове,но поръчахме само 8 калъфа за официалната м,аса,после разбрахме че на нея ще сме само четирима и се чудя дали няма да е кофти освен нашата маса и масата на родителите да има калъфи
иначе по мое мнение колкото и да са красиви столовете по празнично ми изглежда с калъфи
Активен
Страници:
1
...
40
41
[
42
]
43
44
...