Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 10:13:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 459580 пъти)
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #435 -:
май 21, 2007, 14:18:23 »
Украсата, която е за колата и за масата е с вакуум и така поне не се използва тиксо за колата, а и става да се сложи после на масата на младоженците! На последната сватба, на която ходехме беше така - цветята бяха естествени в тон с букета на булката и бяха много красиви (червени рози и бели кали)
Наистина като се пристигне в ресторанта украса на колата вече не трябва, а и трябва да се купува друга за масата, а така става 2 в 1!
Не мисля, че толкова ще се напраши, че да не може да се сложи за украса в ресторанта
Но все пак всеки си преценя
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #436 -:
май 21, 2007, 17:44:41 »
аз вече си харесах букет за масата ,който пук не става за кола такаче ще са два отделни букета.
а украсата от църквата си е от самата църква и няма как да я занесем в ресторанта
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #437 -:
май 21, 2007, 20:50:07 »
Маслинка, украсата ти за маса е чудна - и моята ще е горе долу такъв тип, и на нас агентката така ни каза за украсата на колата и масата, но и аз не се съгласих
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #438 -:
май 22, 2007, 13:18:05 »
Сами ли ще си украсявате ресторанта? Това не се ли прави от самият ресторант? Ако си го правите сами от къде си намирате украсата, плата, другите неща?
Много е хубаво всеки да си го направи по свой вкус и виждания, но не знам това как се приема от ръководството на заведението и не е ли трудна задача...
«
Последна редакция: май 22, 2007, 13:19:45 от gerjo_k
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #439 -:
май 22, 2007, 13:32:24 »
при на украсата си я правехмe сами,калъфите за столове и драперията са от агентката а цветята от магазин.агентката ще ги вземе и тя ще украси с всичко ресторанта.ако ресторанта има някаква претенция(но казаха че няма проблем)не бих се поколебала да си сменим ресторанта
«
Последна редакция: май 22, 2007, 14:00:26 от maslinka
»
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #440 -:
май 22, 2007, 13:58:25 »
Определено това си е работа за хора, които и друг път са го правели, или от ресторанта или от някоя свтбена агенция
Не изглежда лесна работа, но пък има и хора на които им спори да правят красоти, дори и да са амтьори
Активен
Radost
Ентусиаст
усмивки и любов
«
Отговор #441 -:
май 22, 2007, 16:19:17 »
На мен украсата за ресторанта ми е голям проблем. На първо място, защото това не е точно ресторант а голяма бална зала, която е абсолютно празна- т.е. няма никаква естествена украса като цветя, картини и т.н. Изглежда ми много гола. Не е подходящо с балони, а и аз не съм им привърженичка, и не знам към кой да се обърна за да ми украси залата и да не ми одере кожата после. Ако имате някакви идеи ще съм благодарна. Имам предвид зеленина, цветя свещи и тюл.
Моля за идеи момичета, знам, че сте изобретателни.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #442 -:
май 22, 2007, 18:37:54 »
Цитат на: Radost в май 22, 2007, 16:19:17
На мен украсата за ресторанта ми е голям проблем. На първо място, защото това не е точно ресторант а голяма бална зала, която е абсолютно празна- т.е. няма никаква естествена украса като цветя, картини и т.н. Изглежда ми много гола. Не е подходящо с балони, а и аз не съм им привърженичка, и не знам към кой да се обърна за да ми украси залата и да не ми одере кожата после. Ако имате някакви идеи ще съм благодарна. Имам предвид зеленина, цветя свещи и тюл.
Моля за идеи момичета, знам, че сте изобретателни.
в магазините по 1-2 лв. има големи зеленини с цветя /различни цветове/, ако има някакви колони може да ги облечеш с някакви воали и органза ще седи най-добре в тон с цветовете на сватбата ти !!! но най-добре се обърни към някоя фирма тъй като те все пак дават нещата под наем идват и си ги аранжират сами !! - мисля че това е най-добрият вариант !!!! иначе по средата може да сложите арка с платно и стойки по които да минете преди да седнете на масата !!! успехиии !!!
виж няколко фирми и избери най-доброто
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #443 -:
май 23, 2007, 07:53:09 »
maslinka
украсата ти е страхотна и аз съм избрала нещо подобно,но и при мен във всички цветарски магазини ми казаха,че украсата на колата се слага на булчинската маса.А ти
радост
наистина ако държиш може сама да украсиш-просто пообиколи по магазините за платове,джунджурийки/както Ели е писала всичко по 1лв./ и там ще намериш доста неща.Подскажи ни какво искаш и как си представяш нещата
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #444 -:
май 23, 2007, 08:52:46 »
искам да ви кажа,че нашата украса се получи страхотно :bravo:целия салон в бял сатен и декорация от златисто.А цветята създават една толкова романтична обстановка
Иначе в цени - 150 стола по 2,50 лв на стол
украса на офиц.маса - 50 лв
цветя - 30 икебани от астромерия по 3 лв едната
икебана за офиц.маса - 40 лв (същата каот букета ми)
Ефектът беше сртахотен- гостите останаха очаровани от украсата ни,а аз си мислех,че е по-важно да има ядене и пиене и че само това гледат
Но не е така
По добре изяжте по едно кюфте по-малко,но си осигурете необходимата украса
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #445 -:
май 23, 2007, 08:56:17 »
Цитат на: junglegirl^84 в май 23, 2007, 08:52:46
Junglegirl, така се смях на това, че чак сълзи ми потекоха!!
Много точно казано, отлично мото за всяка сватба (или девиз на сватбена агенция)
Активен
junglegirl^84
Сватбар
«
Отговор #446 -:
май 23, 2007, 09:04:57 »
Цитат на: Marina в май 23, 2007, 08:56:17
Цитат на: junglegirl^84 в май 23, 2007, 08:52:46
Junglegirl, така се смях на това, че чак сълзи ми потекоха!!
Много точно казано, отлично мото за всяка сватба (или девиз на сватбена агенция)
:laugh:ами така е
мама ходиха на една сватба тази събота и казаха ,че не са имали никаква украса(понеже сватбата беше в тузарски ресторант в Пловдив).И все пак не са усетили празнично настроение,не е имало нито един балон *crazy*Тои аз нямах балони ,но по мое желание
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #447 -:
май 23, 2007, 09:33:35 »
При нас обстановката е следната!!!Ще си наемем фирма,която да украси с балони,но в умерени количества,не ми иска ресторанта да изглежда все едно,че всеки момент ще излети!!!Освен това,тъй като нямаме възможност за икебани на всяка маса,ще направим следното-на всяка маса ще има прозрачна купичка или много широка чаша на столче в която ще има вода и в нея ще плуват цветя!!!Ще има свещи по масите и може би/но това още го обмислям/ от тези ароматните цветя/сухите/,които ще са рапръснати по масите!!!Как ви звучи?
Активен
junglegirl^84
Сватбар
«
Отговор #448 -:
май 23, 2007, 09:35:56 »
Цитат на: desislavka в май 23, 2007, 09:33:35
При нас обстановката е следната!!!Ще си наемем фирма,която да украси с балони,но в умерени количества,не ми иска ресторанта да изглежда все едно,че всеки момент ще излети!!!Освен това,тъй като нямаме възможност за икебани на всяка маса,ще направим следното-на всяка маса ще има прозрачна купичка или много широка чаша на столче в която ще има вода и в нея ще плуват цветя!!!Ще има свещи по масите и може би/но това още го обмислям/ от тези ароматните цветя/сухите/,които ще са рапръснати по масите!!!Как ви звучи?
много добре
но трябва да ангажираш някоя приятелка да украси
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #449 -:
май 23, 2007, 09:37:52 »
чудесно! дано да стане точно както си го представяш!!!
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...