Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 14:53:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
76
77
[
78
]
79
80
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 456894 пъти)
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #1155 -:
януари 29, 2008, 09:02:16 »
В предния ми пост първата сминка е със стойки с цветя-1 бр=5лв
тези горящите неща-тип вулкан-4лв/бр
тази зелена лента,която върви в средата на масата е ролка,която на мен лично ми стига за всичките 6-7 маси и струва 16-20лв/ролката
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1156 -:
януари 29, 2008, 11:56:14 »
renka_87
,някои неща са на добри цени ,но други ми се виждат скъпи. Например свещите - 5лв./1бр.
и то тънка свещ. Несъм много запозната ,но няма ли да ти излезе по евтино ти да си купиш свещите
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1157 -:
януари 29, 2008, 11:59:49 »
Ами не знам
Аз си мислех че ако ще я наемаме-всичко да прави тя
Ама виж сега се замислих,щото тя ми каза да си купя салфетките и тя щяла да ми ги сложи като ветруло в чашите за вино
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1158 -:
януари 29, 2008, 12:06:20 »
Ха, Ренка, това е същата снимка, по която и аз ще правя украсата си-бях я пускала по-напред.
И сега тъкмо обсъждахме зелената лента в средата дали да е от физелин или от плат. А твоята от какво ще е? От воал, от плат, или от физелин?
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1159 -:
януари 29, 2008, 12:08:38 »
Ами аз не знам какво е това физелин,но със сигурност мога да кажа,че не е воал
Тя агентката ми го показа и на допир е нещо средно между хартия и плат
Не знам как му се вика на това
Активен
Ivet
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #1160 -:
януари 29, 2008, 14:22:16 »
Нещо да не се бъркаш за свеща на нас ни каза че наема на свещника със свеща и декорацията на свещника с венец от цветя или с маниста около него е 5,00 лв и ако искаме да е рисувана свеща тогава още 0,20 ст ,а само свеща голяма бяла и тънка тип църковни по 2,00 лв. тоест наема излиза 3,00 лв по мойте изчисления.А за салфетките може и тя да ти вземе но няма да ти ги продаде на цената на която ги е купила а повече можеби за това ти е казала така май за теб така е по добре
,и на комицата ще има в розаво от тази тънката хартия на ролка много е ефектно на моята сватба беше с такава и стоеше много добре .Какво ти е мнението за тях и с коя говори ?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #1161 -:
януари 29, 2008, 14:32:10 »
Една моя приятелка се жени май месец и аз я подхванах да ме информира за разните работи, и тя ми вика да ти кажа най важното за сватбата е роклята разбира се, DJ , фотото и веселата компания. Никой не ти забелязва другите малки подробност, върху които ти хабиш толкова нерви и притеснения.
Предполагам е права, но човек като почне винаги му се иска всичко да е от хубаво по хубаво.
Исках да кажа че и аз много харесвам красиво окрасените ресторанти, и да искам и моя да е такъв, но просто не трябва толкова да се притесняваме за тези неща, важното е да е весело и да имаш хубави спомени от всичко.
Ivet ти си сложила много красиви украси в твоята галерия, абе хубаво е да е красиво всичко, на аз мисля че няма грозна булка няма лоша сватба, разбира се ако всичко е ок, в смисъл няма някакви съществени проблеми.Определено всичко е от гостите и музиката.
«
Последна редакция: януари 30, 2008, 09:26:24 от maria_lakova
»
Активен
Ivet
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #1162 -:
януари 29, 2008, 14:37:29 »
Е няма спор за украсата че предава по празнично настроение!За съжаление не са за моята сватба защото тя мина, но ще ставам кръсница и се вълнувам много с булката ни и тези снимки ми ги прати една сватбена агентка която прави и моята сватба.Но огава нямаше чек толкова много красити
Въпреки и че и при не беше лошо !
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #1163 -:
януари 30, 2008, 09:08:03 »
Ani4ka1710, и аз съм на същото мнение, не трябва да се тревожим за всичко, много ми се иска и моята да е като приказка, но не съм сигурна дали ще отделиме пари за окраса. Измислила съм си някои неща, идеи , които съм видяла тук показани от вас и всичко ше направиме почти сами, няма да е много скъпо, но проблемът е кой ще окраси, ако не фирма, защото аз съм от Лом, а сватбата ще е в Монтана, всички си имат задължения в деня, а и ми се струва малко невъзможно и невероятно да стана рано, да пътувам до там, да окрася всичко, да се върна, фризьор, гримьор и т.н. и в 15 часа да дойдат гостите примерно...Вие как се справяте с този проблем?
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1164 -:
януари 30, 2008, 09:21:36 »
Ванили и аз съм така мила,смо че примен нещата стоят така:всичко е въвъ Варна,а ресторанта-в Шумен.И на мен ми се искаше да си украся сама ресторанта,не заради парите-за същите пари които ще дам на агентката,щях да си купя материлите,но просто няма как.Всичките ни гости ще искат да присъстват на гражданския и в църквата и няма кой да остане да се занимава с украса
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #1165 -:
януари 30, 2008, 09:26:55 »
Renka_87, предполагам, че сте си поръчали агентка само за окрасата, а не кетъринг. Много ли взимат за труда, чудя се примерно само за покривките, масата на младоженците и някакви свещички и цветя, примерно, както и за труда колко горе долу излиза? Знам, че зависи от броя на всичко, но още не съм ходила да проверя. Намерих една агенция в Монтана и скоро ше я посетим:) Успех!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #1166 -:
януари 30, 2008, 09:33:13 »
Ами мила аз съм от Пловдив и сватбата ще е в Пловдив, за сега още нищо не съм организирала по украси и такива работи защото сватбата е на 26,07, и мисля че имам време, инъче събирам идеи и аз от момичета от форума. Аз няма да наемем агенция поне за сега, защото на нашия ресторант управителката е нещо като организаторка и ми каза че тя си организира всичко, украсата, подредбата на масите, но по принцип си мисля че ако има някакви идеи ще се съборзаи разбира се, в смисил че тя е нещо като агенция.Но ще видим де то времето ще си покаже.А ти спокойно, но може би за украста определено ще трябва на някой да дадеш да я направи, в ресторанта как стои въпроса, те нямат ли предложение, в смисъл да помогнат.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1167 -:
януари 30, 2008, 09:34:12 »
vanilly, говорете с ресторанта, дали има възможност да го подготвите от вечерта преди сватбата. Така ще можеш да участваш в украсяването и няма да се притесняваш дали всичко е на мястото си. По принцип, ако нямат мероприятие преди вашето тържество, може да се съгласят
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1168 -:
януари 30, 2008, 09:35:58 »
Малко по-назад в темата описах горе-долу ценовата листа и съм сложила снимки
А между другото в Шумен,явно защото е малък град,за украса на булчинска маса и обличане на 35 стола ми искаха 560 лв,а тук за толкова много екстри ще ми вземат 200-220лв
Затова те съветвам да си отваряш очите на четири,защото ако нямах база за сравнение,като нищо щяхме да изгорим с 400лв
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #1169 -:
януари 30, 2008, 10:35:57 »
Мимичета, много ви благодаря за идеите, страхотни сте. Аз вече се уча от вас и имам база за сравение кое колко струва, най-евтиния и най-скъпия вариант. И аз искам да дам повечко пари за украса и всичко както си е, но парите не са мои, а на родителите и на двамата, така че ще се съобразим изцяло с тях, но май и те има идея за украса! А и ми се струва, че няма да излезе много по-евтино всичко,ако си го купя и направя сама, но виз 200 лв ми се виждат ок, а това за украсата предишната вечер, незнам, защото сватбата ни е вечерна и все пак цял ден да стои може да не се навият, ще видим...има още време, сватбата е на 23. 08, но пък от сега ги мисля, защото като наближи момента само да действаме....а не да мислим!
Активен
Страници:
1
...
76
77
[
78
]
79
80
...