Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:32:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 83   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант  (Прочетена 455471 пъти)

Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #1050 -: януари 09, 2008, 11:16:45 »

На нашатат сватба имаше сватба и вечерта преди това и сутринта преди нашата. Но ние се договорихме с младоженците които бяхя сутринта преди нашата сватба да ползват нашата украса и мама и татако с една позната на мама отидаха в 8 сутринта да украсят ресторанта...голяма лудница беше. Но мисля че можете да се доверите на агенцията или фирмата която се наема с украсата или организацията на сватбата. Какато ние така и другите фирми мисля че искат всичко да е перфектно и клиентите да останат доволни. pleasantry Поне ние така мислим мкогато украсяваме дадена сватба. Даже слагаме по нещо от нас си като приятна изненда и допълнение към всичко останало и вече уточнено.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1051 -: януари 09, 2008, 11:18:25 »

много е хубаво че им е харесала украсата ви и че им е паснала защото ако си бяха замислили друго цветове може би нямаше да им е така добре  pardon
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1052 -: януари 09, 2008, 11:42:32 »

А кой ви подреждаше масите като са с неща, които сами сте си правили? Питам, защото аз със сигурност ще се обърна към фирма за някой неща, но има други, които ми се иска да наравя сама ако имам време, защото ще ми е удоволствие. Мислех да помоля няколко приятелки да подредят картичките с имената на гостите и другите неща, които съм правила, но се чудя няма ли от фирмата за украса да направят проблем - да кажат, че ще им пречат или, че не са съгласни, защото ако не ми хареса ресторанта ще обвиня тях, а причината може да е в това, което са направили приятелките ми или нещо такова...

ами бях наела агенция за украсата за ден преди сватбата и уж се уговорихме да ми наредят табелките по готовата скица заедно с подаръчетата и свещите, които бях направила !!!! увииии добре, че отидохме там с милото да носим мезета и алкохола и видях че се мотат и толкова бързо действах, че си наредух всичко !!!! smile иначе и свекито ми помогна, но ние имахме много време
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #1053 -: януари 09, 2008, 11:45:52 »

На мен тейбълките и въобще нашите неща ги наредиха сервитьорките в ресторанта. Аз щях да пращам хора, но управителката каза че не проблем за тях. Направих пликове с телбот, на всеки плик пишеше номера на масата, вътре бяха тейбълките за тези които искам да стоят на масата. Отзад на плика  бях начертала правоъгълник (което ще рече да е масата) и бях написала кое има къде да сложат и така.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #1054 -: януари 09, 2008, 11:53:14 »

Много добра идея ,Вероника Bravo Bravo Bravo Ако от ресторанта нямат нищо против тово е доста удобно. Ако от ресторанта са отговорни не би трябвало да има грешки
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #1055 -: януари 09, 2008, 11:56:48 »

Ами честно казано нашия ресторант не беше никак изискан или дрън-дрън, но се спрахме на него, точно заради тези неща и отношението. За мен беше важно с какви хора ще работя, а не чак толкова, колко е изискан или пък неповторим ресторанта. Останах много доволна и сега от време на време си ходим там за да ги видим. Всичко в ресторанта беше доста по-различно на самата сватба иначе - говоря за визията, от колкото е всъщност. А и като е украсен и пълен с хора  yahoo
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #1056 -: януари 09, 2008, 12:56:07 »

Благодаря, че споделихте как е било при вас. Ще ми е полезно give_rose
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1057 -: януари 09, 2008, 13:09:19 »

на мен ми бяха дали пълна свобода в украсата каквото исках това си направих!даже ми мереха масата която ще сложат за булчинска за да си ушия плат в цвета на сватбата за под букета  ;)е в последствие нямах такъв но щом ми се навиха да ми мерят ТЕ масата за д ами кажат значи не мисля че съм за оплакване!даже мои си салфетки си сложих а се притеснявах да не се нацупят!в деня на сватбата си имах човек да украси ресторанта имах и пълно доверие и се справи повече от блестящо  give_rose give_rose Bravo Bravo имаше и друг човек за балоните които помните как не исках ама накрая изглеждаше завършено с тях  yahoo всичко за украсата зависи как се договорите в ресторанта а и още нещо:щом си плащате какъв е проблемът да си украсите както вие искате все пак те нали за това пари взимат не само за яденето. в куверта влиза и времето ви там и обстановката която ви предлагат!!
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #1058 -: януари 09, 2008, 13:39:55 »

Клео колко време преди сватбата отидохте да уточнявате менюто и броя на гостите, украсата, подреждането на масите? Чудя се ние кога да отидем до там?
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1059 -: януари 09, 2008, 13:44:46 »

ами аз не ги оставих на мира и ходих няколко пътти с всеки който искаше да огледа ресторанта!!и с момичето за украсата 2 пъти бяхме броя на гостите около 2 месеца по рано дадохме приблизителна бройка а пък накрая 3 седмии преди сватбата мама и свекъра ходиха да датат точна бройка и тога и менюто беше уточнено рабира се отидохме да пробваме различните варианти и накрая с милото казахме какво да е и те са го поръчали такова!подредбата 1 месец преди това мисля че беше отидохме гледахме преценявахме имам и мой план за 110 човека!!имайки предсвид че и втората зала беше отворена съответно всеки път се сблъсквахме с различен управител те нали са 3 или 4 и бях се шашнала че няма да се разберат помежду си но накрая масите бяха аккто ги исках менюто също!един съвет ако има някой близък най-вече майка ти например който може да урежда подробностите без да изопачи желанията ти нека и той да се занимае с това!!моята майка страшно ми помогна!имаше списък с нещата които искам и които не и милата го е спазила докрай и всичко беше на ниво!ако има нещо да помагам само свирни насреша съм  good
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #1060 -: януари 09, 2008, 13:54:31 »

Ами аз все още нямам никаква идея нито за менюто, нито за точната украса, нито за подредбата - и двата пъти като ходихме не успях да разгледам добре защото имаше сватби, не знам коя е втората зала, защото за нас сигурно ще се наложи като ще е от 100-120 човека сватбата.....Сигурно по-нататък доста неща ще те питам  smile
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1061 -: януари 09, 2008, 13:56:51 »

дадоха ли ви менюто от което да си съставите ваше си собствено избирайки си предястие основно гарнитура!!а и като е имало сватби така най-добре може да придобиеш представа за вида на рестованта е не за вашата но горе долу *THUMBS*центалната зала е тази която си видяла от дясно срещу прозорците има параван койот се маха и няма да го има като се има в предвид че вашите гости са такъв брой!!
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #1062 -: януари 09, 2008, 14:01:39 »

Дадоха ни меню за избор, но аз искам да го направим на плата - на всяка маса да се сервират плата и тоест няма да е от това меню, което ни дадоха, а ще го мислим тепърва. Иначе за украсата придобих представа, калъфите на столовете, цветарниците, но за подредбата на масите ще трябва на място да преценя как ще станат. Иначе по колко човека са масите?
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1063 -: януари 09, 2008, 14:04:55 »

зависи как вие ги искате те масите не са стандартен брой а могад да се съединяват и да са 6 8 10 12 колкото вие искате на маса гости!!на плата се сервира ордьовъра или предястието ама основното не мисля че е подходящо така да се сервира!!но ще ти кажа само че каквото поискаш ще ти угодят ако се опънат аз ще си поговоря с тях убедена съм че не са забравили капризите ми и как ми угодиха хехе а сега много се отклонихме ако имаш въпроси може на лични или в темата за ресторантите!! Offtopic
Активен
emiliikata
Любопитен
*
Публикации: 28

Искам вече, малко мече.....

Моят сватбен албум

« Отговор #1064 -: януари 09, 2008, 15:47:07 »

Е, здравейте на всички! Застигна ме тази лудница с украсата и мен............Четох, четох из форума, много е хубав! Ама се чудя за едно в момента, при положение че, преди нашата сватба ще има друга, кога ще се украси ресторанта? Как сте се справили с този проблем, ако сте го имали?
Активен
Страници: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 83   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: