Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 00:44:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
71
72
[
73
]
74
75
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 455482 пъти)
Ivet
Ентусиаст
Публикации: 63
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #1080 -:
януари 11, 2008, 12:04:36 »
Цитат на: didi_vla1983 в август 14, 2007, 09:00:17
Момичета помагайте!Кой знае за агенция за украса във Варна, която не взема по 400лв?
Къде ще му излезе краят незнам - за всичко като дадеш по толкова накрая пари за гащи няма да останат
Дано някой знае нещо..
знам няколко магазин Бижу
магазин Яникус и Дария това са във Варна който нямат такси
ползвала съм услугите на Дария по по дребните неща а основната украса беше от Бижу доволна съм съобразиха се с всичките ми изисквания и беше направено така както аз иках не бяха спестили нищо
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #1081 -:
януари 12, 2008, 14:51:08 »
Цитат на: Alucinado в януари 11, 2008, 11:22:36
misskapriss, мисля че може да се направи морска тематика в Джия Бийч (така като гледам представянето, има цяла страница за басейна и картините на нептун, така че струва ми се, че г-жа Жечка няма да е против)
освен това, могат да се приложат и много други теми. Вие какво ще ползвате вътрешната част или барбекюто (нямам идея как процедират там, дали има и други клиенти освен вас в комплекса)? Помисли си за нещо, което и двамата много харесвате (или поне ти
) или нещо, което ви свързва.. и ще се опитам да ти нахвърлям няколко идеи (може пък нещо да ти хареса
)
Alucinado ами партито ще е вътре в ресторанта, а там всичко е в шампанско и прасковено едно такова, за това си мисля че морската тема не е много подходяща. Ако имаш идеи ще съм благодарна да споделиш. А ние се опитахме да открием нещо което ни интересува и двамата, хоби или любим цвят, нещо каквото и да е, за да го използваме за тема на сватбата и установихме че единственото такова нещо е кучетата ни
:laugh:Май няма да е много подходящо навсякъде да наслагаме хрътки и кучешки лапички
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1082 -:
януари 12, 2008, 19:23:21 »
emiliikata
ето тук можеш да разгледаш една морска сватба. Мисля че е много нежна и чаровна тема на търцеството.
http://picasaweb.google.bg/kazaleva/SvatbenaMorskaPrikazkaBiskaIVasko
Активен
iolly_
Ентусиаст
«
Отговор #1083 -:
януари 12, 2008, 22:05:20 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в януари 12, 2008, 19:23:21
emiliikata
ето тук можеш да разгледаш една морска сватба. Мисля че е много нежна и чаровна тема на търцеството.
Мноого сладка сватба.....с чудесно подбрани елементи. Много стилно кулие на булката..и обици...а за морските звезди на косата ...просто прекрасно. Единствено не ми харесва студената атмосфера в ресторанта. Синьото винаги създава това усещане. Но пак всичко е добре подбрано. Може би ако се направи морска сватба в сахарено да преобладава..бежови морски звезди и така нататък....със по-малко синьо по би ми харесвало. И с едни добре аранжирани калъфи за столовете, пак в морски стил.
Защо не и рокля стил
Kleo
!
Но въпреки това наистина сватбата ми хареса.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #1084 -:
януари 12, 2008, 23:13:47 »
Oхооо, виждам, че тук има желаещи за морска сватба, което е чудесно. И на мен първоначалната ми идея беше морска сватба, но после постепенно сватбената тема се трансформира в пиратска. Убедена съм, че ще се получи страхотна украса с морски елементи. Събрала съм доста снимки докато търсех идеи за моята сватба и бих се радвала ако мога да бъда полезна на момичетата, които искат сватба в морски стил. Можете да ми пишете на лични.
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #1085 -:
януари 13, 2008, 15:39:34 »
И на мен морската тематика много ми допада и има много широко поле за изява! И аз помислих за нещо такова,но някак си не ми се връзва за в центъра на София!
поне ако сватбата е на Лебеда или някъде където има басейн или някаква друга водица........
Активен
deizi
Новак
sem.Kutzidimovi
«
Отговор #1086 -:
януари 16, 2008, 18:05:31 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в януари 12, 2008, 19:23:21
emiliikata
Здравей,укасата на вашата сватба е като цяло темата на сватбата много ми харесва ,ако е удобно ,можеш ли да ми изпратиш координати на фирмата с която си декорирала всичко - букет ,ботуниери,украса за колата и т.н.
Благодаря ти предварително.
Задължително пишете на кирилица!
«
Последна редакция: януари 16, 2008, 22:18:26 от fiibi_bg
»
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1087 -:
януари 17, 2008, 09:34:16 »
Аз си мисля нашата сватба да е в зелен стил,все пак е на първа пролет.Но имам проблем! :girl_impossible:Нямам нищо зелено по роклята-само по бюстието има брукатчета,които леко зеленеят,ама едва забележимо.Единствено мога да си сложа зелени връзки на корсета.Нещо друго да ме посъветвате?
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1088 -:
януари 17, 2008, 09:37:01 »
Май се отплеснах от темата и за това да довърша питането си,дали имате някакви идеи за украса на ресторанта в зелено и бяло.Аз съм си набелязала някои неща и много ми се искаше да обличаме столовете,но не става :'(И дали тази агенция Бижу във Варна ще се съгласи да украси ресторант в Шумен?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1089 -:
януари 17, 2008, 09:39:29 »
Еееее, Ренка, и ти с моите терзания за Първа пролет...
На един ден са ни сватбите... Аз съм пълна със зелени идеи, някъде съм качвала из темите. Ще кача още!
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1090 -:
януари 17, 2008, 09:40:39 »
Ава как смяташ да си украсиш ресторанта-с агенция ли?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1091 -:
януари 17, 2008, 09:42:10 »
Не изцяло...още не съм уточнила, трябва да се срещна с агенцията, за да видя каква оферта ще ми даде за това, което искам.
Ето част от моите идеи:
Това искам да е на нашата маса:
Зад гърба ни- две зелени сърца-венци-забравих да кача снимка...
За масите на гостите- зелена лента по средата /не знам от плат или хартия още/ с по един или два букета според масата. Това е идеята за лента-не знам такава или по-широка:
А ето такива, но ниски, ще са букетчетата-оказа се,че цветята са хризантеми, 2.50 е китката от 6-7.
Това е другият вариант вместо букетчетата, но с хризантеми:
На столовете мисля да сложим жълти панделки /че аз искам зелено и жълто като цветове, а и цветът на ресторанта е жълт/.
И ето ти други идеи в зелено:
«
Последна редакция: януари 17, 2008, 09:57:51 от avva_stz
»
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1092 -:
януари 17, 2008, 10:27:34 »
Цитат на: renka_87 в януари 17, 2008, 09:34:16
Аз си мисля нашата сватба да е в зелен стил,все пак е на първа пролет.Но имам проблем! :girl_impossible:Нямам нищо зелено по роклята-само по бюстието има брукатчета,които леко зеленеят,ама едва забележимо.Единствено мога да си сложа зелени връзки на корсета.Нещо друго да ме посъветвате?
Аз мисля,че булката не е част от украсата. Даже напротив трябва да се откроява. Не е задължително да имаш зелено посебе си. Ако все пак държиш да имаш зеленичко може това да е букета, грима
А относно украсата на ресторанта ето някой идеи:
32383_889264.jpg
(47.37 KB, 387x358 - видяно 3862 пъти.)
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1093 -:
януари 17, 2008, 10:33:22 »
Ето още нещо
38870_994829.jpg
(51.87 KB, 550x366 - видяно 417 пъти.)
Активен
Ivet
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #1094 -:
януари 17, 2008, 11:36:54 »
Оле големи красоти не съм предполагала че в зелено ще стой толкова красиво и нежно .Рени когато говирш с агенция Бижу напиши си впечатленията че сме канин за кръсници 2 август и да направя сравнение на цените дали са променени от нашата сватба аз ги ползвах но мина повече от 8 месеца и незнам да не са променили и те начина си на работа в смисал да вземати и те суми от сорта 400 лв да ни свържат с този и онзи . Благодаря ти предварително!
Активен
Страници:
1
...
71
72
[
73
]
74
75
...