Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 16:21:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Жена зад волана !!!
Страници: [
1
]
2
3
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Жена зад волана !!! (Прочетена 33675 пъти)
DIVA
Сватбен ГУРУ
Жена зад волана !!!
«
-:
октомври 20, 2006, 08:40:10 »
Хайде да ви видя колко от вас бъдещи, настоящи и вече бивши булки ще се припознаят в този линк
http://forum.alteragate.net/viewtopic.php?t=1914
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Re: Жена зад волана !!!
«
Отговор #1 -:
октомври 20, 2006, 09:27:04 »
Цитат на: DIVA в октомври 20, 2006, 08:40:10
Хайде да ви видя колко от вас бъдещи, настоящи и вече бивши булки ще се припознаят в този линк
Аз не се виждам!!!
Ми нямам книжка!!! Пък и милото като си ме знае, казва, че е по-добре да съм без книжка!!!
Но някои точки са ми мнооого познати
, особено преди да изляза от нас!!!
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #2 -:
октомври 20, 2006, 09:29:09 »
Ами аз съм първата
От една година имам книжка обаче вообще и изобщо не карам, заради безопасноста на околните и моята собствена
Може би някой ден, ако ми се налага ще се взема в ръце и ще потренирам сериозно, ама за сега-мерси, неам нерви, особено във варненското движение!
Активен
Ali
Ентусиаст
«
Отговор #3 -:
октомври 20, 2006, 09:35:33 »
Аз изобщо не се припознавам и винаги споря по този въпрос / особено с мъже/
Активен
al_stoev
Ентусиаст
«
Отговор #4 -:
октомври 20, 2006, 10:14:17 »
Мдаааа...
Всеки път като видя жена зад волана и ме побиват тръпки. Особенно ако съм пеша. Винаги си представям частта за тротоара
.
Цитат на: Ali в октомври 20, 2006, 09:35:33
Аз изобщо не се припознавам и винаги споря по този въпрос / особено с мъже/
Да има и жени добри шофьори, но се броят на пръсти както се казва. Има и мъже лоши шофьори, но те по метода на естествения подбор напускат завинаги бойното поле, лошото е че със тях заминават и много невинни.
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
октомври 20, 2006, 10:26:41 »
Активен
Ali
Ентусиаст
«
Отговор #6 -:
октомври 20, 2006, 10:36:07 »
Цитат на: al_stoev в октомври 20, 2006, 10:14:17
Да има и жени добри шофьори Има и мъже лоши шофьори
Абсолютно
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #7 -:
октомври 20, 2006, 10:41:39 »
Цитат на: Ali в октомври 20, 2006, 10:36:07
Цитат на: al_stoev в октомври 20, 2006, 10:14:17
Да има и жени добри шофьори Има и мъже лоши шофьори
Абсолютно
Определено е така!!!
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #8 -:
октомври 20, 2006, 12:45:00 »
Вярно е, че има жени, които се справят прекрасно, както е и вярно, че мъже причиняват повечето сериозни катастрофи заради "ефеченето" си. За съжаление аз просто не съм от добрите шофьорки засега, но поне си го признавам
.
И аз си мислех, че ще се справям мноого по-добре и преди все си повтарях, че аз няма да съм от тия смотаните, но някакси така се стекоха обстоятелствата при мен-първо с инструктора нещо не мелехме брашно и бях много притеснена, после исках да се упражнявам с мъжа ми, пък той замина и т.н. Като резултат намколко си време не съм се качвала вообще и няма как да се подобря
.
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #9 -:
октомври 20, 2006, 13:31:42 »
Я, каква сладка тема. На въпроса: да, на шофьорските курсове правех почти всички от тези магарии. Да ама сега след 8 годинки съм .... Фиуууууууууу! А и нямам нито едно ПТП!
Така ми каза и един приятел, който ме видя в действие. Претендирам, че карам много по-правилно и редно отколкото повечето мъже, взети заедно. Макар че само скороста ми е обикновено малко по-така.....
Нали карам мома италианка от нервните, та затва така.....
Последния майтап беше когато един глупак реши да ме затвори, засече, наругае и т.н. Изпитах нечовешко удоволствие, когато тъпака сам се надена в задната ми броня. Пък колко дълъг акт му писаха полицаите....
Пък и измежду мъжете има адски много некадърници. Просто ние, жените мислим за много неща едновременно. Понякога просто се разсейваме!
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #10 -:
октомври 20, 2006, 14:57:03 »
Ето и един виц по темата
Жена говори притеснено на мъжа си по телефона:
- В карбуратора на колата има вода!
- Хайде - хайде, взе и от карбуратори да разбираш. Ти не знаеш нито какво представлява, нито къде е? Къде е колата?
- В басейна!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #11 -:
октомври 20, 2006, 16:33:48 »
Да, аз бях мнооооого зле, първият път като подкарах кола (автоматик, така и не се научих със скорости) отидохме до отсрещния супермаркет; аз се набутах в лентата за обратно движение, което направи паркирането по сложно, аз нещо се прибилжих твърде близо до съседната кола, моят приятел (и настоящ съпруг) нещо ме стресна, аз скочих на спирачките, но ми се стори за секунда че това е газта, и тогава скочих на газта и с всичка сила се врязах в отсрещната кола. После по най-бързия начин си сменихме местата (защото аз нямах книжка) и полицията дойде и стана еднаааа.... и до този ден понякога забравям къде е газта и къде спирачката, но иначе съм доста добър шофиор
Активен
al_stoev
Ентусиаст
«
Отговор #12 -:
октомври 20, 2006, 17:24:51 »
Цитат
че мъже причиняват повечето сериозни катастрофи заради "ефеченето" си.
denisimo, ама да знаеш, че избощо не съм съгласен с теб по тоз въпрос. Повечето сериозни катастрофи стават заради мъже не защото се перчат, а защото вие жените много рядко карате извън града, а там стават патакламите. Сега как можеш да ме убедиш, че на всичките тези задръствания, движение с невероятната скорост от около 2 до 3 метра в час можеш да направиш сериозна катастрофа?
Нямам никаква статистика за причинителите на катастрофите в града, но поне от мои наблюдения е някъде около 70%-80% за жените.
Цитат
понякога забравям къде е газта и къде спирачката, но иначе съм доста добър шофиор
но това ми звучи като оксиморон - млад старец, кратка вечност и т.н.
Общо погледнато според мен мъжете са по-добри шофьори. И като количество и като качество. Но без да забравяме това което споменах преди, че и при жените има проблясъци на надежда.
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
октомври 20, 2006, 20:22:46 »
Е не съм съгласна пък! Жалко, че не мога да го изкрещя това!!!
Аз също не се разпознавам в написаното. Според мен една работа или я можеш или не-няма средно положние! Още с качването ми в учебната кола бях уверена в способностите си. Коментирала съм уменията си със съпруга ми и той е на мнение, че съм мнооого добър шофьор. Така че хайде да се делим на добри и не толкова добри шофьори, а не на мъже и жени!!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #14 -:
октомври 20, 2006, 21:56:45 »
Aaa vij sega Al_Stoev - da se poiasnia - az moje da barkam gazta i spirachkata, no tova koeto e vajno che sled parvoto mi kachvane na kolata (opisano po-gore), nikoga ne sam imala katastrofa zashtoto sam natisnala nepravilnia pedal.
Az karam mnojko (ot 2001va dosega, kato sadia po kilometrajite na kolite sam navartiala nad 130 hiliadi kilometra) i barzichko, i ne se davam na patia. Darja da kaja che ako biah losh shofior... shtiah kade sebe si, kade kolite da potrosha... da ne predizvikvam sadbata, ama niamam oshte takiva sluchki
Po povod za jenite i majete - v US, zastrahovkite na koli za maje sa po-visoki, ot jenite, zashtoto majete predizvikvat poveche katastrofi... hm
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
6
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg