Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 14:38:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: На този ден,преди 1 година!  (Прочетена 18625 пъти)

Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« -: декември 12, 2007, 20:20:13 »

Искате ли тук всеки да сподели къде е бил на този ден преди една година,какво е правил и какво е искал да стане след една година? smile

Примерно аз мога да кажа ,че преди една година не съм мислила,че ще имаме собствена къща толкова скоро smile винаги ми се струваше ,че няма да стане,че нещо ще се обърка.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 12, 2007, 20:26:00 »

Аз горе-долу по това време миналата година си правех равносметка за иминалата такава и си мислех какво ще ми се случи тази година, надявах се да е нещо много хубаво!!! Така и стана забременях и сега се радвам на прекрасното ни момченце!!!
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #2 -: декември 12, 2007, 21:31:17 »

Ейй,каква хубава и идейна темичка  Bravo На този ден преди една година се връщах от лекции пеша след едно неуспешно контролно и се радвах на коледната украса по улиците на София.В този момент ми прищрака нещо и реших да вляза в 1-2 магазина и да купя малки предколедни подаръчета за настроение,купих една Дядо Мразовска шапка,Дядо Мразовски шоколадчета Линд,лампички за елха,гирлянди и играчки,боя за коса и 1 голяма кошница мандарини  danceg И установих,че ще трябва да се прибера с такси  girl_wink blum
Активен
tan4eto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 502

« Отговор #3 -: декември 12, 2007, 21:36:37 »

На този ден преди едно година, гушках мъничко и сладко новородено бебе и не можех да повярвам, че е възможно да обичаш толкова ужасно много някой с който си се запознал е два преди три седмици.
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #4 -: декември 12, 2007, 21:47:04 »

на този ден преди година си правих резервация за Тенерифе с любимия за поредната нова година  heart Ееех,че ме налягат спомени. Сякаш беше вчера
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 12, 2007, 21:48:31 »

На този ден преди годинa отново бях затрупана със задачи в университета и се чудих защо най-големия стрес се струпва точно преди Коледа и се молех догодина да не е така (уви, оказа се дори, че може и да е по-зле), но същевременно се радвах на предстоящата Коледа, която щеше да ми е първата Коледа, която празнувах заедно с душито!  heart
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 12, 2007, 22:02:13 »

Танче ,мноог ме развълнува  LOVING
аз честно да си призная на този ден бях в очакване на милото да кацне във Варна и много се молех времето да е хубаво за предстоящата събота girl_in_love
« Последна редакция: декември 12, 2007, 22:04:11 от picolina » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 12, 2007, 22:05:28 »

преди година на този ден бях на работа  tease аз все работа!и бях много скарана с милото си спомням!и след работа се видях с приятели и препихме доста!!!мислех че вече никога няма да съм отново с милото cray това беше най ужасния ден в живота ми и все не ми вървеше в нищо така че нямах търпение да свърши годината
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: декември 12, 2007, 22:06:27 »

преди година на този ден бях на работа  tease аз все работа!и бях много скарана с милото си спомням!и след работа се видях с приятели и препихме доста!!!мислех че вече никога няма да съм отново с милото cray това беше най ужасния ден в живота ми и все не ми вървеше в нищо така че нямах търпение да свърши годината

Видеш ли таз година даже сте и женени  girl_wink yahoo
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: декември 12, 2007, 22:10:36 »

точно преди една година си правих кръвни изследвания за операция и се пребирах от стара загора към вкъщи с едни колеги и си спомням че майка ми се разсърди че  не съм си хванала влака  DANCE и с право се е притеснявала майчето,защото 2 пъти полицаите ни спряха и един акт написаха на шофюра,после се развали колата и 200км ги патувахме 6часа,голям сеир бяхме а спомням си че милото постоянно звънеше,а ние бяхме набузили музиката и вообще не си чувах телефона и той накрая се разсърди,е луд ден е било tease
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: декември 12, 2007, 22:15:30 »

girl_impossible леле колко помните,аз не знам...предполагам,че съм била на лекции и после на упражнения smile но нещо специално нямам...след една година си пожелавам само да съм жива и здрава blush
написах си поста и си спомних,дядо,лека му пръст> беше по болници и не се знаеше какво му cray
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #11 -: декември 12, 2007, 22:25:22 »

И аз не съм от тези, които помнят много детайли от преди една година. Със сигурност съм работела над някой доклад на работа в Capitol-a, планирах лудо сватба, а вечерта може и в клас да съм била...
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #12 -: декември 12, 2007, 22:31:18 »

Клео, пак изби рибата! най-интересния, драматичен, луд ден.  Bravo
Без малко сватба да няма  cray И аз често се карам завинаги с милото, ама

Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: декември 13, 2007, 13:25:48 »

Преди една година на този ден бяхме на рожден ден на нашата кума, ее тогава все още не знаехме че те ще са ни кумове, дори и ние не сме били сгодени още. Но си спомням че по това време кумовете ни се сгодиха!  CHEERS
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: декември 13, 2007, 15:15:25 »

Ей, че хубава темичка!!! Bravo Bravo Bravo
Преди една година на този ден бях на интервю за работа. Много се бях притеснила и даже си бях взела цял ден отпуска, за да мога да се подготвя. Интервюто беше в Метро, за маркетинговия отдел и беше много хубава позицията. Бях си хванала такси с голям зор и таксиметъра беше както винаги повече от ужасен. Много досаден и прост и мляскаше едни вафли. Разпитаме едно хубаво накъде съм тръгнала и накрая като заключение изръси: "Мм, да. То в Метро много добри заплати дават на касиерките!".
Айде и останалите, бързо казвайте къде сте били и какво сте правили миналата година!!!
Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: