Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 13:42:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 148855 пъти)

spicy
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 13, 2010, 13:59:40 »

Здравейте момичета,имам един въпрос... Hmmm
На мен ми се наложи сама да си организирам моминското парти, тъй като моите приятелки са малко разнородни и по между си не се познават,а и кумата е с малко бебче та не мога нея да я ангажирам...Така или иначе моята програма е сбирка вкъщи и после някъде на заведение!Иска ми се и един небрежен стриптийз... blush Само че не искам да каним стриптизьор вкъщи-ще ми е неудобно пък и ще ми обръща прекалено внимание...
Молбата ми е някоя от вас знае ли къде в София може да се види такова чудо като мъжки стриптийз и да се потанцува? Може би някое клубче  chee Ashamed chee Става въпрос за събота вечер...
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 21, 2010, 23:58:40 »

spicy, ние водихме една булка в NoLimit, на Граф Игнатиев, миналата година. Имаше богата програма, 7 танцьора и една танцьорка. Предлагат "индивидуален танц" срещу допълнително заплащане (избирате си танцьор от тези, които са на работа и той танцува само за и със момичето, което го е избрало, на сцената). Предварително, заедно с резервацията бях поръчала плата с плодове и ядки - бяха пресни. Всяко сепаре (независимо дали е с резервация или без) върви с бутилка алкохол, независимо дали ще я изпиете или не.
Това се сещам за сега - успех с подготовката.
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #362 -: юни 02, 2010, 11:12:21 »

Здравейте момичета  smile, имам един въпрос, може и да е коментирано някъде в темата, но  аз не намерих  blush Една моя приятелка ще ми организира моминското прати, но досега дори не съм присъствала на такова и изобщо незнам какво да правя -  кой плаща, аз ли трябва да платя партито или всеки си плаща сметката по отделно (ще е на заведение)    scratch one-s head   thank you
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #363 -: юни 02, 2010, 12:09:42 »

На моминското парти плаща всеки друг, но не и булката! Даже може и без портфейл да излезеш  blush

Приятелките ти ще се разберта как да плащат сметката в заведението  good
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #364 -: юни 02, 2010, 13:35:16 »

Здравей, Лилиум!

Миналата година с част от съфорумките организирахме тайно моминско парти на beb4eto_na_me4о. Купихме й подаръци, направихме картички и плакат (ние си ги подсигурихме). Самата консумация в заведението я поехме поравно всички, включително нейната, но при нас беше тайно организирано и целта беше да не се чувства зависима от пари за събирането.
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 03, 2010, 12:38:24 »

Деничка Звездичка  Bravo Това е толкова сладко! Много мил жест!
Аз нямам предства дали моите кума и приятелки мислят да ми спретнат такъв купон. Ако ме изненадат със сигурност ще споделя  Wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #366 -: юни 03, 2010, 12:49:35 »

mademoiselle, надявам се да имаш много забавно и приятно моминско парти и после да ни разказваш за него! 

CHEERS drinks friends
Активен
Black&White
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юли 04, 2010, 22:47:16 »

Ах...и моето моминско парти го организира кумата  god Аз много настоявах само да си го организирам, да не я ангажирам, пък и не познаваше приятелките ми  girl_impossible Все пак, мъжа ми настоя да се съсреодоточа над сватбата, че оставаха броени дни... Стана много весело. имах дори "танцьор", който е наш приятел  Xixixi Накрая само ние с кумата и още една приятелка уцеляхме. Понапихме се, потанцувахме, пък се прибрахме всеки по-къщите...Мъжа ми и той тъкмо се беше наместил в леглото  angel
Съветът ми е: не се лишавайте от моминското парти! После няма кога да го направите, купете си закачливи шапчици/ушички/крилца...и нека всички знаят кога ще е датата на сватбата! Пък и с всички тези нерви покрай организирането, ще ви дойде добре малко да поотпуснете...  yea
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юли 12, 2010, 13:57:02 »

Ех, връхлетяха ме спомени и за моето моминско парти. Моето беше организирано от една близка приятелка и колежките ми 2 дни преди сватбата. Ходихме на заведение, пихме коктейли, подариха ми подаръци (белезници, перце да галя мъжа ми, черпак и точилка beating) и изведнъж в заведението пуснаха "Justify my love" и се появи един полугол младеж, който танцуваше само за мен  danceg. После пускаха и други песни от този тип - страшни танци бяха, много се забавлявах. Заведението не беше стриптийз бар, а обикновено заведение, бяха избрали по-закътано сепаре и предполагам са предупредили, че ще има шоу. Много, много се забавлявах, нямам търпение някоя приятелка да се зажени, за да организирам и аз моминско парти /и да оплакна очи пак girl_wink/.
Активен
Kelly
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #369 -: юли 12, 2010, 17:04:03 »

Здравейте, аз имам същия проблем като spicy... може ли някой да ми даде инфо за някой "танцьор" Wink , или да каже клубче в София (освен NoLimit), където има такава програма... Благодаря!  girl_wink
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #370 -: август 09, 2010, 12:47:44 »

Аз определено съм ЗА тези партита. Не държа да имам мое, защото не знам дали няма да е много стрес, но пък на годеникът ми партито мина и е било много хубаво. Даже помогнах да го изненадат приятелите му. Много хубаво се получи, той хич не подозираше, защото тъкмо беше отказал да ходи при тях, за да работят (това беше първоначалния план), та те решиха да дойдат и да го вземат от вкъщи хаха! Беше много весело, много се изненада  danceg
Ходили са на едно голямо берлинско езеро, наели са някакъв тип лодка, не знам как се казва, с малка стая и място за около 8 човека. Правили са си грил и са обикаляли... Радвам се, че са направили нещо, което е било по вкуса му. Той милия им бил казал, че не иска стрийптиз барове и танцьорки  funnytooth

Беше много доволен, според мен това е нещо, което не е за изпускане!  good
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: август 09, 2010, 20:42:00 »

Почти дойде времето и за нашите партита (моето и на половинката lol И двете са насрочени за тази събота, 14-ти - точно седмица преди сватбата. Първоначално не мислех да имам, но кумовете ни с такъв ентусиазъм пожелаха да ни направят, че просто нямаше как да откажа. А и вариантът той да има, а аз - не, никак не ми звучи добре  Wink
От самото начало поисках пиано бар и днес кумата ми отправи три предложения, от които да си избера - Чикаго, Магнито и Social club. Признавам си, че ми е трудно да избера, накрая сигурно ще и кажа да ме изненадат smile.
Разбира се, не може всичко да е наред - половината ни приятели са по морето, така че сигурно ще сме в камерен състав. Но все пак очаквам да се получи хубаво парти smile. Макар да нямам представа какво да облека - изглежда всички прилични рокли в София са разграбени sad
След седмица ще се разпиша отново smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: август 30, 2010, 10:51:40 »

И на мен ми предстои организацията на моминско парти,като кума реших да взема инициативата  pleasantry За сега само се знае примерна дата,пратих запитвания в няколко агенции да видя какво ще ми предложат,понеже в момента имам толкова неща за вършене и няма да имам време да мисля за украси и т.н.
Мисля партито да е в кафе,макар че то не е точно кафе,но и ресторант не е  pleasantry И след това ако съвпада с ергенското-обща дискотека  smile
Активен
ivan_petkov2
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #373 -: септември 03, 2010, 15:12:48 »

Няма нищо лошо в това преди да се обрекат двама души във вечна вярност да се позабавляват преди това. Това е и един вид тест за тях самите.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: септември 03, 2010, 16:04:59 »

Offtopic
 sarcastic Това е голяма глупост  ROFL Аз моя мъж не съм го вързала,ако иска да се забавлява вратата е широко отворена,няма да го спирам .За мен в мига в който е решил,че вечно ще сме заедно е приел,че забавленията с други жени са били до тогава(забавления в кревата,защото и омъжена мога да ида на стрипт. и в това не виждам нищо лошо). Тестове ако ще се правят,то по-добре човек да си живее без подпис,отколкото да се излага и да се подлага на изпитания  focus sarcastic

« Последна редакция: септември 03, 2010, 17:29:02 от miss™ » Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: