Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:35:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149014 пъти)

0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: август 01, 2009, 13:27:54 »

Яци много сладко се е получило партито.И аз така виждам нещата горе-долу... good
Капризче,спокойно жена,не се впрягай предкалено,за да не изчезне удоволствието от цялата работа.Остави се на емоциите и да върви.Ако има достатъчно хапване,пийване и смях,няма никой да скучае! blum
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #301 -: август 03, 2009, 07:54:13 »

защо пък трябва да е задължително стриптизьор... аз бих се изкефила на някой готин мъжага масаж да ми направи... да ме понамачка малко  smile обожавам масажите ... може да е някоя терапия с шоколад примерно, ако е през деня - може да е с кафе, но за късно вечерта кафето тонизира много... освен ако няма да откарате до сутринта.

СПА разкрасителни процедурки също е вариант. Аз моята приятелка мислех да я водя на СПА с още няколко приятелки като се жени, но беше доста бременна и нямаше как... отидохме чааак като се роди бебешуната  smile има толкова салони в софия - спа със сауна, масаж, терапия лице, шампанско и ягоди в компанията на 2-3 жени е страшен релакс-подарък  преди сватбата
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: август 03, 2009, 23:34:31 »

Ами да и това е вариант.Да си прекарате ден в СПА центъра,а вечерта да излезете на бар с приятна музика и по 2-3 релаксиращи питиета. good
Това съчетава хем разкрасителните процедури за сватбата,хем едно забележително прекарване!
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: август 06, 2009, 15:41:39 »

ние с моите приятелки ще се съберем в един клуб ще пийнем ще се повеселим и толкова те всички минаха по тоя път аз съм последна и почти вс така правиха само местата са различни или н аресторант. пицария или на пиано бар.А милото ще ги води да пийнат и хапнат някъде вероятно на пицария
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: август 16, 2009, 18:01:39 »

Твърдо съм "ЗА" такова парти.
Моето беше на 14.08 и беше повече от прекрасно.Главните организаторки-сестра ми и кумата ми направо бяха надминали себе си.Като се започне от надписът "Партито на Яна",минем през тениската с надпис отпред "7 дни до събитието" и отзад "скоро г-жа Караколева",тортата с надпис "Мъжът да е до теб,а ние зад теб" и стигнем до късметчетата.Една от приятелките тегли от първата купа и обещава,че ще излизаме всяка седмица на кафе,ще ми помага при отглежданети и на 5-те! ми деца /падна се на сестра ми/,и т.н.при условие,че...и тук аз тегля късметче.Трябваше да пия на екс,да се обаждам на непознат номер,да тренирам 3 мин. на степер и други такива щуротии.По-късно към нас се присъединиха и мъжете.И така,песни,танци чак до сутринта.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: август 24, 2009, 10:50:52 »

Yaci страхотно звучи - голям и щур купон  yahoo И аз искам такъв!

Наистина е било мн весело партии

О,ами да,ето едно чудесно парти!!!  good girl_wink give_rose!!!!!!!!Браво!
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #306 -: август 24, 2009, 16:13:51 »

аз съм твърдо за партитата - и ергенско и моминско. и не знам защо такова хобяво нещо трябва непременно да се свързва с неща като ревност, изневяра и т.н. идеята е човек да се отпусне с приятелите си и да се позабавлява - а как? - кой както му харесва. аз лично понеже не съм толкова по обикаляне по клубове и партита, с две приятелки си направихме една малка почивка в италия, в тоскана и беше СУПЕР  Bravo Bravo Bravo взехме си рентакар, обиколихме кажи речи цяла тоскана, беше много забавно, без да е имало някви изцепки...после му разправям на мъжо, че вечер си поръчвахме половинка наливно вино и си я разделяме на трите, а той не вярва sarcastic
а неговото парти ще е на златните, този уикенд и като му знам компанията - ще се наблегне на пийването и май някакъв мач имало тогава, та чувах че ще се събират да го гледат  smile
относно стриптизьорите/ките, също мисля, че на който както му харесва, на мен лично не ми пука, ако приятелите на моя мъж му поръчат стриптизьорка, не го намирам за изневяра и т.н.
в заключение, типично по български, мнението ми е да не пропускаме още един повод да се повеселим. не го приемам за "като за последно", нито намирам нещо лошо в това че било американска традиция, т.е. ни мисля че е лоша традиция  smile
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: август 24, 2009, 22:37:25 »

vessselu6ka , абсолютно съм съгласна с теб  Bravo Моето моминско парти започна май още месец преди сватбата и то най неочаквано.Всичко беше много непредвидено и без начална организация но пък беше един път. Ще го помня дъъъъълллгооооо време  yahoo
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: август 25, 2009, 08:30:11 »

Мацки, аз май не съм разказала за партито което спретнах на моята приятелка, на която бях кума. Получи се много хубаво. Всичко беше решено в бяло и розово. Бара в който го правих беше целия бял, в смисъл мебелите бяха бяли, а масите покрити със стъкло. На открито е, има голям басейн, а пода е целия оцветен в жълти и зелени цветя и листа. И това се вижда под стъклата на масите. Абе много готина обстановка. Направих и розов надпис: ПОЧТИ ОМЪЖЕНА, имаше си розова торта с фигурна на мъж отгоре, както и декларация за встъпване в длъжност булка и бельо в бяло и розово, обаковано в розова кутия. Бях поръчала 2 плата с плодове и 1 със зеленчуци. И от бара ги бяха подредили много красиво. Та значи, събрах аз всички девойки в 8:30ч, скрихме декларацията и подаръка и аз отидох да взема булката. Тя не знаеше че ще има парти, досещаше се, но не знаеше точно кога. И като отидохме в бара, първото което видя беше надписа, а покрай него бяхме сложили цветя от балони. Беше много емоционално, а най-голямата изненада беше една нейна колежка от университета, с която не се бяха виждали от завършването. След известно време като постихнаха малко емоциите и дадохме декларацията, тя я подписа и купона продължи. После всички пихме текила на екс, това беше условието да си получи подаръка. Накарахме я да го потърси и като го намери да ни направи демо на прашките. Та определно събрахме публика край нас, защото и булката си е много хубава. Към 11 и нещо и донесоха тортата с 2 от тези неща, които горят отгоре като фойерверки, не знам как точно се казват. Хапнахме си тортата, поседяхме още малко и после се събрахме с мъжете и купона продължи в една дискотека. Мисля че се получи много весело и без стриптизьор.

А за младоженеца само да вметна, че неговото парти беше същата вечер, от там няма снимков материал, само "легенди" се носят, но знам че младоженеца е получил белезници за подарък smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #309 -: август 26, 2009, 09:02:21 »

peteto77, аууууу, каква страхотна идея е това с масажа!  Bravo  Bravo  Bravo Въпросът е дали ще се навият двама - трима масажисти да се домъкнат до хотела, но си заслужава да се опита. След танците определено ще ни дойде добре.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 30, 2009, 11:57:01 »

аз също съм за парти и аз имах , но моя съвет е да се прави поне седмица преди сватбата да не е точно дни преди нея защото тогава за съвсем друго мисли човек и не може да му се наслди
Активен
thousand_smiles
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #311 -: ноември 10, 2009, 14:04:35 »

Моминското и ергенското парти са си задължителни! Няма по-добър начин да се освободиш от напрежението преди сватбата. Седите с месеци и умувате кое как, обикаляте да организирате нещата, по-добре да разпуснеш. Според мен, така можете само да удължите празника си.

Но не трябва да има двойни стандарти. Моминско парти да, а ергенско - не. Защо това недоверие? Не всички ергенски партита са с голи жени... Вярвате си, за да се вземете, но не и да се го пуснете на парти с 'момчетата'. Не трябва!
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: ноември 10, 2009, 15:12:27 »

Моминското и ергенското парти са си задължителни!
NO с тази част на поста ти не съм съгласна. И обяснявам защо, този вид партита са американска традиция (поне според мен), както хвърляне нна букет и жартиер. Всеки сам си решава, какво ще има или не, няма задължителни неща.
С другата част на поста ти съм съгласна, ако искате парти след дългите месеци на подготовка, никакви двойни стандарти good Wink

Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: ноември 16, 2009, 14:15:15 »

В събота бяхме на рожден ден в "Къщата" в Студенстрски град и в заведението имаше Моминско парти - всички момичета бяха с бели тениски с надпис "Приятелки на Булката" - а отзад датата на сватбата(на тениската на булката не успях да видя какво пишеше защото беше доста и ме беше срам да я загледам)- бяха много сладки smile Имаше и за финал торта и .... стриптизьор smile Бая се позачудих дали не е някоя мацка от тук smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #314 -: февруари 03, 2010, 11:58:47 »

При мен плановете за моминско парти се промениха тотално, защото шаферката запраши към Англия да пише докторат и вместо да си организираме многолюдно и шумно парти по софийските заведения и масажисти ще хвана кумата за ушите и ще скокнем до шаферката, за да изучим за няколко дни Британската библиотека и лестърските кръчми.  smile

Милото още не дава признаци на организация, но аз имам вяра в приятелите му и особено в един - двама от тях, така че се надявам и той да има невероятно парти.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: