Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 22:45:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част (Прочетена 149100 пъти)
mili
Любопитен
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
«
Отговор #285 -:
юли 24, 2009, 08:35:30 »
По принцип моминското парти се организира от приятелките на булката и тя не трябва да плаща нищо
тя е като на гости
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #286 -:
юли 25, 2009, 23:57:52 »
rsslaneva
и ние така ще направим и да видим какво ще излезе...важното е да има голяяяма доза веселба и да си изкараме страхотно
при нас вече се води война
кой в коя дискотека да е...хехехе...и двамата искаме една и съща и милото предложи да сме теглили чоп ама аз
не отстъпвам и на чоп дори ....хехехе...
Активен
tedi_medi
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #287 -:
юли 29, 2009, 10:41:33 »
хаха голям майтап. Едни приятели го направиха в една и съща дискотека но в двата и края, но аз не съм привържаник на това. Като е гарга да е рошава
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #288 -:
юли 30, 2009, 15:01:42 »
Момичета, аз съм в лека истерия и драма... Значи всичко за партито е ок вече. Резервирано е заведението, декорацията е уточнена, има подарък, изненада и торта. В деня ще поръчам храна и напитки на заведението директно, така съм се разбрала. И тук идва проблема. Като се съберат момичетата и бъдещата булка се появи какво да правим. В смисъл трябва ли да направя някаква програма по часове примерно? Или поне горе долу? В кой момент да да и дадем подаръка, изненадата и тортата? Аз мисля подаръка и изненадата заедно, а тортата после. Обаче колко време след като пристигнем всички? Да чакам ли или направо като дойде да и ги дадем? И тортата към колко часа? И да правя ли някакви други игри или да оставя хората кротко да си пийват и хапват и да не ги тормозя с игри и т.н. Да ви кажа, организирала съм супер много неща и никога не съм имала проблеми, но този път главата ми е празна и нямам идея какво да направя и как точно?
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #289 -:
юли 31, 2009, 10:08:14 »
Ехоо, никой ли не отваря тази тема
Дайте мнение по въпроса моляяяяя
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #290 -:
юли 31, 2009, 10:16:14 »
Капризче аз такова нещо не съм имала и не мога да те посъветвам, но може би е добре като дойде и малко поприказвате тогава да е изненадата.Тортата да е по-натам
И може и да организираш някаква игра знам ли и аз.Най-важното е да е весело
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #291 -:
юли 31, 2009, 10:27:24 »
Капризче, аз ще имам моминско парти-вкъщи ще е(няма да се събираме навън). Поканила съм си всичките приятелки, ще украся, ще поръчам кетъринг-замислила съм да е градинско парти. Доколкото знам и те са се подготвили-ще имам някоя изненадка. Това с тортата е много добра идея- но според мен ако започвате партито към 8, тортата я извадете някъде към 11 и нека да е преди баш голямата изненада (ако сте подготвили някой мъж
. А в промеждутъка от 3 часа можете да измислите някакви игри или подписване на някакъв договор за обещания( има доста забавни варианти в интернет). Аз лично мисля че е хибаво тортата да е преди голямата изненада-защото тя ще реши че това е черешката и може би ефекта после ще е по-голям.
Моето моминско парти е след 2 седмици ако имаш време после може да докладвам как е минало.Успех!!!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #292 -:
юли 31, 2009, 12:50:07 »
Моето моминско парти ще е на плажа.
Много съм щастлива. Може да сме само 3 момичета, но ние сме си вечните приятелки и съм сигурна,че ще е невероятно! Ще има факли, питиета и вкусотии, море и не на последно място ще съм на най-любимото ми място на света!
Капризче, за варианта в София и аз се чудех дали да не направим нещо с игри и т.н, но ми се вижда прекалено насилено така. Някакси ако си дойде от само себе си, тогава добре, ама така по график да се задължаваме да играем на нещо, не ми допада никак.
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #293 -:
юли 31, 2009, 13:09:10 »
Мерси за мненията. Аз нали все нещо организирам и в някои моменти като съм на парти все едно съм на работа
. Може би ще оставя нещата на самотек пък каквото се получи, ако в хода на вечерта нещо не се получава като хората ще импровизирам... Иначе партито е в Пловдив и изненадата не е танцьор, че да не притесним нещо бъдещата булка...Като мине ще ви показвам снимки и ще ви разкажа в детайли. Както писах и преди моята булка чете форума и не ми се иска да разваля съвсем изненадата.
Активен
treisy7
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #294 -:
юли 31, 2009, 13:42:17 »
Не е задължително да има стриптизьор ние направихме на една приятелка и беше много весело без стриптизьор. Як купон си падна
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #295 -:
юли 31, 2009, 14:11:46 »
Абе цялата работа със стриптизьорите ми идва вече прекалено поамериканчена и филмова....Де да знам според мен моминското парти трябва да прилича повече на обичайно излизане с момичетата(и вече тук зависи какво правите обикновено и да го разчупите малко)
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #296 -:
юли 31, 2009, 15:26:56 »
Преди 2 седмици със сестра ми организирахме моминското парти на най - добрата ми приятелка и бъдеща кума.
Партито беше в къщи.Събрахме се 8 момичета.Преобладаваше алкохола,направихме хапки,имаше мезенца и други нещица за гризкане.Бъдещата тогава булка дойде към 21ч. и се започна.Бяхме надули балони и във всеки балон сложихме по 1 пожелание за бъдещия семеен живот /имах идея и всяка една от нас,приятелките и да напишат какво мислят за нея,един вид как ще я запомнят като все още неомъжена жена,ама нямахме достатъчно време,за да осъществим това/.Балоните бяха 8 и бяхме изписали МО МИН СКО П А Р Т И.Та,на 3 пъти през вечерта я карахме да пука балони 1 по 1,но...с дупето си.Ей, да ви кажа голям смях падна.Така отдавна не се бях смяла.И такааа,към 12-12 и нещо и поднесохме тортата, на която пишеше "... и не ни забравяй" с конфетка.После танци,прикази и така до 6.30 сутринта.Мъжете пък са обикаляли нощните заведения и се прибраха долу-горе по същото време.
Активен
treisy7
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #297 -:
юли 31, 2009, 19:54:54 »
да, именно и на мен със стриптизьорите вече твърде американско ми става, няма нужда да копираме всичко от тях.
Активен
gorska_feia
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #298 -:
юли 31, 2009, 20:48:42 »
Yaci, вашето парти звучи просто перфектно! И аз искам нещо такова. Може и в заведение да е, но предпочитам да няма външни дразнители. А за стриптизьорите съм категорично против. Те са ми направо отвратителни.
Капризче, не мисля, че трябва прекалено да се задълбочаваш кое как да го правиш и да организираш програмата час по час. Нали идеята е да е весело, а не да създаваш стрес за себе си. Карай го както дойде
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #299 -:
август 01, 2009, 08:36:32 »
Ели при мен партито започна с поздравления от всички и когато седнах при приятелките си Те ми поднесоха подараците си по случея....понатам вече не го мисли,ще е весело със или без игри,както решиш за игрите но и според мен по скоро не.Успех с партито
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...