Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:38:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149097 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 12, 2009, 13:41:06 »

ами и моите не се познаваха две от шаферките ми ми наредиха да съставя списък с телефоните на момичетата, които бих се радвала да присъстват на партито  yahoo аз го съставих преди повече от месец и вече бях забравила и ето на днес огромен букет цветя и невероятна картичка покана за парти и направо не мога да се освестя от кеф. Наистина емоцията е страхотна. Нищо не знам кой ще дойде, кой не, познават се само 2-3 от тях, но може би точно това ме кара да се чувствам толкова прекрасно. Непознати един за друг хора правят това за мен. Страхотно е smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 12, 2009, 13:49:39 »

Да, разбира се че това, че не се познават всички не е проблем.
Ние като организирахме това парти - не познавах например братовчедките на булката, а сестра й я бях виждала последно преди 5год. сигурно. Затова за тях просто казахме на булката да ги вземе и това е, не ги ангажирахме нито с организацията, нито финансово.
За сметка на това те пък са супер купонджийки и си изкарахме страхотно  danceg
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 12, 2009, 13:54:18 »

е за да съм честна кумата ми поиска няколко телефона ,така че всъщност и аз не съм много сигурна какво ще става утре вечер,само се надявам да се забавлявам -нищо друго
Но сте прави че това че не се познават не е причина ,ще видим утре -ще разказвам
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 15, 2009, 12:30:53 »

здравейте момичета , моето моминско парти мина и беше страхотно danceg
имам най- страхотните кума и сестра -бяха се свързали с най- близките ми приятелки  и погрижили и танцъор да ми доведат tease, но не това е толкова важно.Много се забавлявах,освен това поучих като подарък и "Новата кама сутра " на Ким Катрал от "Сексът и градът" и ще започваме с милото да я четем и практикуваме blush blush crazy
На дявам се всички на които е монило партито да са останали доволни good
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 29, 2009, 09:06:17 »

Момичета вижте на какво попаднах одеве ровейки се из нет-а, може някоя от вас да и допадне  crazy

Белгийска идея за моминско парти
Организирането на моминско парти за някои е въпрос на живот и смърт.

Бонбони и пари

В деня на моминското парти бъдещата булка и приятелките й слагат възможно най-парти дрехите си, декорират се както намерят за добре и хукват да обикалят баровете.

Подробността се състои в това, че по дрехите на бъдещата булка се закачат (не ни е ясно точно как, но с безопасни игли ни се вижда най-подходящо) десетки бонбончета.

По цялото тяло, навсякъде. Младоженката трябва да стане като ходещо бонбонено изкушение.

Така украсена, мацката се появява в поредния бар, а приятелките й обясняват на всеослушание, че това е последният й ден като свободно момиче.

По този повод всеки мъж в заведението може да си „опита от нея“, т.е да си вземе бонбон от тялото й, но като остави дребна сума пари.

Много забавно ни звучи, но вероятността да ви помислят за тотално предсватбено откачили, си остава.

Активен
kuki
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #275 -: юни 29, 2009, 10:39:10 »

Здравейте и от мен -  аз много се чудя дали искам да имам моминско парти.... Определно не харесвам този момент... аз мисля най- много да се събера с няколко приятелки и това е.......моя бъдещ съпръг също не иска - тъй като каза че е 100% че неговите приятели ще му поръчат стриптизьорка...а пък казва че не иска точно един ден преди сватбата някаква девойка да му се съблича и увърта.....Нз дали го казва заради мен - или наистина така мисли....Но въобще не ме кефи идеята за стриптизьори ден преди сватбата.....Вие какво мислите?
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 29, 2009, 10:48:05 »

Ами според мене не е задължително моминското и ергенското парти да се правят точно предната вечер преди сватба.Все пак ако си пийнете повечко на сватбения ден ще е кошмар.Аз след дискотека спя до обяд пък какво остава след такова парти   girl_wink
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юли 02, 2009, 20:05:22 »

Здравейте, ние искахме  да имаме и моминско, и ергенско парти..., но в крайна сметка и финансите са от значение(а ние не одобряваме мнението,че на такъв тип парти гостите да си плащат).... и решихме да се съберем с кумовете и някои от по- блиските ни приятели и да излезем заедно няколко дена преди сватбата. Беше много забавно - разпуснахме, а след това и си починахме 1 ден преди големия ден.......
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юли 11, 2009, 08:35:35 »

И аз като Elitooo, мисля да направя нещо такова.Не официално събиране преди сватбата, да разпуснем, да се повеслимпреди големият ден.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юли 23, 2009, 18:44:10 »

Ах...страхотно е това за моминското парти...и аз искам много да си имам моминско парти...но май ще се наложи сама да си го организирам...просто не сме в компания където всички се познаваме за да ми го спретнат приятелките...но пък като им кажа на всички ще се съберем ще се запознаят и тъкмо и на сватбата вече ще се познават...моето мило пък като стана въпрос за моминско и ергенско парти не искал ергенско  crazy аз като ми каза направо останах  Oh my ... аз обаче го навих   girl_wink  той от гледна точка че с кого щял да го направи това парти като приятеките му всеки с всеки не се познавал...това все пак няма значение...ще се запознаят  smile

Мислите ли че е тъпо сама да си организирам моминското парти и съответно половинката ми да си организира неговото вместо приятелите ни ...
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юли 23, 2009, 19:20:20 »

BeRa Аз не смятам, че е тъпо. Ние може би така щяхме да направим...., но покрай ремонта който правихме в тях и в нас не останаха пари за 2 отделни партита и затова събрахме най- близките и излезнахме заедно...
Активен
tedi_medi
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #281 -: юли 23, 2009, 20:02:24 »

Е защо да е тъпо, един невероятен купон си е все пак  yahoo
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 23, 2009, 21:29:04 »

Определено ще е незабравим купон  yahoo така поне се надявам...но понеже отвсякъде чуваме че че приятелите го организирали и прочия и затова се замислих...а ако си го организираме ние трябвали д апоемем някакви разходи в заведението в което ще бъдем или всеки си заплаща...като че ли се чувствам малко задължена след като ги каня на моето дамско парти да поема поне част от сметката  pardon

Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 24, 2009, 07:37:41 »

BeRa аз също ще се подготвя за моминското парти вкъщи, а съответно милото в тях. Мислим да поръчаме кетъринг и за двете къщи и да спретнем градински партита, като ще вложа малко труд и техника да направя подходяща украса. Сега гледам да измисля някаква изненада за приятелките, ама хайде да не се оливам че mi6kata ще прочете. Приятелките ми замислят нещо, ама да видим какво ще излезе накрая. Надявам се да стане голям купон-около 15 момичета ще сме, а в ранните часове на следващия ден мислим да слеем ергенското и моминското парти, тъй като вилите ни с милото са мнопго близо една до друга smile
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юли 24, 2009, 07:47:57 »

VERA при нас нещата стояха по същият на4ин не вси4ките ни приятели се познаваха и ние си ги поканихме просто да  излезем да се позабавляваме -аз на диско, а той на барбекю. (доста се бяхме поохар4или около сватбата и стягахме нов апартамент-и аз казах на моми4етата 4е ми се ще да излезем по женски, но колкото и да ми се иска не мога да по4ерпя--естествено никой не го смяташе за необходимо-напротив)те са намерили на4ин да се открият една друга и ми спретнаха изненадка която подобава на моминско парти.Така 4е не се притеснявай -за това са приятелите , за да те разбират give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: