Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:57:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149135 пъти)

pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 14, 2009, 20:04:12 »

Капризче, моето моминско парти беше на 2 май точно в Макалали. Беше много готино, пихме коктейли и се веселихме. Музиката до към 23 часа е сравнително нормална и може да си говорите,  но след това е доста силна и нищо не се чува, само си танцуваш. good
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 21, 2009, 10:42:44 »

моето парти е тази събота, но засега всичко се пази в голяма тайна от мен:) нямам търпение да разбера какво са ми подготвили. Иначе доколкото подучух, канени са почти всички мои приятелни, не само тези, които ще са на сватбата
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 22, 2009, 10:38:24 »

И аз нямам търпение да разбера моите дружки-шаферки+кумата какво ще ми организират.Доколкото си ги познавам ще е нещо невероятно откачено.Единственото,което не искам са стриптизьори.
То и на милото партито му ще е много бясно.Даже си мисля,че ще е много готино по някое време като се повиши градуса на настроението и на алкохола в кръвта да вземем да се обединим.... drinkz Elvis violin Blush music dance smile
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 23, 2009, 09:03:37 »

Незнам дали е тук мястото да попитам  blush , но смятам аз да си ораганизирам моминското парти, да заведа няколко приятелки да пийнем  drinkz  и  chee да потанцуваме. Та въпросът ми е следният: Трябва ли аз да платя сметката накрая или да си поделим всички?  Girl_sing От една страна е моето парти, но все пак ще ги почерпа на сватбата или може би  crazy Оф незнам... помагайте....
Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 24, 2009, 18:22:04 »

Ако ти ги каниш, според мене е нормално да платиш и сметката.  Ако те ти организират парти и те "канят"   Wink , тогава естествено не. Поне сред мойте приятели е така, че който кани, той поема сметката.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 24, 2009, 18:33:10 »

на моето моминско парти приятелките ми си бяха събрали пари с които платиха вечерта ..аз настоявах да платя но те бяха категорични че така са решили бяхме на пиани бар
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 25, 2009, 15:34:11 »

така... и аз сега ще организирвам на нашето булче парти,каня приятелките и които тя иска да присъстват и поемаме изцяло сметката Wink като мине партито ще ви кажа какво е се е получило,че булчето наднича в форума smile
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 26, 2009, 15:55:10 »

Моминското ми парти беше страхотно. Аз до последно знаех само датата, не бях канила никакви хора, кумата и шаферките всичко организираха - заведоха ме на изненадваща фото сесия, а след това в заведение, където всички носеха балони и лепенки с надпис "моминско парти"smile стана една страхотна вечер. Аз нищо не плащах, дори моята сметка си я разделиха останалите:)
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юни 01, 2009, 08:50:23 »

Здравейте момичета.Да ви попитам дали сами си организирахте моминското парти или имахте агенция?Аз си мисля че няма нужда от чак такава голяма организация за едно парти.Мисля си даже да си поканя приятелките в къщи да хапнем и да се повеселим и да ги почерпя и после да отидем на дискотека и да купонясваме до сутринта. girl_wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юни 01, 2009, 09:02:15 »

Моето ще го организират шаферките smile
Активен
drstoyanova
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #265 -: юни 01, 2009, 20:29:48 »

аз съм за такива партита но ако може да са дни преди сватбата не по късно за да има по голям ефект от тях..
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юни 12, 2009, 10:42:16 »

Хайде, аз да споделя няколко снимки от подготовката на моминското парти, което спретнахме на моя приятелка:
Коктейлите имаха такъв вид:

А преди да станат на коктейли изглеждаха така:

Така изглеждаше коридорът при посрещането:

Табелата:

"Мезето":
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 12, 2009, 10:56:13 »

и аз искам моминско парти  Girl_hide
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юни 12, 2009, 10:57:58 »

о, бубка толкова е страхотно smile
Наистина емоцията е невероятна. Сутринта получих покана за моминското си парти с огромен букет цветя в който едва не се спънах и направо не съм на себе си от кеф. Толкова е хубаво, че някой ти организира подобно нещо, което е само за теб. Направо страхотно smile yahoo
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юни 12, 2009, 12:57:23 »

Аз пък няма да имам моминско парти, в смисъл такъв ,че просто ще се съберем с най- близките ми приятелки по женски -да пйинем, да хапнем и да си поденсим,просто да го отбележим:)
tasty направо ти завиждам чудесно е това което са направили приятелките ти Bravo Bravo
Всъщност може би и моите биха ми спретнали нещо такова ,но те не се познават и всъщност утре ще се запознаят.Но за мен е важно че всички те ще са с  мен в тази вечер,защото много си ги обичам всички
а на теб tasty и на всички бъдещи булки весело моминско парти и невероятна сватба give_rose danceg danceg danceg
« Последна редакция: юни 12, 2009, 13:11:41 от rsstankova » Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: