Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:16:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част (Прочетена 149141 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
«
Отговор #240 -:
май 09, 2009, 23:27:21 »
И аз съм замислила да организирам парти на "моята" булка.
За сега знам че искам да е в заведение, да има украса и торта. Мисля да звънна на младоженеца за подробен списък на приятелките и, които не познавам и да направим голямо парти. Притеснява ме само момента с плащането. На булката аз ще и поема разходите, но трябва ли да бъде така и за другите момичета. И как тактично да им намекна че всеки си плаща сам, защото иначе аз няма да се справя в никакъв случай.
Другото, което искам да попитам пловдивчанките е за хубав бар или клуб, където няма да имат против да вкарам торта и украса. Мисля си за ресторант, но там като че ли няма да е толкова весело.
Другата ми идея е да и поставям разни задачки половин ден и накрая да завършим с парти. Или на самото парти да и занеса някоя кукла бебе и да я накарам да я повива. Да и подарим разни чисто домакински неща и някакво секси бельо към тях.
Ааа, мисля си още и за коронки или ангелски ореоли или дяволски рогца и всякакви такива, но за сега на нищо не съм се спряла. Ако някой успее да систематизира идеите ми в една цялостна много ще ме улесни
Относно стриптизьорите и аз съм АНТИ-идеята!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #241 -:
май 10, 2009, 21:00:59 »
Мой съвет е да се откажеш от тия ангелски крилца и дяволски рогца!!!Не съм суеверен но според мен не е на добре.Има много по-добри идеи в темата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #242 -:
май 13, 2009, 02:26:01 »
Момичета, а какво ще кажете за майките??? Аз от доста време мисля за майка ми дали не трябва да япоканя / тест сестра ми да я покани/ Мама е страхотен човек, невероятно готина и винаги е душата на купона където и да е! На мен винаги ми е много забавно с нея и ще се радвам да присъства, но пък тя как ще се чувства??? Може би ако поканя и на кумата майката, която е същата веселячка, тогава няма да се чувства зле? Оффф как да го измисля???
Значи, има два варианта за гости:
І-ви вариант
: само 6 млади момичета, които не се познават добре помежду си и аз. Притеснява ме това, че две от момичетата не познават никой от останалите, но се познават по между си и са много близки / те са ми състудентки/ . но може и да се получи готино, това че аз се притеснявам, не означава, че те ще се притесняват.
ІІ-ри вариант
: да се съберем 4 момичета и аз плюс 4 възрстни жени, които обаче са супер весели и винаги готови за купон. / Само с майка ми и една от въпросните жени съм си празнувала рожден ден на патерица и стана страшно весело! Още го помня, а бяхме 3 жени само/ В тази конфигурация всички се познават.
Вие кое бихте избрали???? То аз няма да имам много думата, но поне дайте съвет на сестра ми!
П.С. Сис, не съм чела нищо!!! Само си написах мнението. Ще чакам да ми кажеш какво са ти посъветвали....ще си почакам. Като те знам какво си нищо няма да ми кажеш
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #243 -:
май 13, 2009, 07:16:45 »
а няма ли вариант да се съчетаят двата варианта?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #244 -:
май 13, 2009, 09:24:26 »
Ние в неделя имаме среща за да запозная всички шаферки с кумата и голяма част от приятелките ми. Те ще си разменят координатите и казаха, че аз просто ще бъда поканена на женското парти. Ох, колко вълнуващо
Активен
Suei
Любопитен
«
Отговор #245 -:
май 13, 2009, 14:22:04 »
МОмичета, това не знам в коя тема трябва да го напиша, но пак е сварзано с партито.Искам на сестра ми на партито да й подарим потниче или блузка с някакъв надпис,който още не съм измислила-идеи имате ли, и знаете ли къде могат да ми я щамповат.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #246 -:
май 13, 2009, 15:03:00 »
Ето тук можеш да си поръчаш с каквото искаш
http://www.fotolan.info/services8.php
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #247 -:
май 13, 2009, 15:13:36 »
Цитат на: Suei в май 13, 2009, 14:22:04
МОмичета, това не знам в коя тема трябва да го напиша, но пак е сварзано с партито.Искам на сестра ми на партито да й подарим потниче или блузка с някакъв надпис,който още не съм измислила-идеи имате ли, и знаете ли къде могат да ми я щамповат.
има една темичка във форума , мислч че беше "подарък за младоженец" или нещо от сорта, там има много цитирани сайтове които щамповат тениски , много от момичетата са си поръчвали, виж разгледай
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #248 -:
май 13, 2009, 18:56:24 »
Капризче
, пускам ти
този уеб сайт
ако искаш да го разгледаш, има доста идеи за игри на партито, видове облекло, декорация и т.н. Повечето неща са пълен абсурд от моята гледна точка, ставала съм свидетел на някои от тях и съм се хващала за главата, но може да ти свършат работа. За Пловдив аз мога да ти дам предложение за Макалали, ако този тип заведение ви харесва. За нас беше страхотен избор, защото не е дискотека, но се танцува, пускат хаус музика, която аз много харесвам, единият от барманите ни беше познат и имахме места на бара и хората около нас много ни се радваха. За мен беше перфектно - видях си момичетата, пийнахме, потанцувахме, смяхме се и май дори и плакахме някои накрая
Amelia
, не жиждам защо да не поканиш майка си, мисля, че тя също ще бъде много щастлива да е до теб на партито ти. Не би трябвало и да те притеснява, че ще има момичета, които не се познават. Това е твоят празник и те ще се забавляват заедно с теб
Активен
Orhidgirl
Новак
«
Отговор #249 -:
май 13, 2009, 19:37:26 »
Цитат на: tasty в май 13, 2009, 15:03:00
Ето тук можеш да си поръчаш с каквото искаш
http://www.fotolan.info/services8.php
Я стига, това трябва да се помни цял живот, по добре й подарете готин стриптизьор
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #250 -:
май 13, 2009, 20:35:10 »
ми зависи, аз лично не искам стриптизьори на моето парти, въпрос на вкус. Винаги можем да отидем с приятелки на стриптиз, защо пък точно тогава трябва да гледаме стриптизьори все едно умираме след това и е за последно. Въпрос на вкус както казвам, за мен моминското парти не се отъждествява със стриптизьори
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #251 -:
май 13, 2009, 21:03:01 »
Аз да кажа за ергенското парти, ами като иска да има такова и цялата компания от всички части на страната пита кога та кога, как мога аз да се възпротивя?! Аз не съм инициаторът в случая на тези партита, но щом той ще има и аз ще направя едно излизане по женски с мацките. Не си представям стриптизьори или някаква специална организация, по-скоро едно осъмване по дискотеките:)
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #252 -:
май 14, 2009, 09:28:36 »
Цитат на: ellie_bellie в май 13, 2009, 18:56:24
Капризче
, пускам ти
този уеб сайт
ако искаш да го разгледаш, има доста идеи за игри на партито, видове облекло, декорация и т.н. Повечето неща са пълен абсурд от моята гледна точка, ставала съм свидетел на някои от тях и съм се хващала за главата, но може да ти свършат работа. За Пловдив аз мога да ти дам предложение за Макалали, ако този тип заведение ви харесва. За нас беше страхотен избор, защото не е дискотека, но се танцува, пускат хаус музика, която аз много харесвам, единият от барманите ни беше познат и имахме места на бара и хората около нас много ни се радваха. За мен беше перфектно - видях си момичетата, пийнахме, потанцувахме, смяхме се и май дори и плакахме някои накрая
Ели, и аз към Макалали съм се насочила, защото знам че го харесва това заведение, но ние сме ходили само през деня, не знам вечер какво е там и дали става купон. А за сайта който си пуснала не е точно в мой стил
Благодаря все пак!
Активен
Suei
Любопитен
«
Отговор #253 -:
май 14, 2009, 12:00:24 »
Цитат на: tasty в май 13, 2009, 20:35:10
ми зависи, аз лично не искам стриптизьори на моето парти, въпрос на вкус. Винаги можем да отидем с приятелки на стриптиз, защо пък точно тогава трябва да гледаме стриптизьори все едно умираме след това и е за последно. Въпрос на вкус както казвам, за мен моминското парти не се отъждествява със стриптизьори
Напълно съм съгласна. Сестра ми и нейният бъдещ мъж са се разбрали по въпроса със стриптизьори и са твърдо да няма. Аз се чудя какви изненади да й измисля.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #254 -:
май 14, 2009, 12:23:43 »
Ние направихме страхотно моминско парти на една приятелка. Първо се бяхме събрали в една пицария, където една приятелка беше викнала първо един цигулар който и исвири една песен, след това дойде група дечица, които пяха детство мое, ние разбира се се включихме с тях, всички на моминското парти бяхме с коронки с перца, а бъдещата булка беше с коронка принцеса на ноща. След това продължихме на дискотека, където и подарихме една много готина и смешна торта и се забавлявахме до 6 сутринта, нищо, че нямаше стриптизьори просто беше страхотно
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...