Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 19:38:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149526 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #225 -: април 29, 2009, 15:14:12 »

good Точно така!

Нашите партита със сигурност ще са доста преди сватбата, за да си изкараме спокойно и Милото да несе притеснява с пиенето. А днес видяхме в илиенци хавайски гирлянди и много се зарадвах, защото моето парти ще е хавайскоооо  blum  yahoo  yahoo  yahoo
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 29, 2009, 15:18:52 »

Оооооо..хоооооо    Ееее...хеееее Я ги гледай ти женките кви екстри си поръчват. Чесно ли е такива партита да са само за жени. cray sad

P.S.
Значи могло и без стриптиз да стане купона. А? good

Ами аз точно за това говоря още от началото - когато бяха споровете тука - че може и съвсем човешки да се направи шоуто. А милото с останалите мъже - аз мисля и това съм го писала вече де - направи подобно парти на младоженеца, по-късно дойдоха при нас "да ни правят стриптийз" funnytooth  Едва съблякохме на младоженеца тениската, кума изобщо не се даде, ама както и да е - забавлявахме се много.

Амелиа, купона направихме в апартамента на едно от момичетата. Коктейлите и всичко останало си беше наше производство  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #227 -: април 29, 2009, 20:40:05 »

Благодаря за отговора. Ние мислихме и аз предложих същото, но има е идно кафенце, което е с фенери, страхонта гледка, с тераса, цялата покрита с асма и отстрани, и отгоре и е нещо приказно. Та може и там нещо да направим.  blum

Но някак не мога да ги съчетая нещата - гирляндите, купите с екзотични плодове  - неща, които можеш да си направиш у дома и заведението с фенерите и красотата.  scratch one-s head
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 29, 2009, 22:43:07 »

Това хавайското много ми хареса, страхотна идея!  good
Моето парти го организират дружките, затова нямам представа какво ще е, но определено ще използвам идеята за някое следващо!  Wink
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 30, 2009, 10:01:20 »

В събота вечерта и аз съм на моминско парти на една приятелка. Всички нейни приятелки, които ще бъдем и шаферки с еднакви рокли и организираме партито със стриптизьор cap, ще бъде доста забавно. Но аз моето си го представям по различен начин без никакви мъже, само женски сладки приказки до зори Girl drink
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #230 -: април 30, 2009, 13:47:04 »

Моята кума много държи да ми направи моминско парти  pardon Искрено се надявам да се съобрази с желанието ми да няма стриптизьор. Има толкова други идеи за купонясване, освен този, а тя си е определно купонджийка и мисля, че няма да и е трудно да измисли.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #231 -: април 30, 2009, 19:02:54 »

Аз в момента мисля изненади за момичетата на моето моминско парти. Вярно, че ще бъда аз тази, коята ще е обект на пожелания и подаръци, но аз като Пипи Дългото Чорапче обичам да радвам хората и тогава съм много по-щастлива. Както и да е, давайте идеи. Ще ми се да е нещо много нетрадиционно, за да не стане така, че да измислим еднакви неща и те да ме зарадват със същата изненада.

иманте ли идейки?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #232 -: април 30, 2009, 19:33:59 »

Мисля, че трябва да посрещнеш своите приятелки в подходяща "униформа и атрибути" на съпруга като начало. Не е необходимо да излезеш на вратата с маркуча на прахосмукачката и престилка за кухнята, но ако решиш  да го направиш си сложи и ролки на косата. Един пеньоар /да ли така се изписва?/ ще вложи потвърждение в твоите намерения. Бъди строга и безкомпромисна към всякакви подмятания от страна на "свободните" атоми. Моделът на Ръдърфорд / не си спомням да ли се пишеше така / все още е актуален, поне се изучава със сигурност.
« Последна редакция: април 30, 2009, 19:47:24 от Pachoran » Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #233 -: май 02, 2009, 18:03:16 »

Това е интересна идея, ще падне голям смях.   ROFL
Активен
Suei
Любопитен
*

« Отговор #234 -: май 05, 2009, 20:55:40 »

Момичета, аз си мисля да изпълня желанието на сестра ми и да й направя хавайско парти.Сега трябва да прочета някай нарачник за коктейли,защото ще го правим сигурно на някоя вила. Но все пак искам да направя някаква изненада (Тя много се меша в оргонизацията  beating , която правим с кумата-наша много близка приятелка).Имате ли някакви идейки, аз си мислех да й направя мини заря, но ми се искаше и нещо друго.  Приемам всякакви предложения
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #235 -: май 07, 2009, 09:55:23 »

За коктейли нямам идеи. Ето нещо, което ми попадна за улеснение на декорацията на партито. http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=135&catid=141
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 07, 2009, 11:23:12 »

Ние също ще имаме партита, но засега нищо още не сме решили.  cray Единственото, което се разбрахме с младоженеца е те да са в различни градове - той в неговия, аз в моя  Wink. Но като чета какво правите вие, аз направо онемявам, защото съм много неориентирана и нямам никаква идея  pardon!
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #237 -: май 07, 2009, 15:47:09 »

Момичета мойто парти мина!!! беше страхотно!! Bravo
бяхме си викнали танцьор и останахме много доволни,беше супер весели и определено никога няма да забравя тази вечер good
Пожелавам и на вас една незабравима моминска вечер!
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 09, 2009, 21:49:15 »

и на мен не ми допада идеята за стриптизьорка....гнусно ми е... sad
Активен
Suei
Любопитен
*

« Отговор #239 -: май 09, 2009, 22:40:35 »

Аз за някогашната ми сватба сигурно ще предпочета партитата да са без стриптизьори, защото не мога да си понеса мисълта, че някаква ще се варти цяла вечер пред лецето на приятеля ми  beating  beating  beating ще се съблича и още куп други неща  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: