Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:49:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149079 пъти)

Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #135 -: януари 15, 2009, 13:19:47 »

Да, аз също така знам. От тук идва и въпросът ми. Нали може кумата само да го организира, а пък аз да й дам паричките. Не мисля, че тя би могла да отдели парички и за парти и ми се ще, аз да й дам парички и тя тайно да направи нещо с тях. Ама дали става така?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 15, 2009, 13:40:51 »

Бубка, защо да не ти е в София партито. Може да е 2-3 седмици преди сватбата, в удобно за теб време и така да може да събере твоите си приятелки  smile

Това е идея, макар че реално повечето ми приятелки са във Варна и част в Добрич  sad

Иначе, tasty, и аз съм на менние, че е по-добре да е по-рано - когато аз кумувах го направихме в срядата преди сватбата и имахме време да се освестим всички smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #137 -: януари 15, 2009, 14:07:31 »

Определено е по-добре да се направи поне няколко дни по-рано, все пак булката трябва да е свежа на сватбата  smile
А иначе относно изненадата, ако ние поръчаме на кумите си или им дадем пари, то така или иначе самото парти няма да е изненада. Остава вече на самите приятелки да измислят изненади за булкта - подаръци, танцьори и т.н.  tease
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 17, 2009, 22:36:11 »

Аз съм твърдо ЗА ергенското и моминското парти и не мога да си представя да ограничавам мъжа си да прави каквото му се иска... ако той го направи с мен мнооооооого ще му се разсърдя. Все едно го оковавам с вериги, ужасно ми звучи  girl_impossible
Активен
Alinka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #139 -: януари 21, 2009, 13:58:19 »

здравейте съфорумки,
ще правя моминско парти, и бих желала да празнувам с приятелки в латино дискотека със стриптизъори.
Кажете ми подходящо заведение в София, което отговаря на посочените критерии? smile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 08, 2009, 22:17:08 »

Аааа и аз ще си имам парти.И само това знам pardon понеже моите шаферки наред с кумата са пълни откачалки,предполагам,че няма да скучаем.
Та да си кажа и аз съм ТВЪРДО ЗА тези партита!!!  yea chocolate Определено е перфектен начин да дойдеш на себе си след всички нерви и притеснения кога ще е готово това,кога ще ми се обади еди-си-кой и т.н.
Така че момичета КУПОНА ДА ВЪРВИ
« Последна редакция: февруари 08, 2009, 22:18:50 от Sianchys » Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 13, 2009, 23:49:44 »

и за двете партита съм "За", но не ги считам за задължителен елемент. По-скоро по желание. Лично ние няма да правим ни едно от двете, но при нас обстоятелствата са други.  pardon pardon
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 20, 2009, 11:09:09 »

Аз честно казано съм против!!! Малко съм ревнива, пък и той така и затова решихме да не правим нищо!!! Но последния  месец до сватбата се забавлявахме като за последно, но бяхме заедно
с кумувете и приятелите на които много държим! Чувствах се като тийнерджърка и беше най- страхотното лято. Никакво парти не би могло да замени тези мигове с любимите хора!
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #143 -: февруари 20, 2009, 11:20:45 »

и аз да се запиша тук!аз също съм малко ревнива но ми се иска да направим нещо!а милото ми предложи да го направим заедно!тъи като ние ще правим сватбата в бургас а не в софия на мен ми хрумна да го направим в една и съща вечер но в различни заведения малко преди сватбата,защото да ви кажа повечето ми приятелки не са в софия и аз няма да имам с кого до го направя!
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 20, 2009, 11:29:07 »

За мен в началото нямаше значение дали ще имам моминско парти, но благодаряние на моите приятелки
изкарахме невероятно yahoo yahoo yahoo

Бяхме на караоке, имаше подаръци за мен  tease tease tease и то много готини smile (има няколко сними в галерията ми )
Все пак толкова жени на едно място става голямо шоу Wink и определено чувството е много по различно отколкото обикновено излизане с приятелки:)
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #145 -: февруари 20, 2009, 12:35:58 »

не виждам защо ревността да пречи на едно моминско или ергенско парти  pardon ?
В крайна сметка събитието се прави, не с цел изневяра на  младоженеца или булката, а просто повод да се съберем с приятелки или приятели и да се повеселим danceg
Никой не е казал, че на моминското/ергенското  парти трябва да има стриптизьори и танцьорки  good
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 20, 2009, 12:40:41 »

cRy, и аз си зададох същия въпрос  huhhuh.gif
Кой говори за изневери, преспиване с някой или зверско напиване например.
А и дори да има танцьори или да се отиде на стриптийз бар - какво толкова, там може да си ходиш и след сватбата, да не би да ти свършва живота с подписа  crazy
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 20, 2009, 13:02:27 »

cRy, и аз си зададох същия въпрос  huhhuh.gif
Кой говори за изневери, преспиване с някой или зверско напиване например.
А и дори да има танцьори или да се отиде на стриптийз бар - какво толкова, там може да си ходиш и след сватбата, да не би да ти свършва живота с подписа  crazy

абсолютно съм съгласна, защото някой ако е решил да изневерява, той няма да се нуждае от моминско или ергенско парти, а това е повод за невероятен купон
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #148 -: февруари 24, 2009, 10:02:24 »

един глас ДА!  girl_wink

първо... за мен шанс да се забавлявам с приятелки,  да се съберем, да поклюкарим, и т.н. .... по същия начин и за бъдещия ми съпруг. Нямам нищо против да отиде в стриптийз бар дори и да се повесели до сутринта  danceg

Обаче според мен е удачно тези партита да са няколко дни преди сватбата а не деня преди това... за да се наспим все пак  Girl_hide
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 24, 2009, 18:34:40 »

Прави сте! Ама тук не става въпрос за изневяра- знае се че няма да се случи! Просто някои жени са по- ревниви от други! Аз лично съм много, много, много ревнива и не понасям когато отива някъде сам. Някой път ми е много трудно да се овладея и минавам границата, ама какво да се прави!!!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: