Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 18:54:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 148980 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 22, 2008, 19:16:54 »

Пожелавам ви весело комбинирано моминско и ергенско парти. На Митака за сега никой не му е направил, а уж големи приятели... дано му организират нещо че чак ми става гузно, че на мен ми спретнаха такова страхотно, ама все пак да не забравям че приятелките ми са си номер 1. Wink
Активен
Vikitoriq
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #106 -: юли 26, 2008, 01:43:52 »

Еее според мен момичета тези партита не трябва да бъдат пропуснати.
Спомняш си годините когато си излизала само с приятелки и сте правили дивотии и знаеш, че това едва ли ще ти се случи повече.
Според мен стила трябва да е парти ако е лятно време барбекю , градина, басейн, или яхта!
 danceg
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 01, 2008, 16:48:57 »

ЗА!!!!
Ние сме решили в една и съща вечер моминското и ергенското парти.Никой от нас двамцата няма да знае кой къде ще празнува, при мъжете ще има женски стриптийз,при нас жените естествено мъжки  danceg
На милото партито ще е изненада ,мойто също,изненадата се състои в това че незнаем кой ще е там и къде,организацията е от неговите и моите приятели/ки и знам че ще си изкараме и ние и те супер яко.В крайна сметка се женим и ще е веселба на сватбата,защо да не започнем от партитата няколко дни по рано хем да разчупя аз напрежението покрай приготовленията...че така де имайте си доверие или ако мъжете ви искат партита нека да си направят,какво лошо има,Той или Вие няма да прави/те нищо по различно от това което винаги иска/те и може да направи/те през останалите дни или вечери стига да поиска/те мили дами Wink Аз съм била на моминско парти и съм си изкарвала суперско Wink
Enjoy the party Dance2
« Последна редакция: август 01, 2008, 16:55:00 от kikolina » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #108 -: август 04, 2008, 09:18:04 »

Оооо, задължително, ами как!!! Човек, ако е решил да върши глупости, няма да чака специален повод или парти, за да ги направи. Щом вече сте решили, че сте един за друг, моминското или ергенското парти, не е това, на което ще си промените решението. А е готина веселба, защо да я пропускаме.  smile
Активен
bunny
Любопитен
*
Публикации: 49

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 07, 2008, 16:44:09 »

Привет и от мен  Girl_hide
Ние ще имаме моминско и ергенско парти, но купона няма да е до сутринта, понеже го правим точно деня преди сватбата. Не ми се искаше да е така, но няма как. Всички гости пристигат във Варна деня преди сватбата pardon. Моите приятелки искат да го организират, но те както и аз не сме от Варна и нямаме идея дали има такива фирми и т.н които да организират такива партита. Аз ще се правя на изненадана разбира се, но за да не стане тъпо трябва да проуча и да им кажа..поне малко да им помогна.
Те много искат да дойде мъж да ни потанцува... не знам къде са питали, но им казали,че ще струва 150 лв за един танц. Моля ви ако имате някаква информация да я споделите с мен. Може и на ЛС  girl_wink good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 08, 2008, 09:06:28 »

искам само да ти кажа че и без мъж за танцуване, съм сигурна че ще се получи много готино, важното е вие да се забавлявате, абе компанията винаги е била от значение.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 08, 2008, 09:42:42 »

bunny здравей аз съм от Варна и сега организирваме моминското парти на моя приятелка, и с прясно инфо мога да Те уверя че цените наистина са толкова,един танц не но 15 до 20 минути максимум струват толкова,дали ще е танцьор от формация (балетна) или от някоя агенция няма значение цената е една при всички.Жалко че няма да се забавлявате до зори,но със сигурност ще си изкарате суперско! Пожелавам Ти готино моминско парти и незабравим Сватбен ден!
Активен
bunny
Любопитен
*
Публикации: 49

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 08, 2008, 10:37:29 »

bunny здравей аз съм от Варна и сега организирваме моминското парти на моя приятелка, и с прясно инфо мога да Те уверя че цените наистина са толкова,един танц не но 15 до 20 минути максимум струват толкова,дали ще е танцьор от формация (балетна) или от някоя агенция няма значение цената е една при всички.Жалко че няма да се забавлявате до зори,но със сигурност ще си изкарате суперско! Пожелавам Ти готино моминско парти и незабравим Сватбен ден!

Здравей !
На мен ми казаха такава сума само за 3-4 минутен танц... ако танца е 15-20 минути е много по-добре smile
Можеш ли да ми дадеш инфо къде може да намерим такъв танцьор  blum И въобще инфо за подходящо заведение... (може и на ЛС)
Много ще съм ти благодарна  god butterfly
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #113 -: октомври 26, 2008, 19:20:21 »

Чакайте малко .... Да не искате да ми кажете,че нямате нищо против да си изневерите преди сватбата? crazy crazy crazy Макар че се съмнявам ако имате такива намерения да си признаете тука.Щото тия партита за това са измислени. За да им е за последно и да няма сърдити после.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 23, 2008, 12:49:22 »

Ние не сме имали такива партита,а и не сме държали на тях!Нещо не мога да ги приема... pardon
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: ноември 23, 2008, 18:59:41 »

Ние си имахме ергенско и моминско парти. И двете бяха в един ден и около 3.00 през нощта ги обединихме. Беше страхотно забавно. Мъжете бяха подгряли и изпростяли в изцяло мъжка компания (изключвам стриптизьорката), а и ние се отпуснахме чудесно само жени (изключвам стриптизьора)  danceg Беше наистина уникално парти. Не съм се забавлявала друг път толкова. Този тип партита не са с цел да си изневерите преди сватбата, а за да можете да разпуснете от напрежението натрупало се покрай организацията и да се настроите на приятна вълна за предсточщото събитие. Не ги пропускайте!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #116 -: ноември 23, 2008, 22:06:13 »

Категорично съм против подобна проява. Най-малкото, защото са излишни средства. С подобно нещо какво искате да докажете ?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 23, 2008, 23:36:37 »

Аз пък съм "ЗА".Според мен това си е чист купон, нищо повече..правиш си весело и густо на душата..Мисля че се отразява доста отпускащо на душата защото след цялото това напрежение и дъъъълги подготовки, е малко или много нужно да разпуснеш
Пачоран, защо трябва да доказваш нещо си на някои?Това си е чиста проба забавление, не е нужно да има стриптизиори/ки..Аз мисля че и без тях би станал един чудесен купон, стига всички да са в настроение, а ако се съберат мъже +жени=още по-веселяшко! danceg
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: ноември 23, 2008, 23:42:33 »

И аз съм ЗА.Съгласна съм с Кристинка напълно.Ние също имахме и двамата.Това е весело парти за разпускане преди сватбата danceg а не доказателство за нещо smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #119 -: ноември 24, 2008, 00:20:57 »

Исках само да вметна, че разходите може да използвате за нещо полезно в деня на сватбата. Например тези минимум 500 лева могат да увеличат стойността на куверта за гостите поне с 5 лева. Така няма да изглеждате смешни в очите на управителя, когато се циганите за всичко с него. А купони ще има и за напред. То и за това все няма пари и няма пари да си платиме масрафите.
 За това съм против подобни партита.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: