Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:05:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 148925 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 19, 2008, 13:45:35 »

Мариянка я сподели каква е цената и за Пловдив става ли, че ме заинтригува  Girl_hide
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #91 -: юни 19, 2008, 15:50:05 »

MMariana, благодаря ти за контакта  give_rose Чух се с трима младежи вече  tease
roumyana, най-ниската цена, на която попаднах е 80 лева за песен. За 2-3 песни въртят около 140-150 левчета. И да, може във всеки град да ги поканиш  danceg
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 24, 2008, 18:23:20 »

брей, то скъпо бе smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 25, 2008, 09:04:18 »

Здравейте момичета! Аз имам един въпрос, когато си правите моминско парти всичко, които каните ли с апоканени и на сватбата? Чудя се, защото имам и приятелки, които не са поканени,а  ако ги поканя на моминското парти може да се получи тъпо, че не са канени и на сватбата??
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 25, 2008, 09:09:35 »

Здравейте момичета! Аз имам един въпрос, когато си правите моминско парти всичко, които каните ли с апоканени и на сватбата? Чудя се, защото имам и приятелки, които не са поканени,а  ако ги поканя на моминското парти може да се получи тъпо, че не са канени и на сватбата??

Мда, леко неловко ще се получи. По-добре не ги кани. Поне аз така мисля.
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 26, 2008, 12:05:28 »

аз си поканих само девойки, които съм канила и на сватбата. също мислих по този въпрос и така ми се стори най-логично. а на самото парти приятелките ми се запознаха една с друга и на сватбата не си бяха като чужди, което според мен е част от идеята на моминското парти  give_rose
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 26, 2008, 13:35:22 »

А колко момичета поканихте?

vanilly и според не е никак подходящо да поканиш момичета, които няма да бъдат на сватбата.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 26, 2008, 21:07:35 »

Да, и според мен не е подходящо, ще стане неудобно  nea

А Димитър имаше онзи ден ергенско .... прибра се в 3 сутринта  beating
Водили го в стриптийз клуб и поради липса на танцьорки (всички били на повикване), качил се той на пилона! laugh funnytooth
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 27, 2008, 08:08:04 »

Дида, голям купон с твоето мило на полона явно е било!!! И аз така мисля за момичета само поканени на сватбата.но все пак реших да ви попитам! Аз реших да си направя вечерта преди сватбата едно излизане за час, два с 3 приятелки, които ще са на сватбата, да пийнем по нещо, но няма как да стане по-рано, защото само тогава ще сме всички в един град. А и наистина това са ми най-близките и ми се иска да съм с тях!!!
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 27, 2008, 08:15:00 »

Аз пък на моето ергенско парти имах и едни приятели, които не бяха канени на сватбата, и то бяха доста хора май. И не е било сконфузно, за нас поне, стана си готино парти, до 6.30ч сутринта.  banana banana banana Ако не се бъркам, на Петър на ергенското също е имало хора, които не бяха на сватбата.В това не виждам нищо лошо, но всичко зависи от отношенията, които имате с въпросните приятели.
Активен
squirtka
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 10, 2008, 14:28:37 »

Здравейте, момичета! Сигурно има такава тема, но наистина нямам време да търся   smile
Много искам моминско парти и държа да си го организирам сама. Само че имам съвсем бегла идея как ще е, затова моля ви, помагайте с идеи  girl_wink.
Засега това, което съм измеслила е да започнем вкъщи с лека вечеря, я след това да продължим по женски в някой клуб. Но ми се вижда малко скучно и искам нещо по-така  blum. Ако има момичета от Добрич, дайте идея за някое готино местенце, че от 10 години не живея там и нямам представа за нищо там   blush
В крайна сметка може да го направя тук в София, ако не измисля нищо до септември  smile
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юли 11, 2008, 20:15:15 »

gadamer4e поздравявам те за страхотното парти което си имала  good. и стриптизьора си го бива  изглежда много секси  Wink
За съжаление аз живея в гр.Силистра, града е малък и нямаме такива есктри и моето парти ще е без стриптизьор  sad . никога не съм ходила в такъв бар и ми си искаше да изживея този момент. Приятелките ми са замислили нещо но предполагам и се надявам че ще е нещо интересно и весело. Чакам го с нетърпение, сватбата ми е на 30.08.2008 , а моминското парти ще е седмица преди нея  danceg
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юли 12, 2008, 06:57:17 »

аз литрябва да си организирам моминското парти или приятелките ми, защото ако те трябва аз вече ги отрязах защото като си говорихме им казах че не искам такова нещо:)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 22, 2008, 08:10:04 »

Моите страхотни приятелки ми спретнаха едно страхотно моминско парти, аз очаквах да измислят нещо , но те така го бяха конспирирали че изобщо не се усетих, та изненадата беше голяма. Първо имах среща за кафенце с две мои приятелки, ей така просто както всеки път като се виждаме, обаче след това незнам какво ме баламосаха и отидохме до друго заведение уж да оставим там някакви работи на едното гадже и ....... изненада всичките ми приятелки се бяха събрали на куп, от различните ми компании, от различните градове, абе толкова се изнанадах и бях многооо щастлива yahoo. Изкарахме страхотно, бяха ми намислили цялостна програма за въвеждането ми в събружеския живот, всичко на майтап но много готино. Нямаше стриптизьори и такива работи, но искам да кажа едно голямо благодаря на тях. Толкова ги обичкам.....
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 22, 2008, 11:19:58 »

Ех, Аничка, много хубаво са те изненадали!!! направо нямам търпение някой да се  зажени да измисля нещо подобно, но при мен е тъпо, че съм поканила само 4-6 приятелки с техните гаджета, а те са от различни места и не се познават, та няма кой да ми организира, а и понеже милото не иска да има ергенско парти,та решихме да си направим купон една седмица преди сватбата, ще има повече негови приятели и няколко мои, които могад да дойдат в Монтана! А и ние така или иначе не излизаме отделно, та ще си изкараме супер!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: