Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 13:34:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 148849 пъти)

vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 01, 2008, 12:31:21 »

Аз също съм ЗА ергенско  и моминско парти, но когато стана дума за това, милото каза, че неговото парти ще е с мен, а моето с него  crazy, но аз и така съм съгласна, тъй като ние никога не ходим отделно, винаги сме заедно. Bravo
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 01, 2008, 15:56:49 »

Аз да си призная , от повече от месец "откровенно" лудите ми приятелки ми правят моминско парти ппочти всеки петък laugh!Вече направо съм толкова уморена....а не знам седмицата преди сватбата как ще празнуваме....отсега чувам за едни планове crazy!Добре, че милото е много търпелив и толерантен към мен, нощния ми живот и приятелките!
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #47 -: март 04, 2008, 10:45:02 »

КлараФина, при нас моминските партита са нещо подобно smile Но аз не мисля да си правя такова, така или иначе още нямам толкова близки приятелки тук и става по-сложно. Милото ако иска да си прави парти, да си прави.  good
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 06, 2008, 19:58:49 »

момичета, изобщо не видях подобна тема?? какво ви е мнението за моминското парти - важно ли е да има или не? като организация - личен ангажимент или изненада от приятелки? изобщо, как си представяте подобна предсватбена забава?
bouncinggirl  bouncinggirl  bouncinggirl 
chee  chee  chee 
goody  goody  goody
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 08, 2008, 08:01:07 »

Търсих темата за моминското парти в "За нея", където е обявено, но ето че я намирам тук  danceg с удоволствие ще разгледам мненията дотук. идеята за моминско парти е страхотна и си има своя смисъл. засега съм в пълно неведение за моето парти, защото го организира кумата...  Eeager
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 11, 2008, 23:43:42 »

За естествено, иска ли питане  danceg
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 12, 2008, 08:24:54 »

И аз съм за ергенско и моминско парти,аз ще си имам,но милото не иска ергенско.Убеждавах го,че това е много готино,но-не,неще.Ееее той губи.
А аз съм вече в еуфория,остават 2дни Eeager Eeager Eeager
Активен
max_hym
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 12, 2008, 09:45:11 »

Здравейте момичета  smile
с риск да прозвуча като най-голямата сухарка тук  pardon малко съм раздвоена по тази тема
Изглежда ми малко гадно смисъла, който влагат мъжете в това празнуване на последния ергенски ден от живота, на всяка цена  smile все едно милото ни мъжленце, после ще бъде затворено в клетка и оковано във вериги. Затова трябва да се напият до изпадане в несвяст и задължително да има голи жени, който да се разхождат с танцова стъпка покрай тях.
Мъжете се изкарват най-големите Жертви smile когато става въпрос за брак, а всъщност са най-облагодетелствани.

Нямам против моето момче да празнува с приятели, ако имах доверие на приятелите му, а те всичките са за  beating
Точно затова съм малко против ергенското му парти, не защото ще размисли за сватбата smile а защото може после да съжалява многооо и защото всеобщо мъжко мнение е че на този ден всичко им е простено.
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 12, 2008, 11:15:17 »

max_hym зависи какви са ви отношенията и какво разбирате под под ергенско и моминско парти. Ние с приятеля ми редовно излизаме по женски или по мъжки с моите или неговите приятели. Това не значи, че правим нещо нередно, просто всеки има нужда да излезе без другия от време на време, ние сме отделни хора, а не скачени съдове. Примерно аз с моите приятелки си купонясвам, говорим си, клюкарим и на приятеля ми няма да му е интересно да излезе само с жени и да им слуша разговорите. Така и той си излиза с мъжка компания, играят боулинг или билярд, пушат наргиле и т.н Ергенското и моминското парти го виждам по същия начин - всеки ще се забавлява без другия. Въпрос на навик. А че може да има изцепки с други жени - то ако е решил да го прави и няма проблеми с изневярата, то може да го направи винаги. Аз просто му имам доверие.
Активен
max_hym
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 12, 2008, 11:58:08 »

съгласна съм, че всеки има право на лично пространство, да остане сам или в компанията на приятели smile на мен не ми е особено забавно когато трябва да слушам футболни спорове с приятелите му ... нито на него му е интересно да слуша как клюкарим с приятелки smile
В интерес на истината не вярвам ергенското му парти или моето моминско да е нещо по-различно от един купон с приятели ... както всички останали

по-скоро се дразня от факта, че мъжете прекалено много превъзнасят това прословуто ергенско парти, все едно след това няма да излиза с приятели smile и да прави същите щуротии
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 12, 2008, 12:16:00 »

Ами това е по-скоро характерно за Америка и скандинавските страни. Тук в БГ не се възприема толкова разгулно .....Слава Богу
Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 12, 2008, 16:11:15 »

Именно, като се замисля, моят приятел обича да излиза с дружките си на кафенце "по мъжки", да ходят на преходи пак "по мъжки". Като го гледам наистина не мисли, че ще приключи с тях след сватбата, та тогава какъв е смисъла от това "ергенско" парти. Може би това парти е в случай, че ще се заробваме и оковаваме след като се оженим.
Във всеки случай както по-нагоре писах, моят приятел не е типа, който ще хукне по стрийптизбарове, нито ще тръгне току така да ми изневерява, но просто се влияе много от приятелите си. Не става дума за сериозни неща, но лично на мен ми е неприятно дори да се връткат голи жени около него, а какво става да му сядат и на скута примерно  Oh my .... Това са неща, на които колкото и да му имам доверие и колкото и много да ме обича, под влияние на алкохола и приятелите би направил, а за мен това е нещо, което трудно бих преглътнала.
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 12, 2008, 17:32:23 »

gingerina  съжалявам че при вас стоят така нещата.

Аз нямам нищо против някои красавец да ми потанцува на моминското парти, че и в скута може да ми седне  Wink Важното е, че споловинката сме си верни  heart
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #58 -: март 13, 2008, 10:56:05 »

Аз имам пълно доверие на моя приятел, живели сме дълго време в различни градове и дори държави и ако някой е искал да изневри на другия или да гледа голи представители на другия пол е можел да го направи многократно. Честно казано не се притеснявам, че ще ми изневери, а пък някаква засукана мацка да му танцува в скута -- честно казано не мисля, че ще забележи, тъй като с неговите приятели така се нафиркват като са заедно, че най-много да объркат заведението и да отидат на мъжки стриптийз lolblum
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 13, 2008, 11:15:00 »

gingerina  съжалявам че при вас стоят така нещата.

Аз нямам нищо против някои красавец да ми потанцува на моминското парти, че и в скута може да ми седне  Wink Важното е, че споловинката сме си верни  heart
Напълно съм съгласна, още повече и на моя скут ще танцува някой стриптизьор,и милото го знае, така , че нямам нищо против и той да се позабавлява, и двамата не влагаме в това смисъл на изневяра и ревност, после ще си разкажем и ще се посмеем  funnytooth!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: