Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 10:18:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част (Прочетена 148775 пъти)
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
«
Отговор #30 -:
февруари 13, 2008, 17:06:11 »
Надявам се, че няма такава тема тук... уж старателно проверих
Какво представлява моминското парти, имахте ли такова, кога е най- подходящо да се направи и кой трябва да го организира? Да не говорим за ергенското само като се сетя и
нужно ли е изобщо?
Модератор: Старата тема е ето
ТУК!
«
Последна редакция: февруари 16, 2008, 18:56:48 от maria_lakova
»
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #31 -:
февруари 13, 2008, 17:09:54 »
браво за темичката
аз искам много да имам моминско парти с приятелки да отидем някъде, НО не искам милото да има ергенско парти
, защото то винаги е свързани с голи мацки
, а моминското не е
не се знае какво ще стане
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
февруари 13, 2008, 17:18:39 »
deni1709, абсолютно съм НЕсъгласна с твоето мнение, но.. всеки си решава сам за себе си.
Междувременно ето ви старата темичка по въпроса:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,75.0.html
там има доста мнения и идеи за моминско и ергенско парти.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #33 -:
февруари 13, 2008, 17:28:15 »
Цитат на: deni1709 в февруари 13, 2008, 17:09:54
браво за темичката
аз искам много да имам моминско парти с приятелки да отидем някъде, НО не искам милото да има ергенско парти
, а моминското не е
а много ми е чудно как ще обясниш на мъжа си, защо при положение, че ти ще имаш моминско парти той няма да има ергенско?
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #34 -:
февруари 13, 2008, 17:48:42 »
Аз имах моминско парти цял weekend, както и съпруга ми имаше ергенско парти...
Първата вечер приятелките ми ме изненадоха с фламенко бар/ресторант, после дискотека до към 4-5 сутринта, особено фламенко бара беше невероятно, такива танци хвърлихме в страхотна атмосфера! На следващия ден, се събрахме доста мои приятелки вкъщи, ядохме сладкиши, сладоледи, гледахме Мръсни Танци, и си приказвахме до ранни зори! Беше прекрасно и една възможност да прекарам време с моите приятелки без мъжко присъствие!
Любимия ми беше заведен до друг град на хотел с група приятели, бяха на картинг, диско и барове... И за секунда не съм мислила да го спирам, според мен е страхотно, и на стриптииз да отиде голяма работа, а ако не мога да му вярвам дали няма да се върне с "гола мацка" той нямаше да е правилния човек за мен. Единственото ми притеснение беше да не се нарани някъде, той е доста луда глава и обича екстремните спортове, а много лесно му излизат рамената... и така на няколко пъти предопредих кума да ми върне мъжа цял.
Момичета, съвсем сериозно ако не можете да вярвате на годениците си за една вечер, как ще им вярвате цял живот?
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #35 -:
февруари 13, 2008, 19:35:37 »
Цитат на: fanimira в февруари 13, 2008, 17:28:15
Цитат на: deni1709 в февруари 13, 2008, 17:09:54
браво за темичката
, а моминското не е
а много ми е чудно как ще обясниш на мъжа си, защо при положение, че ти ще имаш моминско парти той няма да има ергенско?
той няма нищо против и не е нужно да му обеснявам!
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #36 -:
февруари 13, 2008, 19:37:35 »
Rou естесвено че му имам доверие, изобщо не става въпрос за това!
Но всеки си решава, аз просто споделих, не е нужно да се съгласявате с мен
Активен
gingerina
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #37 -:
февруари 19, 2008, 14:02:24 »
Аз съм много против ергенското парти във варианта с разни стрийптизьорки. Особено след като моят приятел присъства на такова парти на свой приятел. Тогава бях спокойна и му имах доверие. Но след това парти стана голяма драма, много лъжи и сълзи какво точно се е случило там..и доверието ми в него вече не е същото..
Като цяло за мен е голяма глупост мъже, които никога не са ходили на такива места на "прощалното" си парти да отидат там за първи път..
На моята половинка младостта и ергенлъка са минали в събирания по мъжки, планински преходи, пиянстване и простотии (не свързани с жени) и ако наистина иска да се прощава по някакъв начин с ергенския си живот, за мен ергенското парти трябва да е свързан с този начин на живот.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
февруари 19, 2008, 14:32:34 »
абе, и моя мъж не е ходил по стриптийз барове преди да се запознаем (даже за пръв път ходи с мен, по случайно стечение на обстоятелствата). Но пък аз не виждам причина да го ограничавам. Ако искат стриптизьорки - нека да има. Той ако иска да прави глупости, ще си намери повод и причина да ги прави, независимо дали сме женени или не.
Бил е по ергенски партита, които са били толкова скучни, че чак него го хваща яд като се прибере. Аз искам неговото да не е такова - стриптизьорките не са критерий. Важното е да се чувства свободен (за последно уж) да прави каквото му се иска. А ако му се иска да си легне с проститука ....... значи отношенията ни са за никъде. И е по-добре той да го разбере преди да ми е сложил пръстена на ръката.
Малко объркано се изразих, но се надявам че се схваща основната идея
Активен
maryj_
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #39 -:
февруари 25, 2008, 22:11:37 »
Видях темата за моминско и ергенско парти.. но реших да направя нова, в която..ако може да ми помогнете с идея как точно да го организирам..Искам да изненадам сестра ми, която ще се омъжва на 8 март..и искам наистина да стане яко и се надявам да я зарадвам много..мисля да събера неините приятелки в нас и ще я извикам уж нещо да ни види с нашите..ако някой има някакви идееики нека сподели, че и много, много време нямам.. Благодаря предварително на всички
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
февруари 26, 2008, 23:41:26 »
Аз мога да кажа как протича едно моминско парти тук, където аз живея.
То си е цял един ден, всъщност. Сутринта, но в човешко време, бъдещата булка се посещава в дома й от приятелките, всички пият заедно кафе и излизат според програмата.
Денят може да си има тема, приятелките да са облечени по определен начин, например. През деня са предвидени различни активитети, като запис на песен в истинско звукозаписно студио, ако булката обича да пее и си има любима песен (може би не е толкова скъпо колкото човек си мисли), накрая тя получава и диск със песента, урок по танци, ако обича да танцува, фотосесия с професионален фотограф или нещо друго такова. Има направени резервации за обяд и вечеря или поне предвидено време за това през деня.
Булката получава също така задачи от сорта на това да спира хора на улицата и да ги пита какви съвети биха и дали за брака, или пък разхождайки се по улиците да открие и фотографира най-чаровния поглет и т.н.
Денят винаги завършва с истинско парти.
През деня, разбира се, може да се организира всичко, което бъдещата булка би харесала - ходене на басейн, козметик, спа...
Това може и да не ви се свърже с представата за моминско парти, но ви гарантирам, че остават назабравими моменти. Разбира се, всичко е свързано с много предварителна подгоровка, а също и с пари. Тука поне разходите се разделят между приятелките на булката.
Имам приятелка, която е организирала две момински партита. Утре ще я попитам за повече идеи и подробности.
Дано съм полезна, ако някой изобщо е успял да изчете всичко това.
Активен
maryj_
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #41 -:
февруари 27, 2008, 19:02:31 »
интересно е да..ама само да вметна се сестра ми е в 5тия месеец и малко някой неща не са много подходящи в случая иначе звучи много яко
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #42 -:
февруари 27, 2008, 19:29:08 »
ооо кой казва че на ергенското парти има голи мадами а на моминскто няма голи момчета
на моето моминско малиииииии като си спомня 10 нее не помня колко бяха момчетата и не бяха в скафандри
много весело си изкарах е приятелките ми даже по весело от мен!!мъж ми нямаше ергенско парти ама като са му такива приятелите
аз ли да му го организирам а и в крайна сметка той ще се жена за мен какво като погледа чифт напомпани ц....ци
то ще му е за последно (като ерген после може ако иска и пак да ходи)не съм го спирала нямаше да му е за първи път
доверие му имах и сега даже пак бих го пуснала на стрийптийз бар какво толкова!това не означава че не ме обича и само може да съжалява че не е имал ергенско парти
момичета които се колебаете-не го пропускайте!!много е весело и забавно независимо дали в масажния център на плажа или в някоя дискотека или бар!самата мисъл че е последно моминско е и така нататък ще ви изпълни със силна емоция и ще ви накара да се забавлявате
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #43 -:
февруари 27, 2008, 23:08:32 »
Аз също съм ЗА с 2 ръце за моминско и ергенско парти, колкото по-лудо толкова по-добре. Моите приятелки от сега кроят планове за една щура нощ. При милото не знам как стоят нещата. Предполагам че кума ще му спретне страшна програма, като го знам каква е луда глава. Колкото до стриптизьорките, и да има и да няма, за мен няма значение. Вярвам на Даниел и знам че няма да направи някоя просотия. То като се замисля той ако реши да ми изневерява и без ергенско парти ще го направи, така че дайте да се забавляваме и да не си мислим глупости. Моята бивша шефка има един лаф: "айде да не се следиме, че ако започнем да се следиме ще вземем да се хванем и тогава става лошо"
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #44 -:
февруари 29, 2008, 16:32:20 »
И аз подкрепям идеята, весело трябва да става. Стриптизьорки, стриптизьори... Трябва да си вярваме в крайна сметка ще се женим, което би трябвало да значи, че това е човека, когото обичаме, а ако е така му дължим вярност и доверие. Аз лично ще имам моминско парти и кумата ми вече го е измислила, милото и той ще има, за него отговаря кума, който се опитва да ме плаши
ама не може аз не се стряскам лесно. Мисля, че това е една забавна нощ, в която аз лично ще вложа много положителни емоции и ще се постарая и любимият човек да бъде доволен от партито "в негова чест".
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре