Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:26:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 149071 пъти)

vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #150 -: февруари 25, 2009, 09:04:33 »

На мен също не ми допада идеята за моминско и ергенско парти - ами ние винаги излизаме заедно с останалите си приятели - защо трябва да се делим на мъже и жени сега, като се забавляваме заедно, при положение че досега не сме го правили. Все едно след сватбата не може да се съберем с приятелки или мъжете с техни приятели  - глупости. Аз знам че на едно такова парти без него ще ми е скучно и сме решили да си направим голямо събиране - всички заедно - пък който иска може при мъжете или при жените да стои. А това със стрийптиза е пълна глупост - ако досега не сте ходили - от какъв зор ще ходите сега - или е само повод. Но всеки си има право на избор и мнение. Така че който както се чувства добре - така да направи
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 25, 2009, 10:41:57 »

хей много навътре приемаш всичко с въпросното парти smile Това е емоция изживяване,и неможе да се сравни дамско парти със смесено.....въпрос на забавление,приятелки и чувство за хумор,а стриптизите не са нещо специално,капка смях през въпросната вечер  :girl_wink:А като си толкова против стриптиза,просто не канете момчета да ви танцуват,съответно сподели на мъжа ти че не искаш да има и при тях голи мацки и така.
Отностно ревноста,и аз съм много ревнива но това не  ни попречи да се забавляваме всички на макс,а накрая се срещнахме в една дискотека мъже с жени и си доизкарахме супер яко вечерта  yahoo
някак си е разтоварващо излизането само по женски...
който е ЗА ще има незабравими емоции предполагам danceg girl_wink
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #152 -: февруари 25, 2009, 10:47:25 »

Ей, хора, не е задължително да има стриптийз  good Въпросът е да си направим забавно парти. А и не на всички момичета (и момчета) им допада изобщо идеята. Аз имам впечатления, че повече жените си правят моминско парти, отколкото мъжете. Подаряват се на булката бельо, разни закачки .... Един вид това е повод да се съберете по женски и бъдещата булка да е център на внимание и всичките й дружки да се вълнуват с нея за сватбата.
Аз лично искам да имам, но не знам дали ще успеем да се организираме. Ако не стане, здраве да е, не е болка за умиране, но ако успеем ще ми е много приятно  smile
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #153 -: февруари 25, 2009, 11:01:07 »

сега се сещам за филма Мама Миа. Там ергенското и моминското парти се обединиха в едно и беше много готино, сладко и романтично. danceg
всички се забавляваха заедно.... danceg
Може би това е най-добрия вариант. хем така, хем така  girl_wink
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #154 -: февруари 25, 2009, 11:02:31 »

Съгласна съм с теб good Bravo
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #155 -: февруари 25, 2009, 11:06:26 »

И това не е лош вариант  smile А и примерно може да се поканят хора, които няма да присъстват на сватбата (поради липса на места в ресторанта, на пари ...) - например колегите от работа или от университета - защото все пак партито се очаква да е с по-нисък бюджет от самата сватба  Wink
Активен
peteto77
Сватбар

« Отговор #156 -: февруари 25, 2009, 11:26:52 »

да и това е вариант  girl_wink
важното е купон да стане danceg
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 25, 2009, 14:33:14 »

Ами те по принцип си се обединяват накрая. Поне моите впечатления са такива де, не че е задължително. Аз по-напред съм писала за партитата, които ние с милото направихме на нашите кумци - накрая мъжете се "натресоха" на нашето, уж те щели да правят стриптийз  funnytooth
Активен
peteto77
Сватбар

« Отговор #158 -: февруари 25, 2009, 19:31:46 »

ех че готино  girl_wink Girl_hide girl_impossible danceg
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 06, 2009, 16:04:31 »

сега се сещам за филма Мама Миа. Там ергенското и моминското парти се обединиха в едно и беше много готино, сладко и романтично. danceg
всички се забавляваха заедно.... danceg
Може би това е най-добрия вариант. хем така, хем така  girl_wink
само така и аз съм за общо ергенско парти, но не е ли малко егоистично да искам да знам какво прави любимия в последната му безбрачна нощ
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #160 -: март 06, 2009, 21:05:46 »

От собствен опит зная, че партито не спестява средства, които бихте искали да спестите, ако не поканите Вашите гости на самото тържество. Даже излиза по-скъпо, освен ако не сте решили партито да бъде в къмпинг или в хижа. Въпрос на калкулация.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 09, 2009, 16:25:51 »

При нас се получи така - половинката ми каза, че не иска ергенско парти, още преди да сме заговорили на тази тема, а също ме попита дали държа аз да имам моминско парти,.. и така стигнахме до заключението да направим общ купон на който да поканим негови и мои приятели, само че още не сме им казали  laugh
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 09, 2009, 22:19:07 »

От собствен опит зная, че партито не спестява средства, които бихте искали да спестите, ако не поканите Вашите гости на самото тържество. Даже излиза по-скъпо, освен ако не сте решили партито да бъде в къмпинг или в хижа. Въпрос на калкулация.
като ще е гарга да е рошава....
друг е въпроса че истинските партита които са "тръгнали" от еди къде си..... сами се сещате,се организират от приятелките на булката,и тя едва ли не и 2 лева не дава за самото парти,ама тук има вече много "ако"-та
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 15, 2009, 11:12:24 »

Аз пък съм ЗА партитата, но ПРОТИВ стриптизъорките... Сигурно доста от вас няма да се съгласят, но за мен лично е много унизителна цялата ситуация... Още повече че съм присъствала на рожден ден, където на наш приятел му подариха танца на стриптизьорка - той се държа като абсолютен простак и като "невидял" женско тяло, и всичко това пред приятелката му - толкова жално ми стана за момичето... И тъй като нашите приятели са общи (всички) не бих искала никога те да ми съчувстват или да ме гледат така съжалително, както ние онази вечер гледахме момичето... Иначе не съм никак ревнива (дори си имам моя философия в която приемам до някаква степен изневярата), а с милото отношенията ни са прекрасни и си се обичаме, но всички мъже са особено чувствителни към чуждото мнение и много ги е страх да не ги обвинят в това че са "мъже под чехъл"... та в заключение искам да кажа, че не знам как бих преглътнала мисълта моя човек да се държи като невиждал жена и после как бих издържала съжалителните погледи. Не знам дали всичко това би се случило, а и имаме доста време докато стигнем до партитата, но ако някой може да ме убеди, че не е унизително мъжете да се разкапват пред някакви си женици, моля:...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 16, 2009, 09:39:06 »

роси, аз няма да те убеждавам в обратното, но ми стана много интересно това което казваш за ревността. как успяваш да не си ревнива бих искала и аз да мога така  cray
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: