Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:11:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кухнята!  (Прочетена 245000 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 26, 2008, 17:17:10 »

Именно!То като мислим най-добре и да си го представяме, а не само теоритично да говорим или щото сме чули или някой ни го бил казал....Не искам да обидя никой, просто си изказвам мнението...А и ако толкова ни притеснява печката я слагаме веднага непосредствено до котлоните малко по-високо, но то над тях нали ще си има така или иначе аспиратор и ако той е достатъчно добър ще върши работа - все пак тпй не смучи въздуха само отдолу, а от всички страни!А и никой не слага фурна на по-високо от това ниво, така че и това е решение!А е голямо удобство според мен да е повдигната фурната - не се навеждаш и освен това отдолу имаш място за шкафчета, които иначе нямаш... pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 26, 2008, 21:21:38 »

С риск да изказването ми да бъде  Offtopic,

Диди,писах ти и на лични,не мисля,че този тон и изразните средства ,които си подбрала са подходящи за това изказване,която визира мен и по-точно това,което съм казала.Тъй като нямаш представа що за човек съм имаш нахалството да правиш коментари от рода на
То като мислим най-добре и да си го представяме, а не само теоритично да говорим или щото сме чули или някой ни го бил казал
Няма как да знаеш дали това е мое лично мнение или съ го чела някъде.................

Не харесвам повдигнатите фурни и никога няма да ги харесвам.За мен предимствата,които изтъквате просто не са предимства.Убедих се и след като днес ни монтираха кухнята.

Имах неверятното желания да споделя с вас как изглежда кухнята ни,но изказвания от рода на тези на Диди само ме карат да  bad

В този форум пиша повече от две години и който иска да ми прочете мненията - никога не съм си позволявала глупави,неиздържани и обидни изказвания
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 27, 2008, 08:46:25 »

Фиибс не обръщай внимание моля те !!!!! smile тук си говорим за кухни, хайде похвали се с вашата !!!!!!!!! smile покажи ни снимки Please smile
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 27, 2008, 09:41:02 »

С риск да изказването ми да бъде  Offtopic,

Диди,писах ти и на лични,не мисля,че този тон и изразните средства ,които си подбрала са подходящи за това изказване,която визира мен и по-точно това,което съм казала.Тъй като нямаш представа що за човек съм имаш нахалството да правиш коментари от рода на
То като мислим най-добре и да си го представяме, а не само теоритично да говорим или щото сме чули или някой ни го бил казал
Няма как да знаеш дали това е мое лично мнение или съ го чела някъде.................

Не харесвам повдигнатите фурни и никога няма да ги харесвам.За мен предимствата,които изтъквате просто не са предимства.Убедих се и след като днес ни монтираха кухнята.

Имах неверятното желания да споделя с вас как изглежда кухнята ни,но изказвания от рода на тези на Диди само ме карат да  bad

В този форум пиша повече от две години и който иска да ми прочете мненията - никога не съм си позволявала глупави,неиздържани и обидни изказвания

Offtopic Скъпа Фийби съжалявам, че не си ме разбрала добре или по-скоро погрешно!Първо абсолютно никого не съм визирала, защото аз лично също съм чувала от различни места не само от форума различни мнения по въпроса.Не казвам кой е крив и кой е прав и затова на няколко пъти ако погледнеш ще видиш че съм писала, че това си е мое лично мнение и не се старая да го наложа на никой!!!Извинявай, че съм те засегнала, но ни най-малко не съм искала пък да критикувам теб!И когато  написах въпросното изречение:"То като мислим най-добре и да си го представяме, а не само теоритично да говорим или щото сме чули или някой ни го бил казал" имах предвид, когато плануваме и обмисляме нещо, а не че някой се опитва да мисли и нем у се отдава....Надявам се ме разбра този път и още веднъж казвам, че и аз съм в този форум от отдавна и също не обичам груби тонове и ни най-малко пък искам да се заяждам с някой!Не съм такъв човек и не обичам такива неща!Именно затова пиша в този форум, защото тук добрият тон винаги се пази!Признавам правото на вкус и лично мнение на всеки, затова изказах и своето!Извинявам се ако е прозвучало грубо, не ми е била това целта....
И се извинявам, че не отговарям само на лични, просто искам не само Фийби, а и други да разберат какво съм имала предвид и да не ме нарочите за черна овца тук!Извинявам се, че отклоних темата! Offtopic
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #124 -: февруари 27, 2008, 10:30:21 »

Това за вдигнатите фурни май аз го повдигнах като въпрос  blush но исках да чуя мнение на някой, който си е направил такава в кухнята, тъй като и аз искам този вариант  good. Благодаря на Rou, защото сподели нейното виждане на лични за тези фурни, още повече, ползва такакава фурна!
След кратко "проучване" по въпроса разбрах, че си зависи от самата фурна, която си има специфични характеристики да бъде вдигната, както и зависи от майстора, който я монтира дали няма да пропусне да направи необходимите отвори за да не пуши от фурната при готвене. Аз поне намерих отговор на въпроса си и благодаря на всички, които се отзоваха  10x 10x 10x

fiibi_bg, ще се радвам да споделиш с нас твоя опит с новата кухня, както и как се е получило в картинки  Wink  photograph
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 27, 2008, 14:25:19 »

Надявам се до довечера че ще имам снимки на кухнята,тъй като имахме някои забележки към изпълнението и връщахме за дооправяне на някои неща.Най-късно утре ще пусна снимки.Намерих си и въпросното кошче ,за което бях писала преди и съм много щастлива.Наложи се да ми го изпратят с куриер от Русе.

Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 28, 2008, 11:05:02 »

Момичета да ви попитам тези дни ще ходим с милото в Пловдив да купуваме мивк за кухнята та някоя ако знае да ми каже къде има по голям избор на нормални цени,преди бяхме гледали в Алати,но ще е хубаво да видим и някъде другаде.Фийби беше пуснала вдин сайт за мивки ето го http://www.fat-bg.com/kichen%20art.html а и ако някой има такава може да сподели за материала от който е направен мивката да видя кое ще е по добро алпака или от тези тругите blushизвинете но незнам как се казва материала  blush Girl_hide
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 28, 2008, 11:08:04 »

Даф от полимермрамор са тези мивки !!!! на мен много ми харесват и съм си харесала, не сме я купили още тъй като раполагат с голяма цветна гама и чакам да видим ккаъв плот ще изберем , за да се слее с мивката, но определено искам такава, не алпака, не знам колко са хубави  angry angry, една колежка каза, че е доволна, само където и била малка, но те няколко размера и ще видим !!!! smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 28, 2008, 14:37:10 »

оххх щях да получа удар !! ето тази куничка струва 10 000 лв. е кажете ми как да си избера кухня послеееееееееееее  angry angry angry angry

* 1.jpg (34.25 KB, 360x360 - видяно 5086 пъти.)
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 28, 2008, 14:42:35 »

Ели, и аз чух за подобни случаи със супер скъпо струващи кухни, ние мислим да я правим по поръчка при един познат, няма ли майстори, при които да отидеш и да ти я направят. Имам в предвид разни "фабрички" дето не държат много много на склад, а идват, взимат мерки и се уговаряте какво го искаш и как го искаш точно.
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 28, 2008, 14:46:06 »

Ели, и аз чух за подобни случаи със супер скъпо струващи кухни, ние мислим да я правим по поръчка при един познат, няма ли майстори, при които да отидеш и да ти я направят. Имам в предвид разни "фабрички" дето не държат много много на склад, а идват, взимат мерки и се уговаряте какво го искаш и как го искаш точно.

ама тази точно ми пасва и като размери като всичко и много ми харесва направо се влюбих и си викам , че тъкмо оттървахме правенето ама пущин късмет не можем да си я позволим и няма друг начин ще питаме няколко фирми да видим дали ще могат да ни я направят?  diablo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 28, 2008, 14:46:44 »

тъкмо и аз това щях да кажа, Ели, в нашия град със снимката на тази, могат да ти направят подобна за 1000-1500, зависи при кой майстор, колко кв.м и т.н.  good Огледайте за майстори, съберете различни оферти, не винаги най-големите фирми, правят най-хубавите неща, защото имат много клиенти и поръчки и т.н. и т.н и ние сме се спрели на варианта познат майстор с наши мерки и идеи
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 28, 2008, 14:49:31 »

Ели не се отчайвай мило то зависи и от материала от който е направен кухнята,но няма ли да ви излезне по евтинко ако я прави някой по поръчка нашата ще е така
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 28, 2008, 14:50:43 »

Дафни, кажи кой ще прави вашата, че гледах наскоро една кухня правена от майстора, дето милото иска и нещо...  crazy
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 28, 2008, 14:52:03 »

ох не знам и при кой да я направим !!!!! мерси милички, щото била италиянска и за това толкова скъпа и кво като е италияска да не би сама да готви cray
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: