Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 03, 2025, 23:21:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подаръци или пари ?
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подаръци или пари ? (Прочетена 155328 пъти)
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
Отг: Подаръци или пари ?
«
Отговор #165 -:
октомври 13, 2008, 16:28:35 »
Момичета като прочетах това с празните пликове се ужасих, от хората, които са го направили! Но младоженците, на които се е случило трябва добре да си помислят какви роднини и приятели имат! Аз много държах само на най-близките роднини, приятели, близки на нашите! Хора, които се радват, че сме ги направили част от празника и искат да ни помогнат! Дори с по-малки възможности! А за картичките и аз си препрочитам и си ги залепих в книгата с пожелания!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
октомври 13, 2008, 17:19:05 »
Цитат на: dorina79 в октомври 13, 2008, 07:23:49
Да не би някой в бързината да е забравил да го надпише и напълни?!
Мила,наистина ли ,си мисли,че се забравя такова нещо? Малеееее,срам сррам...
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #167 -:
октомври 13, 2008, 17:53:59 »
Цитат на: dorina79 в октомври 13, 2008, 07:23:49
Да не би някой в бързината да е забравил да го надпише и напълни?!
на дали е без да искат...плика не е бил само един а и не само на една сватба се е случвало...много забравят тия хора ако е забравено
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #168 -:
октомври 13, 2008, 18:54:26 »
Ако не е забравено -наистина е много тъпо! Що за отношение? Все пак може една поздравителна картичка да се напише! След като си отишъл на сватбата би трябвало да уважаваш младоженците, а такова нещо говори за всичко друго, но не и за уважение!
Извинявам се предварително за силните думи, които ще употребя, но ако това е целенасочено действие, то за мен е много просташко! Ще спестя останалия коментар, който ми идва на ума!
Аз за пръв път чувам такова нещо!
BeRa това в кой град се случва?
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #169 -:
октомври 13, 2008, 23:19:29 »
аз съм от Хасково...и за тук съм го чувала...а картичките просто не са надписани от кой са...явно е умишлено...
и дори и да са нямали възможност...аз ако нямам пари да дам най малкото за една сватб...ми няма да ида...в крайна сметка се хвърлят толкова пари от младоженците и съгласете се че всеки после като си приброи паричките от пликовете му е едно облекчение ако мога така да го кажа...в крайна сметка се дава за подпомагане малко или много на младите...
незнам аз...това си е лично мнение...но просто като го чух...
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #170 -:
октомври 14, 2008, 07:25:59 »
Абсолютно съм съгласна с теб, ако е нарачно направено!
В крайна сметка независимо дали разполагаш с малко пари винаги можеш да купиш нещо, което ще им остане за спомен и поне ще е от сърце.
Незнам, много странна и неприятна е тази работа с празните пликове!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #171 -:
октомври 14, 2008, 08:39:39 »
Аз като сме ходили на сватби напоследък и давам парички и винаги проверявам по три пъти дали съм ги сложила в пликчето преди да го залепя, както и винаги съм слага картичка направена от мен за всяко семейство различна и надписана чинно. По-добре да сложат 10 лв поне така или иначе са дошли на сватбата. Една приятелка също и се беше случило подобно нещо, но тя вземайки пликовете подред си ги беше подреждала в една кошничка и после по камерата разбраха кой го е направил и беше адски тъпо защото беше нейна първа братовчедка.
Разни хора какво да ги правиш....
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #172 -:
октомври 14, 2008, 15:09:36 »
ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО! Да ти дадат празен плик! Е несъм получавала но имахме пликове без имена или пожелания - само банкноти
!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #173 -:
октомври 14, 2008, 16:26:12 »
Цитат на: tasty в октомври 14, 2008, 08:39:39
Аз като сме ходили на сватби напоследък и давам парички и винаги проверявам по три пъти дали съм ги сложила в пликчето преди да го залепя, както и винаги съм слага картичка направена от мен за всяко семейство различна и надписана чинно. По-добре да сложат 10 лв поне така или иначе са дошли на сватбата. Една приятелка също и се беше случило подобно нещо, но тя вземайки пликовете подред си ги беше подреждала в една кошничка и после по камерата разбраха кой го е направил и беше адски тъпо защото беше нейна първа братовчедка.
Разни хора какво да ги правиш....
това с нареждането на пликовете е добра идея
поне ште знае6 на кого е излагането после...а ако е братовчедка...лелеееее
ужас...
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #174 -:
октомври 14, 2008, 16:31:48 »
Да, въпреки е доста тъпо като цяло да ти се налага да разследваш подобни случки. Аз може би ако нямам възможност няма да отида вместо да дам празен плик гадна работа
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
октомври 20, 2008, 23:52:01 »
Това с празните пликове се случи на мой братовчед на сватбатаа.Освен че имало 2 празни плика, имало и 1 с 2лв. На моята сватба нямаше такива неща. Аз имах урна за пликовете и шаферките ги пускаха там. Още не съм сложила снимка, но утре ще го направя и ще ви я покажа.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
октомври 22, 2008, 10:21:35 »
Исках да споделя нещо във връзка със сватбените листи. Гледам, че някои хора си правят и по-специално в магазин
КРЕО
.
Та вчера празнувахме 1 месец от сватбата и много исках една фото рамка от там на "скромната" цена от 70 лв.
Ето го модела:
http://eshop.leonardo.de/epages/leonardoshop.sf/product_bilderrahmen-tric-18-x-13-cm_1_32934_67943.html
Като стъклено кубче е, иначе много красива.
Продадоха ни рамка, която се оказа издраскана до безобразие. Ако трябва да съм точна - дали ни мострата - като я извадих от кутийката направо замръзнах на място - мазни пръсти, отпечатък от цена и цялата издраскана! И това след като си им казал, че е за специален повод и за подарък. След това проверих в сайта на Leonardo - това им е най-скъпата рамка и там е с цена 30 евро. Странен курс на еврото държат.
Преди няколко дни гледах там как връщат пак стока за една сватба - някакви стойки, които момичето искаше да ползва за номерата на масите - цяло кашонче се оказало в друг цвят....
Отказаха да ни я сменят, защото им било фирмена политика да държат само по една бройка от нещо! Взехме си накрая други стоки на същата цена - и пари не връщали!
Всички стоки ти ги дават в едни мръсни омачкани кутии, често не в оригиналната кутия, а за опаковането им нямам думи - дете в първи клас ще се справи по-добре.
Та в този ред на мисли си представям как могат да си развалят настроението младоженци, поръчали си сватбената листа там. Лично аз съм направо възмутена!
«
Последна редакция: октомври 22, 2008, 10:25:27 от snezhito
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #177 -:
октомври 22, 2008, 10:29:07 »
Моята сватбена листа беше в "Крео" и се чувствам длъжна да ги защитя. Помогнаха ни при избора на подаръците, а имаше и човек, кото се занимаваше специално с листата. Обаждаха ни се, когато избраните неща привършваха, за да добавим нови. Всички неща пристигнаха при нас красиво опаковани и нямаше нищо дефектно или издраскано. Имаше един повтарящ се подарък, смениха го без проблем. Подариха ни ваучер за 300 лева, защото листата ни е била при тях и си избрахме още доста красиви неща за тази сума.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
октомври 22, 2008, 10:56:20 »
Ок, всеки си има впечатления - моите са силно негативни.
Активен
abaca
Регистриран
bride-to-be
«
Отговор #179 -:
ноември 06, 2008, 13:43:27 »
Здравейте!
Леле, не можах да повярвам на историята с празните пликове!
Аз смятам (добре де, трябва да свикна, НИЕ смятаме
) при даването на поканите да "споменем", че предпочитаме парички. Не ме разбирайте погрешно, не искам да си "избия" сватбата, а просто да съберем малко кеш и да си купим нещо, което ние искаме. С моя годеник (хаха
) живеем заедно и всичко, което ни трябва, си го имаме (без наш дом, фактически, но всичко с времето си
).
Може би ще кажем само на родителите, кумовете и някоя друга консервативна баба да ни приготвят традиционен (да се разбира, не в кеш) подарък. Честно казано за мен присъствието на сватбата ми би било най-големия подарък, който близките ми хора биха ми направили.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...