Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:22:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подаръци или пари ?
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подаръци или пари ? (Прочетена 151137 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Подаръци или пари ?
«
Отговор #390 -:
май 25, 2009, 00:28:03 »
Аз също предпочитам пари,и си мислех,че няма д аимаме проблем с това,защото предполагах,че повечето от познати те ни ще ни дадат парички,но колкото повече наближа,толково повече хора почнаха да се запъват като малките деца,че държали да ни купят подарък,защото искали нещо да ни остане за спомен. }:->Въобще не бях очаквала такъв проблем,но ето,че е факт.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #391 -:
май 25, 2009, 09:26:29 »
По принцип и ние предпочитаме пари, но никога до сега не сме си позволили да го кажем или надпишем в поканите.Всичките ни гости знаят че вече сме привършили с обзавеждането на къщата и мисля че няма да имаме подаръци, но винаги си има изключения..от най-близките, като сестра ми например, от сега знам че ще получа и подарък и пари, защото и двете държим да ми остане нещо за спомен от нея:)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #392 -:
май 26, 2009, 15:37:20 »
ние пък на всички казахме , че искаме пари и всики ни дадаха пари, само едни роднини ни подариха сервиз за хранене, който не използвам, защото не ми харесва- дуралекс и шаферът ни подари една много хубава юбилейна монета са датата на сватбата, което си беше страхотен подарък.
така че успяхме да си купим много по-големи неща и то такива, които ни харесват. не виждам нищо лоше в това да кажеш, че искаш при, то и за гостите си е улеснение, че няма да мъкнат подаръци
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #393 -:
май 27, 2009, 06:44:25 »
Ох... :scare:при нас май няма да стане само с парички както искахме
и сега се чудя да права ли списък с подаръци каквито ние искаме или да не правя?Струва ми се че е голям риска ,защото ще ни подарят сигурно неща които на мене няма да ми харесат и няма да ми вършат работа ако не си ги избера сама(за сервизи и домакински неща говоря).
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #394 -:
май 27, 2009, 08:35:02 »
trinity_vn
, със сервизите и домакинските принадлежности наистина е трудно. Ако обаче имате нужда от някакви уреди, тогава много лесно можеш да напишеш точно каква марка и модел си харесала.
Мои приятели направиха за сватбата си списък, в който дори бяха написали къде са видели съответния уред и на каква цена - така е още по-лесно за гостите
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #395 -:
май 27, 2009, 09:46:15 »
Цитат на: lady_in_love в май 25, 2009, 00:28:03
..толково повече хора почнаха да се запъват като малките деца,че държали да ни купят подарък,защото искали нещо да ни остане за спомен.
...
Ще ти остане за спомен.. лош спомен! И аз имам същия проблем. Живеем в една стая, дрехите ми стоят в пликове под леглото, лаптопът ми стои на земята.. стените са скосени.. няма кухня или бокс изобщо! - "искаме да ти подарим кристални чаши", "искаме да ти подарим картина".. обаче директно в очите на всички, които ми подарят такива неща ще им кажа - само да ги видя, че са дошли с кутии - пред всички ще кажа - ама нали ви казах пари, сега това къде ще го сложа? Нека им стане толкова гадно, колкото ще ми стане на мене. Било тяхно право да избират, не били задължени, ала-бала.. - добреее - обаче като им е неподходящ избора, ще споделят лошите ми емоции!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #396 -:
май 27, 2009, 10:05:15 »
Цитат на: BASTET в май 27, 2009, 09:46:15
... Било тяхно право да избират, не били задължени, ала-бала.. - добреее - обаче като им е неподходящ избора, ще споделят лошите ми емоции!
Мдааа, и ние сега имаме един шкаш със "спомени" подарени от сватбата!!! Нито помня от кога са, нито ги използваме, само заемата място и събират прах!!!
Но пък много се радваме, на нещата които сме си купили с "подарените" пари - честно казано знам точно благодарение на кога сме си купили диг. апарат, камера и още др. неща, които ползваме с удоволствие!!!
Така че, настоявайте да са пари, а не ненужни неща!!! Или поне им кажете какво точно искате да получите!!!
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #397 -:
май 27, 2009, 13:25:47 »
Ами Bubka ние се нанесохме преди 1,5 години в нов апартамент и си осигурихме всички електро уреди които ни трябват и няма нужда от нови само да ни запълват място.А и предпочитаме да ни дадат пари за да си направим ремонт на едната стая да стане детска и това ще ми е много по-ценно като подарък а и ще си остане доста дълъг спомен
.А относно гостите които искат да во подарят нещо което те са си наумили мисля че е редно първо да попитат дали ще ви е от полза и дали би ви харесало инче сами си вкарват автогол дълги години да ги споменават с ненужния подарък
и колкото и да питат дали ви е харесал в един момент ще разберат че са направили огромна грешка!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #398 -:
май 27, 2009, 13:47:44 »
Мен много ме дразнят хора, които ти заявяват, че искали те да ти купят нещо, че да ти остане спомен. Абе, те не мислят ли като говорят??? И като имам такова чудо или го намирам за страшно грозно, тогава какво - да ми остане спомен от ненужният им подарък! много странни хора има!
стискам палци да нямам големи трудности в тази област. ще натоваря родителите да подсказват, че иначе
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #399 -:
май 27, 2009, 13:49:51 »
мен ме присенява факта, че има една част от гостите, дето изобщо не попитаха какво да ми носят - подарък ли, пари ли...и какво всъщност ще ми донесат - не се знае
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #400 -:
май 27, 2009, 14:30:02 »
аз съм инструктирала родителите и братята и сестрите от двете страни да казват че искаме пари. ако някой толкова държи на подаръци съм набелязала няколко неща, които да казват. и въпреки това някой хора са много несъобразителни и сигурно ще има изцепки.
Активен
23
Професор
«
Отговор #401 -:
май 27, 2009, 14:55:21 »
Цитат на: tsvet_3 в май 27, 2009, 14:30:02
сигурно ще има изцепки.
Оооо... бъди сигурна в това. Аз отсега се нагласям, че не се кося после!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #402 -:
май 27, 2009, 23:02:02 »
Емиии - и при нас беше така, ама сега си имаме един куп с подаръци. Само кумата ми беше казала, че държи на подаръка, за да ни остане за спомен и аз и казах, че ни трябва кафемашина
Доволна съм обаче, че всички други подаръци ще ми влязат в употреба, наистина - НЯКОГА, когато си вземем собствено жилище, но все пак ще се ползват...освен един - 5 куфара, подредени един в друг като матрьошки. Като идея е супер и съм благодарна за пожеланието да пътувам МНОГО, ама ние не ползваме куфари, а си имаме сакове за това
И сега туй нЯщо ще ми седи така...Ама пак може да влезе в употреба някъде де...
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #403 -:
май 27, 2009, 23:43:21 »
Леелеее, Скайлайф, аз убивам за ненужния ти подарък. Аз много обичам куфари, но имам само сак
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #404 -:
май 28, 2009, 08:53:56 »
Скайлайф и аз мислех така допреди две-три години. А сега не ща и да чуя за сак. Пробвай някой от куфарите и ще си промениш мисленето
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30