Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:40:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти
Страници:
1
...
63
64
[
65
]
66
67
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти (Прочетена 495800 пъти)
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
Отг: Ресторанти
«
Отговор #960 -:
януари 06, 2008, 17:29:51 »
Ами аз в интерес на истината избързах толкова именно защото видях тук във форума, че много отрано трябва да се запази ресторанта и затова така, а ето че ако бях оставила за след Нова Година нашата дата щеше да е заета. Повечето хора избират събота за деня на сватбата, а то реално в най-масовите месеци за сватби - май, юни, юли има само по 4 съботи.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #961 -:
януари 06, 2008, 18:17:23 »
И аз от форума се информирах отоносно резервацията на ресторанта. Ние горе долу веднага щом решихме да се женим почнахме да търсим. Даже като го резервирахме през ноември, някои ни казаха "еее, много рано", обаче се оказа, че съвсем не е рано.
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #962 -:
януари 07, 2008, 11:38:41 »
Искам да попитам бъдещите булки във Форум- от там предложиха ли ви договор? Аз като плащах капарото бях толкова притеснена,телефона ми звънеше постоянно и съвсем изключих,хем през цялото време на път за ресторанта си мислех,че трябва да питам! Та мисля все пак да отида отново,и да искам договор! На някоя от вас да са предложили?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #963 -:
януари 07, 2008, 11:43:45 »
ами аз се омужих на 14.10 и сватбата беше във форум не са ми предлагали договор и не съм се сетила да сиакм но въпреки това всичко мина прекрасно много бяха мили и сватбата беше невероятна
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #964 -:
януари 07, 2008, 21:00:24 »
Аз не съм питала, но не са ми и предлагали. Надявам се да нямам проблеми.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #965 -:
януари 07, 2008, 21:10:23 »
Така, едно въпросче, предстои ми през март д абъда кума...но сватбата ще бъде малка -15-20 души. Можете ли да препоръчате ресторант в центъра на София и с прилични цени?
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #966 -:
януари 07, 2008, 23:11:22 »
И аз не съм питала, нито са ми предложили договор. Мисля, че това не е практика у нас, бих се изненадала, ако в някой ресторант работят по този начин - не че не ми се иска да има, ама се съмнявам да стане.
Активен
Ivet
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #967 -:
януари 07, 2008, 23:31:08 »
Здравей !Моята сватба беше съвсем скоро във Бриз 2 и останах ме много доволни от кухнята ,обслужването и обстановката.За доброто ни настроени се грижиха DJ.Черкезов,сватбена агенция Бижу ,фото Нуши и Мирела видео !От сърце им благодаря
!!!Така че няма да сгрешиш с избора си !
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #968 -:
януари 08, 2008, 19:21:03 »
Цитат на: divna в януари 07, 2008, 11:38:41
Искам да попитам бъдещите булки във Форум- от там предложиха ли ви договор? ...
И на мен не ми предложиха и мисля,че не го правят по принцип
. Надявам се всичко да е ок
Аз досега само за Триада съм чувала да подписват договор... за съжаление
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #969 -:
януари 09, 2008, 10:10:31 »
Момичета, на нас НИ ПРЕДЛОЖИХА договор от ресторанта, след като попитахме ще се обвържем ли с договорни отношения. Дадоха ни веднага бланката. Е, аз, разбира се веднага имах забележки, но съм си обещала като го взема обратно от свекъра, да го набера и да ви го пусна във форума...някак...Спокойно можете да го преработите и да го ползвате.
Едното,което ме ядоса- клиентът нямал право на възражения относно вида, съдържанието и вкусовите качества на храната, тъй като е имал възможност да ги дегустира предварително. Е, имал е, ама не и в същия ден!То от ден до ден!
Другото- ресторантът няма задължение да охлажда, сервира, или да дава чаши за внесения допълнително алкохол...Ама айде като го набера,ще го пусна договора.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #970 -:
януари 09, 2008, 10:49:40 »
На мен във Форум ми отказаха договор - питах ги. Но така стана навсякъде където питах и дори спрях да задавам въпроса. Само във Феста Барсело ми казаха, че не е практика, но може да се направи, обаче звучеше повече като обещание, което няма да се изпълни.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #971 -:
януари 09, 2008, 11:00:02 »
Според мен и с договор и без договор е все едно и също. Ако има договор той така ще е съставен ,че да е в полза на ресторанта.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #972 -:
януари 09, 2008, 11:53:58 »
Ава, това за "ресторантът няма задължение да охлажда, сервира, или да дава чаши за внесения допълнително алкохол" е направо нямам думи
Е какво, да пишете в поканите : ... и Молим Ви, носете си чаши и лед" ли?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #973 -:
януари 09, 2008, 12:03:10 »
Абе,
Вероника
, какво да ти разправям!!! Безумието е пълно. А пък самият управител още на 2-рата минута разпалва у теб неудържимо желание да го цапардосаш!
И като ми заразправял- за украсата- фирма еди-коя-си... ohmyИ мен къде ли ме дразнеше от 5 минути вече
, кат се ядосах >:Oи се понавдигнах от стола и с леко стържещ глас го попитах "Вие се опитвате да ни ограничавате в избора ни ли????"
И той ме погледна,погледна и смотолеви нещо, че другите фирми му лепяли по стените и не знам какво. Хем учтиво /първо
/ му обясних, че няма да има нищо по стените!И като се разпенил и се вживява вече-това не може,онова не знам си какво и ми избива комплекси тука. P-(Ама аз в Щатите....ама хората във Вашингтон...аз ще забранявам, ограничавам..и все такива думички ми вкарва.
Свекър ми после ми се смее /щото бяхме всички заедно,а аз не спрях да сипя "хвалебствия" по повод управителя/ и ми вика- няма смисъл да се наострят нещата /и е прав!/, не се притеснявайте, ще е ок всичко!
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #974 -:
януари 09, 2008, 12:06:12 »
Ава, тоно заради такива управители и отношения се отказах от два ресторанта които страшно много харесах
Предпочетох хората, които ще обслужват тържеството да са разбрани отколкото да ни гледат като поредната сватба и поредните балъци.
Активен
Страници:
1
...
63
64
[
65
]
66
67
...