Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:50:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти
Страници:
1
...
59
60
[
61
]
62
63
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти (Прочетена 496018 пъти)
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
Отг: Ресторанти
«
Отговор #900 -:
ноември 22, 2007, 22:00:35 »
Скоро бях на сватба в Макси. Ресторанта беше добре украсен, но храната нещо не беше изпипана. Все пак като цялостно визия ми хареса, а относно храната - не всеки отива да преяде
А при Орлите е един от любимите ми ресторанти, миналата година изнанедох моите мъже с вечеря на св. Валентин там, но за сватба ... незная доколко е подходящ.
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #901 -:
ноември 22, 2007, 23:00:54 »
Даа .. и аз незнам доколко При Орлите е подходящ за сватба, не съм ходила никога, но видях ето тази снимка и ми се стори добре,ходихме миналата седмица, но беше в ремонт...
restaurant_pri-orlite.jpg
(89.33 KB, 500x426 - видяно 424 пъти.)
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #902 -:
ноември 22, 2007, 23:05:56 »
Arlina, а в парк хотел Витоша просторен ли е ресторанта, офертите приемливи ли са, аз ще отида до там този уикенд,но може ли малко подробности
, благодаря
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
Някой правил ли е сватбата си в Резиденция "Стария Плов
«
Отговор #903 -:
ноември 23, 2007, 09:47:18 »
Здравейте,
Имам въпрос относно това, дали някой е организирал свтабата си в Резиденция "Стария Пловдив" сегашното "Петър 1" , какви са условията, какво е отношението. Обстановката била приказна. Иска ми се да разбера и колко време преди церемонията си запазихте ресторанта. Колко души събира резиденцията?
Активен
bunnie
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #904 -:
ноември 23, 2007, 10:18:33 »
Цитат на: aniiii8 в ноември 22, 2007, 18:44:30
bunnie
, аз бях на сватба преди известно време в Панорама на Дондуков. Много хубаво беше всичко. Това е най-хубавата сватба на която съм ходила.Ресторанта беше украсен много празнично. Менюто беше перфектно- много вкусно,а порциите бях доста големи.
aniiii8 щом си била на сватба там може ли още малко да те поразпитам- вечерна или дневна беше сватбата и спомняш ли си колко хора горе долу?аз се притеснявам че сме 180 човека и майка ми твярди че ще ни е тясно при все че ще ползваме и тази залата която е до вратата и е малко отделена. иначе ресторанта е доста вехтичък но си мисля че с правилната украса ще стане бомба...
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #905 -:
ноември 23, 2007, 10:29:07 »
bunnie
, сватбата беше преди около 3г. Ресторанта беше страхотен- чист,украсен. Незнам дали са наемали агенция за украсата. Незнам със сигурност ,но гостите бяха около 150. Сватбата беше вечерна. Мисля,че няма защо да се притисняваш. Ресторанта има опит и ако са ви казали ,че могат да поберат 180 гости значи ще стане.
Активен
bunnie
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #906 -:
ноември 23, 2007, 10:52:11 »
благодаря ти ани. аз съм сигурна в това но остава да убедя родителските тела че всичко ще е ок че на майка ми някой й казал че е тясно, храната е малко и дрън дрън.... и нали се сещаш сега колко е трудно да я убедя в обратното та сега скоро ще я водя на оглед и дано всичко да е ок че да продължа с организацията.
много ти благодаря за инфото на теб и на другите момичета които откликнаха на въпросите ми.
определено сега се чувствам доста по-спокойна.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #907 -:
ноември 23, 2007, 11:51:42 »
Цитат на: danieIa в ноември 19, 2007, 21:52:26
Момичета, страшно съм доволна от нашия ресторант!!!
Сватбата ни беше преди 2 дни -17.11.07 - в ресторант Биляна в Студ.град. Нямаше нещо, което да бяха обещали и да не го изпълнят!!! Страшни са!!!
Гостите бяха приятно изненадани от огромните и вкусни порции. Всичко беше много красиво направено и много вкусно и топло.
Сервитьорките бяха много любезни и през цялото време усмихнати, което е направило впечатление на всички.
Много съм доволна и го препоръчвам на всички!!!
Момичета, като булка от 6 дни ви казвам, че ресторантът и DJ правят сватбата
.
С риск да стана досадна относно нашият ресторант, мога да ви кажа, че тия хора страшно впечатлиха гостите ни. Тази седмица всички ми се обадиха да ни поздравят за избора ни. Братовчедка ми беше отишла по-рано, за да сложи табелките на масите, и даже там едната сервитьорка и помогнала. А миналата година в Ловния парк само дето не ни изгониха, че сме пристигнали половин час преди уречения час?!
Бяха украсили с балони с хелий, без да съм ги карала.
А порциите наистина са огромни. Само салатата е 680г., имаше и предястие, основно, накрая сложиха и подноси с плодове. Мислех, че никой няма да ги хапне тези плодове, но ако знаете как изчезнаха за нула време. Ама по-вкусно грозде вярно не бях пробвала и след толкова танци един портокал така ме освежи
. Разпитах гостите дали им е било топло яденето, защото съм чувала всякакви истории, но при нас всичко е било ок.
И съм много доволна, че цялата вечер този ресторант не се запуши и не се налагаше да го проветряват, като отварят врати. Хареса ми и, че няма колони в залата, които само да пречат, тавана е прилично висок и е светло. Скоро ходих на друга сватба и от толкова много колони за красота, хората нито се виждаха, нито виждаха както трябва дансинга и някак си не се омешава и си стояха по масите.
Момичета, желая ви успех в избора!!!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Отг: Някой правил ли е сватбата си в Резиденция "Стария
«
Отговор #908 -:
ноември 23, 2007, 16:53:39 »
Здравей
MMariana
първо да ти кажа
във форума то и аз съм нова тук ;)Така та по въпроса ти преди две години бях на сватба във този ресторант наистина обстановката е страхорна
останах очарована и сватбата беше около 70 човека,може да събира и повече,но обслужване отношение всичко беше на ниво мисля че няма да съжаляваш ако тържеството ви е там.Разглеждах един албум тук и мисля че сватбата беше там момичето се казва Veleslava може да я попиташ ако знае за повече информация.Надявам се че поне малко съм ти била от полза
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
Отг: Някой правил ли е сватбата си в Резиденция "Стария
«
Отговор #909 -:
ноември 23, 2007, 18:54:51 »
Благодаря за инфото, дано да събира повечко от 70 човека ще потърся този албум и ще го разгледам
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #910 -:
ноември 23, 2007, 23:09:06 »
Цитат на: Sunshine в ноември 22, 2007, 23:05:56
Arlina, а в парк хотел Витоша просторен ли е ресторанта, офертите приемливи ли са, аз ще отида до там този уикенд,но може ли малко подробности
, благодаря
Да, ресторанта е доста голям. Според мен спокойно може да побере 100-120 души. Ние мислим за доста раздвижена подредба на масите, за да не изглежда празен с 80. Масите и самия ресторант са така направени, че позволяват много комбинации и варианти. В италиански стил е и всичко е много семпло и премерено. От ресторанта се излиза на тераса, на която лятото казаха, че има цветя, но сега е празна. Казаха, че не е проблем да се съберем 80 души за изнесен ритуал там.
Офертата дали е приемлива всеки си решава според възможностите и желанията. Куверта е 37лв. + 5% отгоре за сервиз за внесените торта, безалкохолни, алкохол и каквото друго решите. Менюто включва салата, предястие, ястие, следястие, 50мл. ракия, 2 безалкохолни и не съм сигурна дали имаше чаша вино. След петия час се плащат 150лв. на час.
Активен
barby85
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #911 -:
ноември 24, 2007, 07:40:50 »
Някой има впечатления от Гранд хотел София да каже? А и колко са кувертите? Също да питам за ресторант за 150 и нагоре, с дансинг и по възможност без колони! Много съм претенциозна нали
За август месец догодина е, но мисля да запазваме февруари- март...няма да е късно нали?
Активен
Stemile
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #912 -:
ноември 24, 2007, 12:06:23 »
За момичетата, които планират сватбата си във Варна, бих препоръчала ресторант Сириус на Св.Константин и Елена.
Невероятно красив ресторант!!!
Страхотна гледка към морето!
Самия салон е доста свеж и красив.
Недостатък е че през лятото не се правят сватби там, заради туристите.
Моята сватба беще вечерна, но по отнощение красотата на ресторанта по-добре е дневна сватба. Тогава се вижда невероятната гледка към морето.
Цените на кувертите са нормални и са като повечето ресторанти в града.
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #913 -:
ноември 24, 2007, 17:29:54 »
barby85
относн оцената на кувертите в Гранд Хотел София - преди 2 седмици проверих и бяха по 24-25 евро в зависимост от менюто. Ресторантът на 2-я етаж е голям, но има колони. Предимството е терасата, която могат да украсят безплатно от самия ресторант.
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #914 -:
ноември 24, 2007, 17:59:24 »
Arlina, днес ходих до парк хотел Витоша, ресторанта е хубав и просторен, на мен ми хареса много, но
цената на кувера в офертата, която управителя ни даде е 42 лв
, а не както ти казваш - 37 лв,другото е същото : + 5 % сервиз и 150 на всеки час след петия. Ти запази наскоро ресторанта, нали, дали са вдигнали цените оттогава и затова има разлика?
И другото, което всъщност е много по-големият проблем за мен е, че управителя каза, че за месец юли 2008 неможе да се резервира от сега, а чак към април или май месец догодина, защото отсега неможели да знаят какви мероприятия ще има тогава в хотела и съответно в ресторанта, а той се ползвал от гостите и съответно, ако има голяма група и бизнес вечери и т.н. няма как да има сватба
.Лошо ! Аз немога да си представя, че до май догодина все още няма да зная къде ще ми е сватбата, немога да рискувам така. А вие как така капарирахте ?
Активен
Страници:
1
...
59
60
[
61
]
62
63
...