Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:58:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123298 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 05, 2009, 12:55:10 »

Gergancheto, не се ядосвай. Може друга мисъл да му дойде на твоя човек. Както казваш до октомври има време. (но нещо ми се губи - защо точно октомври?)  smile

Ми аз не съм точно казвала, но първо до тогава има време да се водя някъде на работа за една година за да вземам после по сериозно майчинство, друга причина е че искам бебето да стане октомври-ноември-декемви, за да може да се роди лятото (сигурно логиката ми е тъпа за всички дето бебеправят от година и повече), ама мен само този вариант ме устройва за да не прекъсвам обучението си (уча си в града във Враца за акушерка и уча редовно) и ми се ще последните дни от бременност и първите дни на бебо да не съм на лекции, да съм във ваканция, за това така съм си направила сметката  pleasantry
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 05, 2009, 12:59:03 »

girl_impossible как не съм видяла тази тема до сега?
И аз се записвам в нея, защото и ние изчакваме като много други да подредим нещата покрай нас и тогава.Най- важното нещо е жилището и сигурната работа на мъжът ми.Иначе желанието и от двете страни го има и двамата искаме бебче blush. Сигурно някои ще ни изкритикуват,защото в наши дни сигурност няма в нищо.Ако качаш подходящият момент той може никога да не дойде, но за наше спокойствие ще подреждаме нещата както сме решили пък каквото стане.Знае ли човек съдбата може и да ни изненада blush
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 05, 2009, 18:44:05 »

Всяко семейство само си решава и определено е по-добре ако по доброто устройване-дом, работа дойдат първо и после детенце. Но ако тези неща са далеч в бъдещето както нашия случай не съм съгласна.
Ние за сега живеем в САЩ, понеже мъжа ми учи, остават му още 2 или 3 години, най верочтно няма да останем да живеем тук, в БГ имаме малък апартамент, който може да свърши работа на първо време, но се нуждае от основен ремонт  NO аз напуснах добре платената си работа в БГ, за да сме заедно с любимия, имам още 3 изпита да взимам за да завърша в БГ, имаме сватба да правим юли месец, не съм осигурена нито в БГ нито в САЩ и по груби сметки, за да има всичко което се води за сигурност и ако здравословно всичко е наред, дай Боже, ще можем да си имаме първото ни дете след 4-5 години най-рано. Ами аз тогава ще съм на 30, кога ли ще можем да имаме второ.  cray cray cray cray cray
В такъв случай седнахме и поговорихме с мъжа ми понеже и той разсъждаваше също като твоя Gergancheto напълно удобен момент за бебе никога няма да има, все излиза нещо-училище, ремонт, малко жилище, уволнение или напускане на работа и т.н. Най- важно е да сме живи и здрави, бебето не иска милиони, както си казала, вярно е трябва да имаш пари за основните неща и не дай си Боже да се наложи лекар, ама те растат толкова бързо и дрехи не им трябват толкова много, имам приятелка която е купила има няма две бодинца за своето, всичко и е от бабите, от приятели. Имам предвид че дете се гледа и с много и с малко пари, важно е любовта и възпитането което ще му дадеш. И така не знаем какво ще стане, лесно ли ще ние е, трудно ли, дано сега на пролет си взема изпитите и мине после сватбата и почваме с бебеправенето, той Господ си знае работата.
Всеки сам си решава, но времето си лети, за мен това е най-голямото щастие на земята и съм готова да го гледам сама, мъжа ми да работи, аз да работя през ноща когато мъжа ми си е в къщи, или там както се измисли, решение винаги има, не искам да се лишавам от такова щастие заради страха от неизвестното.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #378 -: февруари 06, 2009, 11:12:56 »

Gergancheto,   smile ти си си направила страхотен план. Докато го четох едновременно ми стана забавно и респектиращо. Забавно ми стана, защото казваш и отсичаш и толкова smile А респектиращо, защото се иска смелост да поемеш две такива сложни задачи наведнъж - учене и бебе.
Пожелавам ти да си сбъднете плана и да имаш силите и увереността, които имаш сега.
Diavalo, и аз съм съгласна, че най-подходящият момент е когато и двамата се чувствате сигурни.
Cinderella,  good дано след сватбата да се премистиш в другата темичка.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 06, 2009, 11:31:09 »

Gergancheto,   smile ти си си направила страхотен план. Докато го четох едновременно ми стана забавно и респектиращо. Забавно ми стана, защото казваш и отсичаш и толкова smile А респектиращо, защото се иска смелост да поемеш две такива сложни задачи наведнъж - учене и бебе.
Пожелавам ти да си сбъднете плана и да имаш силите и увереността, които имаш сега.

Амии никак не ми се чака 4 години  blum Мисля че ако стана така както искам, или по точно тогава когато искам - лятото, няма да имам проблем, после бабите ще го гледат за тия 2-3 часа докато съм на лекции  pleasantry
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 06, 2009, 11:37:43 »

Гери що не вземете да си го направите бе стига с тез уговорки и работи я си правете бебето пък ще идиш как бързо ще ги съчетаеш чак песен ще пееш DANCE
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 06, 2009, 11:51:14 »

Диде как да се бутам по тролейте последните месеци.....знаеш ли каква лудница е, ще вземе да стане някоя беля и после ще съжалявам, а лошото при нас е че примерно ако по програма ни е заложено да имаме 30 часа анатомия, това означава че ще ги вземем за два дена понеделник и вторник по 15 часа /естествено никога не седим реално 15 часа/..... тъй че два дена да отсъствам и няма да си взема заверката по анатомия  blush Разбра ли какво исках да обясня  give_rose
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 06, 2009, 11:55:10 »

Гериии , при това нещо планове няма мила  pardon
Ти искаш едно ,а  живота прави съвсем друго  girl_wink

Аз в 9 месец съм ходила на контролни с големия корем  по маршрутки , рейсове и т.н. , а пътя ми е 1 час от нас до университета . Няма какво толкова да се случи  girl_wink

Не бъди предубедена за такива неща още от сега  Wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 06, 2009, 11:56:27 »

girl_wink не много ама како казава Теди няма планове или или smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: февруари 06, 2009, 14:10:02 »

Еми ако не заради друго то поне заради осигуровките трябва да изчакаме, че не ми се гледа бебе с 220лв. майчинство  pleasantry Ама ще видим......каквото стане, но ще е след лятото "старта"  blum
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 06, 2009, 14:11:19 »

Аз ти пожелава какро казват да стане белята pardon скоро
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 06, 2009, 18:10:13 »

мен ако питате почвам още днес и се местя в другата тема, ама си поръчах роклята вече за 1000 зелени гущера и цял живот съм си мечтала да се видя в такава принцеска рокля, може да почнем 1 месец преди сватбата ама не по-рано smile
А Гери искам да я защитя, изчакай си до лятото както си го мислиш, специалността ти е много сериозна и не допускат отсъствия, винаги ми е изглеждала много страшна материя за учене, а бременността на всяка жена си има ралични дискомфорти, по-добре да ти е по-спокойно пък после се впускайте и когато стане, все ще го наредите  good баби ще помагат и вие ще си гледате, начини много
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: февруари 06, 2009, 20:02:03 »

Наистина немога да си позволя да отсъствам, няколко дни отсъствие и може да означава и да прекъсна.....да си рискувам цяла година, абе ще видим  blush За мен е важно, че мъжа ми се е отказал от заминаването за чужбина за сега  Bravo
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 06, 2009, 20:53:24 »

Гери, радвам се, че мъжът ти се е отказал от чужбината и ще си продължиш образованието!!! И дано плановете ти да са успешни, че по моите сега трябваше да съм в шести месец и пролетта да бутам количката, а в действителност сега съм редовния посетител на лекаря sad. Важното е да се успокоиш и да не си разиграваш толкова сценарии, защото в крайна сметка нищо не е сигурно и не си заслужава човек да се затормозява с разни вероятности. Когато си сигурна какво искаш ще ти стане доста по-леко smile, дори само с това, че ще знаеш къде да пишеш - в Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето" или в Клуб на "БЕБЕправещите"   funnytooth
Успех на всички!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: февруари 10, 2009, 18:57:05 »

Момичетааааа, аз ви напускам,местя се в бебешката тема, е на правещите де.. blum
Надявам се скоро тая тема да бъде празна и на всички пожелавам много здраве и късмет!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: