Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 04:30:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123135 пъти)

Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: ноември 02, 2008, 20:58:35 »

Kiksi ,мила,професорът при който ходя,каза,че нормално е да си първа група,втора не е!Не искам да те плаша,но това каза той... pardon И аз от много места съм чувала,че втора е също добре,но след,като професора ме излекува-вярвам на това,което той казва! girl_impossible  pleasantry
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: ноември 03, 2008, 12:01:21 »

Кикси според мен не бива да се притесняваш за липсата на майчински инстинкт. Сигурна съм, че като забременееш всичко ще си дойде на мястото.  heart  heart  heart
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: ноември 09, 2008, 14:13:22 »

Eхооо само аз ли съм още тук?  cray
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: ноември 09, 2008, 14:17:36 »

Eхооо само аз ли съм още тук?  cray
Гери,не си сама,споко! blum
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: ноември 09, 2008, 15:23:34 »

Изобщо не си самичко, Гери. Май сме доста момичета, но не всички пишем. Аз съм една от тях....защото причините да чакаме са като на повечето от вас....Но днес направо останах като втрещена. С едни приятели от години си имаме ритуал събота или неделя да си пием кафето заедно. И днес сутринта пак ни заюркаха за бебе, какво сме чакали още, до кога и накрая като се изцепиха..:"давайте, защото да не вземем да ви изпреварим!"  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Паднах....не знаех, че това е някакво състезание! хайде горе главите моичета и на която й дойдете времето, спокойно!!!
Kiksi,  и какво като ставаш на 29? Да не би да си стара за деца? Я стига моля те! Поживейте си като семейство малко и то бебчо ще се появи. А за майчинския инстинкт...може би като забременееш, ще се появи..знам ли. И аз уж искам, ама не съм много сигурна и така........
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: ноември 09, 2008, 15:51:28 »

Kiksi,  и какво като ставаш на 29? Да не би да си стара за деца? Я стига моля те! Поживейте си като семейство малко и то бебчо ще се появи. А за майчинския инстинкт...може би като забременееш, ще се появи..знам ли. [/color]
Ми разбира се, подкрепям напълно това мнение.
Аз родих на 30 първото.Смятам около 33-34 най-късно да се "обзаведа" с второ ,живот и здраве.Така че ... възраст за това няма, стига всичко да е наред. Споко, пийкай си биричките, дето ги обичаш и другото не го мисли така черногледо, че ще има критики  good good good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: ноември 09, 2008, 15:57:43 »

Аз не че не искам да имаме бебе, ама искам и да уча, искам и да работя и бебе да гледам и никак не ми се връзват тия три неща  crazy
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: ноември 14, 2008, 14:11:34 »

я, каква темичка имало:)
я да се запиша и аз. милото много иска да си има едно малко човече на което да щипе бузките, но като че аз май не немога да се престраша...макар че направихме първата крачка, спряхме с презервативите, но противозачатъчните останаха. може да ме сметнете за луда но аз си пия противозачатъчните ( с цел да ми идва редовно, като ги спра се появават кисти) а се пазехме и с презерватив. но още известно време изкам да почакаме по няколко причини: първо да си се поналюбуваме малко като младоженци и аз от миналата година имах проблем с обмяната на веществата и пия едни хапове които не е хубаво ад се пият като съм бременна( е не е проблем да ги спра ако забремениея) но така или иначе съм на намаляваща доза и скоро ще ги спра напълно( декември като ходя на контрола ще разбера още колко време ще ги пия). та си мисля чак след това да ходя при гинеколожката и да я мислим как ще забременявам.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: ноември 14, 2008, 14:30:09 »

та си мисля чак след това да ходя при гинеколожката и да я мислим как ще забременявам.
smile Аз мисля, че няма какво да му мислите. Щом мъжът ти е готов и иска бебче, действайте. Вероятно повечето жени изпитват някакъв страх, но щастието е по- голямо. Дано бързо се оправиш с тия хапове и скоро да ги спреш.  smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: ноември 14, 2008, 14:33:20 »

Kiksi ,мила,професорът при който ходя,каза,че нормално е да си първа група,втора не е!Не искам да те плаша,но това каза той... pardon И аз от много места съм чувала,че втора е също добре,но след,като професора ме излекува-вярвам на това,което той казва! girl_impossible  pleasantry

Мила много се надявам доктора ти да не е на 100% прав, защото аз ходих на преглед и излезнах 2ра група и докторката ми каза че 1во и 2ра са добри резултати, а и като четох на повечето места мисля че е така...
Това е малко Offtopic сори, но малко се стъписах като го прочетох..
А за бебеправенето, наталия е напълно права всеки изпитва някакъв страх, колкото и да го искаш дори понякога вътрено шубето си го има...
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: ноември 15, 2008, 00:17:43 »

ani4ka1710 ,мила,не съм искала да стресна никой от вас! smile Само написах това,което ми беше казано на мен-вярвай ми,че положението  ми не беше никак добре... sad Благодарна съм на проф. Пранчев от все сърце и вярвам в него! smile  Offtopic
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: ноември 20, 2008, 10:54:10 »

Много се радвам че нещата са се оправили за теб Писетата, айде стискам палци скоро да излезнаш от този клуб... good
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: ноември 23, 2008, 00:14:43 »

ani4ka1710 ,благодаря,миличка!Подобно и на теб!
Аз в сряда ходих за резултатите и всичко е наред-I-ва група съм си! yahoo Остават още сам отри месеца! tease
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: ноември 23, 2008, 00:37:53 »

Момичета, най-накрая се престраших и аз да се запиша в клуба..ние до сега не сме се пробвали, но много искаме, но решихме взаимно че ше изчакаме до края на март и оттогава ще започнем.
Желая успех на всички и скорошно преместване в другата темичка give_rose
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: ноември 23, 2008, 01:57:43 »

Kristinka ,добре си ни дошла тук,но не се задържай много. Wink
Надявам се,че изчаквате не по здравословни проблеми,нали? pardon
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Нагоре
  Изпечатай