Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 09:42:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140075 пъти)
Rou
Сватбар
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #285 -:
септември 12, 2007, 20:20:53 »
Леле просто не мога да повярвам защо така е станало с Дора
при нас свърши всичко великолепно... не мога да кажа за едно нещо лоша дума или пък че е била лакомия... Всичко беше толкова перфектно и коректно... а на всичкото отгоре когато плащахме крайната сума тя дойде на плажа в бара където бяхме да не ни разкарва и да си почиваме! Просто беше страхотно... за нищо не сме мислили, тя оправи всички сметки в ресторанта, до стотинката, абе прекрасно беше...
Тони с теб сме си говорили по този въпрос, много много е жалко че така се е получило. Аз исках само да споделя и моя опит макар и толкова различен...
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #286 -:
септември 12, 2007, 21:36:07 »
Мила стигам до извода,че колкото за повече неща я наемаш и колкото повече кирия има съответно толкова повече се старае...Ако от нас ще има минимална печалба и й предстоят избори(толкова по-важна работа!) защо да се занимава с нас...?Ама поне да беше казала,че няма възможност,щяхме да я наемем само за ритуала и калъфите и готово!Аз другото можех и сама да си го направя,ама мислих,че като е агенция ще е по-изпипано.Но явно това бих направила аз ако съм агент....Момичета да се хващаме и да правим една агенция и то не за друго,а за да помогнем на повече двойки да си прекарат 1 безгрижен ден изпълнен само с любов и усмивки!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #287 -:
септември 12, 2007, 22:34:41 »
Цитат на: tonitta в септември 12, 2007, 21:36:07
Мила стигам до извода,че колкото за повече неща я наемаш и колкото повече кирия има съответно толкова повече се старае...Ако от нас ще има минимална печалба и й предстоят избори(толкова по-важна работа!) защо да се занимава с нас...?Ама поне да беше казала,че няма възможност,щяхме да я наемем само за ритуала и калъфите и готово!Аз другото можех и сама да си го направя,ама мислих,че като е агенция ще е по-изпипано.Но явно това бих направила аз ако съм агент....Момичета да се хващаме и да правим една агенция и то не за друго,а за да помогнем на повече двойки да си прекарат 1 безгрижен ден изпълнен само с любов и усмивки!
той и милото все това ми повтаря.тони хайде да откриваме една агенция и да почваме
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #288 -:
септември 12, 2007, 22:55:17 »
Аз съм за момичета ---и без това от главицата ми бълват толова много идеии..Пълна съм отвсякъде....
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #289 -:
септември 13, 2007, 09:04:09 »
ако знаете от кога си го мисля и аз това...поне ние всички знаем от какво има нужда една сватба и е дна бъдеща булка!
Активен
tonitta
«
Отговор #290 -:
септември 13, 2007, 10:00:45 »
Съгласна съм момичета и без това всяка от нас има и други умения,които може да прилага във фирмата и така ще спестим от други разходи.Ето аз мнапример съм юрист и мога да се заема с тази част на нещата.А наистина толкова много опит натрупах!А вярвам,че и вие,като се има предвид колко много време се занимавате с подготовката на вашите сватби!Аз дори си мисля,че една агентка трябва да поеме много повече неща-дори да предлага магазини за рокли и да консултира клиентките си,защото вижте колко много момичета се колебаят,а и в магазините ни правят на луди(в някои) и ,огат лесно да те объркат....А както виждам има и голям проблем с изпълнението на много неща,които сме си харесали по нета,а аз имам познати худижници и рекламни агенции,които биха могли да се включат в изпълнението на по-нестандартните неща.жалко,че не ги използвах за моята сватба,но помислих,че от агенцията си знаят работата
Активен
maria_lakova
«
Отговор #291 -:
септември 13, 2007, 10:06:25 »
И аз съм мислила да отворя агенция и всеки ме бъзика, че досега покрай подготовката на свтбата и най-вече форума
да съм спечелила пари поне от това, което ми е интересно, не само да съм пред компютъра като зомби
но все пак не мога сама да тръгна да се занимавам с такива неща, а и трябва някой да разбере по някакъв начин за теб
Активен
tonitta
«
Отговор #292 -:
септември 13, 2007, 10:10:52 »
Ами момичета форума малка реклама ли е?Мисля,е може да направим верига от агенции,по 1 във всеки град и така няма да има и конкуренция,а всички ще сме 1 и ще си помагаме и даваме идеи...Ще си сътрудничим-това е голяма възможност,защото иначе трябва да търсим помощ от случайни хора,ако ни трябва нещо от друг град например,а така си имаме директно представителство :bravo:И мен ме караха още миналото лято като организирах сватбата на кумците ни,защото после що партита съм организирала,що речи съм написала,що изненади и късметчета съм направила....А мисля,че това се отнася и за всяка 1 от нас!Всички сме си готови агентки!
Активен
tonitta
«
Отговор #293 -:
септември 13, 2007, 10:57:07 »
Миличка виждам,че не само с мен са постъпили така...За жалост това,че е била свас на самия ден според мен не е достатъчно!Това професионалист ли е?Явно наистина е много трудно и не чак толкова доходоносно и просто не могат да си наемат екип и искат всичко сами да свършат и естествено,че като дойде голяма поръчка ще пренебрегнат малката,нищо че 1000 или 2000 лв.(както в нашия случай) никак не са малко пари!И човека като ги дава очаква нещо насреща!Писна ми да ме пренебрегват заради по-важни поръчки,това се случваше с всичко по време не подготовката!Уж сме голям град,а сватби много имало,много поръчки и всеки бави твоето до последния момент,зада си подготви настоящото!Е така работа върши ли се!?Поне ако знаех,че ще е така щях наистина сама да си го свърша!и то много по-добре!Тия хора как спят нощем се питам?аз не бих могла като знам какви съм ги "сътворила"...
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #294 -:
септември 13, 2007, 15:38:37 »
spirit tonitta, милички много съжалявам за нервите, които сте изхабили покрай агентките ви. Независимо колко пари ще вземат и колко е голяма поръчката,
ТРЯБВА
ДА СЕ ВЪРШАТ НЕщАТА ПРОФЕСИОНАЛНО
нали затова отиваш при професионалист. По- коректно е предварително да откажат по някакви съображения или дори ако се наложи след като са приели вече поръчката, а не хем обещават, хем накрая не е така както трябва да бъде. /Момичета големи Паисиевци сте
, аз съм доста заета на работа и с наближаващата сватба и нямам много време за форума Докато вляза в някоя темичка вие сте изписали 3-4 странички
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #295 -:
септември 13, 2007, 15:50:24 »
момичета просто не мога да си представя, че давате по 1000-2000лв за украса като знам в по-малките градове, че им излиза по 200лв.Никога не бих дала толкова за нищо!!!!!!!!!За спомена и нервите, които са ми коствали??????Аз повече от 500лв не давам (и толкова не бих дала, но тук във Варна няма как освен ако си нямаш собствени калъфи за столове, на които аз държа най-много!). Не заради друго,а просто защото не ги заслужават тези пари?Защо изобщо им ги даваме?Защото сме принудени!Моята сватба като мине ще си направя агенция и ще вземам по 2.50лв. на стол и не повече от 500лв за сватба!Това нашето тук е безобразие!Както всичко друго в България!!!!!
Активен
tonitta
«
Отговор #296 -:
септември 13, 2007, 16:15:00 »
Да,напълно си права,но нямаше как.за това което аз исках пак щях да дам толкова пари дори и сама да си го правех,защото всичко е много скъпо,но щеше поне да е по-хубаво и нямаше да ми липсват разни неща...Е сигурно щеше да излезе по-евтино,ама то тия калъфи са безбожно скъпи,и цветята...Ама сега още ме е яд,вместо да се радвам на отминалите мигове!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
септември 13, 2007, 16:38:34 »
недей мила да му мислиш, запази прекрасния спомен за вълшебната приказка, която е само един път в живота!Сватбата ви е била прекрасна и съм сигурно, че е най-незабравимото изживяване в живота ви!
Съжалявам,че избухнах така,но просто откачам от яд как ни вземат парите (ужасно много пари) и не получаваме това, което сме искали!Друг е въпроса, че още нямам кой да ми украса моята сватба, защото са много заети всички!!!!!незнам какво ще правя!
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #298 -:
септември 13, 2007, 18:14:29 »
Знам че си пъхам главата, но някак си се чувствам че трябва да защитя агенциите ... може да съм дала 2000 лв или малко повече но това не беше само за украсата, това включи, фото (единия фотограф), видео, колата ни, 2 големи автобуса за гостите, дж, водещ, програма с народни танци, букета ми, букета на шаферките, украса с цветя... арки и украса разбирасе. В цената на агентката влезе, обикалене да си намерим ресторант, ходене до ресторанта няколко пъти, занасяне на алкохола, връщане на алкохола, после тя ни оправи сметките в ресторанта и т.н. и други детайли които просто оставят незабелязани...
И дано не обидя някой, не украсата която имах е невъзмножно да я постигнеш с 200 лв, тъй като аз бях категорично против балоните...
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #299 -:
септември 13, 2007, 18:35:07 »
Цитат на: Rou в септември 13, 2007, 18:14:29
Знам че си пъхам главата, но някак си се чувствам че трябва да защитя агенциите ... може да съм дала 2000 лв или малко повече но това не беше само за украсата, това включи, фото (единия фотограф), видео, колата ни, 2 големи автобуса за гостите, дж, водещ, програма с народни танци, букета ми, букета на шаферките, украса с цветя... арки и украса разбирасе. В цената на агентката влезе, обикалене да си намерим ресторант, ходене до ресторанта няколко пъти, занасяне на алкохола, връщане на алкохола, после тя ни оправи сметките в ресторанта и т.н. и други детайли които просто оставят незабелязани...
И дано не обидя някой, не украсата която имах е невъзмножно да я постигнеш с 200 лв, тъй като аз бях категорично против балоните...
Rou
, и аз с радост бих дала 2000 лева за сватбен консултант и всичко останало, вместо да търча и да организирам всичко сама. Като се вземат под внимание времето и отговорностите за организирането на една сватба, си струва да се прехвърли по-голямата част от организацията на агенция. Ех, моята сватба премина прекрасно, но с цената на много ядове, усилия, телефонни обаждания, и помощта на приятели и семейство. Ако тепърва трябваше да мина по този път със сигурност няма да го направя сама (научих си урока, но късно)!
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...