Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 23:39:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции  (Прочетена 140211 пъти)

nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #240 -: август 09, 2007, 19:01:07 »

На мен това ми се струва абсолютно реална цена за тези услуги (пакета)........като аранжировките от цветя трябва да са наистина красиви за тези пари......и да присъстват на всяка маса.....
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: август 10, 2007, 19:55:56 »

Ех, много ми се искаше да си спестим разходите за агенция за украса, като украсим ресторанта още от предната вечер сами (с мама и кумата), но уви! Ресторанта ни е в хотел и собственика каза, че не може да ни пусне да украсим преди 11 часа в деня на сватбата, защото има закуска до 10:30.  sad Колкото и да не исках се наложи да наемем агенция да украси, но ще използват основно материалите, които аз специално закупих за целта и им показах как си представям всичко с точност до най-малкия детайл. Жените от агенцията излязоха много разбрани и казаха, че ще се постараят всичко да е точно както си го представям. Дано наистина да стане така, защото за мен украсата на ресторанта е от огромно значение!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #242 -: август 10, 2007, 20:24:18 »

prin4ipessa, това е наистина много рационално решение--да оставите украсата на агенция, особено след като не можете да украсите преди 11 часа в деня на сватбата, а и дори в деня преди сватбата има толкова много неща за вършене, че няма нужда от допълнителни притеснения.  good
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: август 11, 2007, 12:12:06 »

Милички и на нас по тази причина ни се налага да ползваме услугите на агенция,а и заради изнесения ритуал.Ние ще имаме още по-малко време.Дефакто докато трае изнесеният ритуал агенцията трябва много бързо и сръчно да украси ресторанта,защото има гости в хотела,които трябва да вчерят там :mad_girl:Честно казано съм малко притеснена как ще стане като нямам възможност лично да участвам и да гледам...Дано да се изненадаме приятно като влезем :girl_impossible:Но добре,че ги има вече агенциите,че иначе как щяхме да се справим!
стискам палци на всички в моето положение и дано всичко бъде наред! good
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 11, 2007, 18:52:27 »

ЗДРАВЕЙТЕ! Нека тук всички които са ползвали Пловдивски Агенции да споделят цени и мнения за тях.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: август 11, 2007, 21:09:00 »

Бени и за мен е много важна good ние няма да можем предната вечер защото е събота и 100 на 100 ще има сватба!!!би ли ми казала моля те коя е агенцията(ако става дума за София че ако е в Балчик няма как да се получи laugh)и за колко горе долу парички иде реч да имам впредвид
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: август 11, 2007, 21:45:25 »

Бени и за мен е много важна good ние няма да можем предната вечер защото е събота и 100 на 100 ще има сватба!!!би ли ми казала моля те коя е агенцията(ако става дума за София че ако е в Балчик няма как да се получи laugh)и за колко горе долу парички иде реч да имам впредвид

Мира, сладурче, за съжаление агенцията ще е от Разград, защото свекито я уреди, а за цената не мога да ти кажа със сигурност, защото ние вече сме накупили повечето материали и на тях ще им платим само за труда и за калъфките на столовете и за украсата на булчинската маса с воали. Нямам представа колко ще излезе!  pardon Съжалявам, че не успях да ти бъда полезна, но самата аз не съм съвсем наясно!
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: август 11, 2007, 21:50:43 »

няма нищо милинка все пак ми стана ясно че не е от София give_rose това ми беше достатъчно няма значение тогава цената ии оууу браво на свекито ти че ви е уредила агенцията моята освен да блее и да си чупи ръцете и да сумти и пуфти и цъка и нищо да не говори май друго не умее или то това е предостатъчно за ролята и на свекърва
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #248 -: август 12, 2007, 08:28:16 »

Клео, каква агенция ти трябва....да украси само с цветя ли? Питам защото мога да ти препоръчам една.....много готин млад екип!А относно украсяването на ресторанта........наистина никъде не позволяват да украсяваш предишната вечер,големи са гадняри........ crazyА между другото.....друга идея ,ако ти ще си подготвиш всичко да платиш на аранжор и той да ти направи всичко в деня!Обикновино му се заплаща на час.....и не излиза кой знае колко............ give_rose pardon
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: август 12, 2007, 13:31:56 »

ами аз искам да ми украсят с цветята да сложат номерцата на масите и картичките с имената(естествено след като съм казала кой къде ще седи де)и ето тези дребни неща защото няма да мога сутринта ритуала в гражданското започва в 10.00
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: август 12, 2007, 19:20:29 »

Това с цветята , картичките можеш да се обърнеш към нашата Агенция. Ние ще ползва ме  НИНА СТИЛ  Мога на лични да ти пратя  кординатите.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 13, 2007, 00:29:35 »

АЗ мога да ви кажа цените на    4  агенции в които ходих .  В Агенция  СЮРЕАЛ  за видео ми казаха 240 лв. За фото 180 за У краса на ресторант - целия р-т 350  за дж 250 .  В Агенция  МЕДЖИК ПАРТИ  видео 260 фото 210  УКРАСА  500  ДЖ- 300 .  Във  ПЛАНЕТА ХЕРА  - ДЖ , ВОДЕЩА, АНСАМБЪЛ, БАЛЕТ -1500  УКРАСА 400 . във НИНА СТИЛ- ДЖ- 200, ВОДЕЩА- 200, за дневна сватба водеща 150  УКРАСА - 300 за целия р-т ,Ансамбъл 80  балет - 70. , ВИДЕО - 250  ,ФОТО- 150 , ОРКЕСТЪР ЗА извеждане 100лв.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 17, 2007, 23:15:01 »

Здравейте
съвсем скоро разбрах,че и на мен ми предстои сватба  shock,както на повечето тук.Решила съм да ползвам услугите на сватбен агент поради липса на време girl_impossible.Моля препоръчайте ми такава за София.Единствената такава,с приличен сайт,която намерих на търсачка /не съм търсила много сериозно/ е агенция фея,но в този форум това име не се споменава ни с добро ни с лошо.Моля който е използвал такава агенция и разбира се е доволен да ми препоръча.Е и недоволните може да си кажат мнението  bad поне да зная от къде да бягам бързо. witch
Благодаря  : thank you :
Активен
nia_ss
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #253 -: август 21, 2007, 18:14:03 »

Здравейте, момичета! Много ви моля за съвет... nea
Сватбата ми наближава, а не ми е удобно да искам от гостите си пари...Имеме нужда от толкова мн.неща и решихме да си направим сватбена листа. Явно във Варна има само 1 агенция, която го прави- Нера. Някоя от вас ползвала ли я е ??
Моля ви за коментар, ако някой знае нещо.... Cray
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #254 -: август 21, 2007, 18:19:24 »

Здравейте, момичета! Много ви моля за съвет... nea
Сватбата ми наближава, а не ми е удобно да искам от гостите си пари...Имеме нужда от толкова мн.неща и решихме да си направим сватбена листа. Явно във Варна има само 1 агенция, която го прави- Нера. Някоя от вас ползвала ли я е ??
Моля ви за коментар, ако някой знае нещо.... Cray

nia_ss, аз не мисля, че е нужно сватбената агенция да ви прави сватбената листа. Вие сами можете да си направите списък с нещата, които са ви необходими.

А за разпространяването на списъка сред гостите--по принцип не е прието списъкът да се добави към поканите, но аз съм виждала няколко наши приятели да го правят, така че дерзайте!  Друг вариант е да го разпратите допълнително.
« Последна редакция: август 21, 2007, 18:24:21 от didibaby » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: