Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 01:35:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140243 пъти)
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #225 -:
август 01, 2007, 13:36:47 »
това е истинският сватбен агент, а не да ти вземе парите и.....оправяйте се
поздравления
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #226 -:
август 01, 2007, 13:41:03 »
Цитат на: PETKOVA в август 01, 2007, 13:36:47
това е истинският сватбен агент, а не да ти вземе парите и.....оправяйте се
поздравления
е то всичко струва пари ! Радост ще споделиш колко парички ти излезна всичко от агенцията ! цялата тази помощ, воденето на сватбата, организацията !! ?? украсата на ресторанта ?
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #227 -:
август 01, 2007, 13:54:17 »
Привет!
Благодарение на една от най-прекрасните булки и чудесни млади дами,които познавам, днес съм тук! Радост, благодаря ти,мила, за доверието, за преживяването,за чудесната приятелка,която откирх в теб.... и за всичко!
Понеже виждам, че тук се събират доста бъдещи булки- пожелавам ви да изживеете своята сватбена приказка-независимо дали с помощта на сватбен агент, роднини или сами...Важното е тя да бъде такава, за каквато сте си мечтали винаги.
В мой интерес е да кажа колко трудно се организира една сватба..Ами да, не е лесно, но пък не е и непосилно.Още повече когато има такива хубави места като това тук!
Ще се радвам много, ако мога да съм ви полезна с какъвто и да е съвет или препоръка!
Успех!
Бъдете много търпеливи и съм сигурна, че ще постигнете целите си!
Активен
pppolito
Любопитен
«
Отговор #228 -:
август 05, 2007, 06:35:43 »
Вчера сутринта /събота/ гледах сватбата на Радост по тв СКАТ.Бяхте страхотни, няколко пъти почти да ревна, изглеждахте много щастливи, и дано останете такива цял живот, пожелавам ви го с цялото си сърце.А за работата на Калина имам само една дума- приказно, всичко беше като приказка за тях,а дори и за зрителите.Много успехи и благодарни булки ти пожелавам.
Активен
garin81
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #229 -:
август 05, 2007, 18:43:20 »
Аз искам да споделя със всички , че сватбената агенция определено ни спестява много ходене лутане и време. Ние обиколих ме много Агенции но е страшно скъпо! спрях ме се на една агенция която ни предложи нашия оператор. Те ми организираха всичко без никакви комисионни и допълнителни пари за консултации. Украсата на ресторанта е страхотна много цветя като по филмите . ДЖ ,Водеща , Ансамбъл и Балет за изненада на кумът. Букет за хвърляне покани ,лебеди за гостите ,жартиер ,шампанско украсено и всичко те ми набавиха без Аз да ходя да се разкарвам.
Активен
tonitta
«
Отговор #230 -:
август 05, 2007, 20:52:06 »
Мила позволи ми да попитам колко ти излезе всичко това и за кой град става въпрос?Мисля,че ще е интересно за всички тук.Важно е да си сверим часовниците!Мерси предварително!
Активен
garin81
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #231 -:
август 06, 2007, 00:02:21 »
АЗ също мисля че сватбените агенции са голям напредък във нашата страна. Цял свят се обръщат към сватбени агенции за цялостна организация и всички сме гледали филми как агенцията идва и поема всичко в свои ръце само че така както ние искаме да стане. Аз се доверих на тях и съм очарована от това че те приемат всичко все едно става въпрос за тяхната собствена сватба! всички ние имаме идеи но за една сватба няма как да имаме този опит който те имат. Моята Агенция която наех вече сме приятели и дори пием кафе без да има какво да обсъжда ме по сватбата.И искам да им Благодаря за всичко което направиха за нас!
Моля информацията за агенциите на лични.
«
Последна редакция: август 14, 2007, 12:08:01 от gucci
»
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #232 -:
август 07, 2007, 13:23:32 »
Благодаря много!
В интерес на истината и аз като гледах сватбата, и то толкова пъти, все едно за първи път беше....
Мерси на всички!
Аз пък искрено ви пожелавам щастие като на Ради и Дани!!!!!
Активен
za_svatbarite
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #233 -:
август 08, 2007, 00:14:22 »
Бих желал да попитам дали е нормална цена от 1300 лева за декорация на ресторанта + залата за коктейл преди ресторанта, таи като досега не сме се сблъсквали с тези неща. Това е цената, която искам от сватбената агенция след оглед на мястото. Дайте примери с ваши такива сйбития, за да можем да сравним.
Благодаря
Писането на кирилица е задължително!
«
Последна редакция: август 08, 2007, 07:27:59 от Teo
»
Активен
Ели .
«
Отговор #234 -:
август 08, 2007, 09:21:20 »
Цитат на: za_svatbarite в август 08, 2007, 00:14:22
Бих желал да попитам дали е нормална цена от 1300 лева за декорация на ресторанта + залата за коктейл преди ресторанта, таи като досега не сме се сблъсквали с тези неща. Това е цената, която искам от сватбената агенция след оглед на мястото. Дайте примери с ваши такива сйбития, за да можем да сравним.
Благодаря
зависи точно какво включва: украса на маси, столове, + балони и цветя ?????????????????????????
Активен
tonitta
«
Отговор #235 -:
август 08, 2007, 12:36:43 »
Нашата агентка ни каза същата цена,но тя включва еитуал на открито,украса с естествени цветя,подаръчета за гости,тейбъл картички и табло,букети и бутониери,свещи по масите, калъфи за столове...мисля,че е нормално.Помолете агентът ви да ви направи списък с това какво включва украсата и колко струва всяко нещо по отделно,за да можете сами да си направите сметката.Нашата така направи!
Успех!
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #236 -:
август 08, 2007, 14:31:28 »
Бъди по-конкретна какво имаш предвид под украса, защото сумата е сериозна, но пък зависи от това какво включва в себе си.
Цитат на: za_svatbarite в август 08, 2007, 00:14:22
Благодаря
Активен
za_svatbarite
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #237 -:
август 08, 2007, 23:14:08 »
Тази цена от 1300 е само за украса с живи цветя, балони, подаръчета, табелки с имена и калъфи!
Активен
Ели .
«
Отговор #238 -:
август 09, 2007, 08:28:24 »
Цитат на: za_svatbarite в август 08, 2007, 23:14:08
Тази цена от 1300 е само за украса с живи цветя, балони, подаръчета, табелки с имена и калъфи!
калъфите за столовете са по 1 -1.50лв., подаръчетата също варират 1-1.50, табелките поне на мен ми излезнаха 10 лв., балоните ако има с хелий са по 1.20-1.50 лв. и живите цветя вече годре-долу всички си имат представа !!
пак зависи от бройката на калъфите , подаръчетата но ми се струват (поне за мен) доста пари
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
август 09, 2007, 09:26:54 »
Извинявай,но все пак-кое е мястото и за колко гости става дума?
Цитат на: za_svatbarite в август 08, 2007, 23:14:08
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...