Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:48:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции  (Прочетена 140260 пъти)

tanzen
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Много води не могат да угасят любовта...

« Отговор #210 -: юли 11, 2007, 09:36:17 »

give_rose Момичета, има една прекрасна агенция в Пловдив. Тя не се занимава само със сватби, но и със всякакъв вид празненства. Останах много доволна. kiss2 Казва се Ескиз. намира се на ул ."Д-р Вълкович" 12. Ако ви интересува има и сайт: www.esquisse-bg.com
Хвърлете по едно око,ако ви интересува pardon
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 11, 2007, 12:26:39 »

Ето и бюдета, който преди доста време бях обещала да пусна:
Това е бюджет направен след почти два месеца работа с фирмата - изпълнител, и предплата 350лв.

* IMG_6359 (500 x 375).jpg (36.12 KB, 500x375 - видяно 400 пъти.)
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юли 11, 2007, 12:54:51 »

screwball squirrel, толкова "изчерпателен" бюджет никога не съм виждала!!!!!!! И с това те убеждават в своята коректност? Oh my ...
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 11, 2007, 13:02:15 »

ха ха!! ДА и с една касова бележка за 16.50лв.  laugh
Май вече го преживях и вече всичко тръгна по мед и масло
(страх ме е да казвам като по вода, за да не завали на 18-ти)  girl_wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юли 11, 2007, 15:02:36 »

стискам  good да е по мед и масло, а да завали след празника!!!!! girl_in_love
Активен
jenia
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #215 -: юли 17, 2007, 13:33:10 »

Моля за помощ ,всички дами които са били или ще са настоящи булки в Бургас.Препоръчайте ми сватбена агенция от  която сте доволни.Защото ми е много трудно да си избера ,те не са и много но ми е много трудно да се спра и ма определена ,и затова ви моля за помощ и съвет към коия да се обърна за моя незабравим ден които ми предстои,и не на последно място и цените са важни.Също така ме интересува дали се мръщат ,като не им ползваш всички услуги ,а опеределени.Моля Ви съвети и напътствия.Предварително благодаря на всички които ще се отзоват/ smile smile smile smile smile pardon
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #216 -: юли 17, 2007, 18:41:15 »

Опитах, но нещо не мога да ти пиша на лични. Агенция няма да ползвам за организацията на самата сватба. Но от Кригея ще ми ангажират фотограф(220лв), ди джей (240лв)и видео(240лв). Предлагат битов ритуал по посрещането в ресторанта - 50 лв.Най-вероятно от тях ще поръчам и балони, но още незнам какви цени ще ми предложат. Останалите неща си ги подготвих сама, така че ако имаш нужда от съвет, питай smile Вече с много неща съм запозната, мога да ти помогна  good
Активен
cvetelina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #217 -: юли 19, 2007, 22:50:19 »

Аз работя в такава агенция и смело заявявам от опит,нас ни има не защото сами не могат да си организират сватбата младоженците ,а защото това им е за първи път и много неща не знаят и трябва да извървят целия път докато натрупат опит,но вече са твърде изморени.Агенцията се наема за да се спестят мнбого време,нерви и средства,които се разхищават в безумно търсене,телефонни разговори.Не че няма да станат нещата,но защо да не станат лесно Bravo yahoo
Активен
pppolito
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 22, 2007, 07:26:38 »

Аз се занимавам с организацията на моята сватба сама, без намеси на родители, баби, лели и т.н. и реших това да е така след една злополучна среща със сватбена агенция "Горчиво" в Шумен.Отидох още когато канихме кумовете ни за идея за по - нестандартна покана за тях и за самата сватба.На жената от агенцията най-нестандартната й идея беше на фотохартия и с размер на снимка прегъната на две, на фона на една роза нашите лица и отдолу да пише "Покана". Сега освен моята организирам и още две сватби на мои приятели........, а поканите ми са невероятни.Направих ги сама,дантелени са и ми идва да отида в агенцията и да и натрия носа на лелката с "оригиналните" идеи!!!
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #219 -: юли 22, 2007, 12:04:49 »

Вярвам, че на много от бъдещите булки им доставя голямо удоволствие да подготвят сами сватбата си. Но има неща, за които наистина може да се наложи да използваш услугите на агенция. Ако използваш агенцията за организирането на цялата сватба пак не пропускаш много от подготовката - защото активно участваш в нея - те ти предлагат безброй варианти, избора си е твой, но вместо да се занимаваш с излишни неща, те ги вършат вместо теб. Но когато човек има въображение, време и сили, той може да сътвори и сам прекрасни неща за своята сватба, които да са най-добрият избор, защото са приготвени с желание и любов.  В крайна сметка всичко опира до личният избор - всеки има право да реши сам за себе си.  good
Активен
Radost
Ентусиаст
**
Публикации: 101

усмивки и любов

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 24, 2007, 16:01:58 »

Аз съм много доволна от моя сватбен агент.   Bravo Bravo Bravo Понеже аз съм от булките, които искат да си организират сватбата и имат идейки, а им е нужна помощ в реализацията и спокойствие на сватбения ден моята агентка се справи блестящо.    good goody Отдели ми страшно много време - без да ми таксува "на час" и всичко беше без пропуск.
Активен
rjoci
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #221 -: юли 25, 2007, 10:53:35 »

а някой чувал лии е за фирма PARTY POINT във Варна /една приятелка ми ги похвали много?някакви впечатления?

Моля пишете на кирилица!
« Последна редакция: юли 25, 2007, 19:56:56 от fiibi_bg » Активен
nia_ss
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #222 -: юли 31, 2007, 21:17:20 »

Здравейте! Лично аз смятам, че сватбените агенции са от голяма полза, спестяват мн. време и обикаляне. На мен ми предстои да се омъжа и на скоро чух от моя приятелка за нещо мн. интересно - за първи път и в Бг са открили Сватбена листа! Било супер - избирате подаръците, които да ви подарят!! Правите списък заедно с момичетата от фирмата (между другото предлагали всичко, дори мебели и екскурзии!) и след това чрез поканите пращате гостите си при тях!  Така поне няма да ви се случи да получите 3 еднакви тостера и 5 тигана  good
Смятам да отида да проуча тези дни и ако сум доволна ще ви кажа! Магазина бил на ул.Кавала 4 , ако някои е ходил и има някакво мнение, моля да ми пише...(все пак повече положителни мнения е по-добре...да сум по-сигурна Girl_sing

Моля, пишете на кирилица!
« Последна редакция: август 01, 2007, 23:23:33 от Teo » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 01, 2007, 09:26:17 »

Аз съм много доволна от моя сватбен агент.   Bravo Bravo Bravo Понеже аз съм от булките, които искат да си организират сватбата и имат идейки, а им е нужна помощ в реализацията и спокойствие на сватбения ден моята агентка се справи блестящо.    good goody Отдели ми страшно много време - без да ми таксува "на час" и всичко беше без пропуск.

Радост на снимките,която ви е вдоещата това ли ти е агентката !! много ми е позната не е ли водещата на предаването по тв "СКАТ" :smile?
Активен
Radost
Ентусиаст
**
Публикации: 101

усмивки и любов

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 01, 2007, 13:32:46 »

Радост на снимките,която ви е вдоещата това ли ти е агентката !! много ми е позната не е ли водещата на предаването по тв "СКАТ" :smile?

Точно тя е.  good  Wink
Аз под това  разбирам сватбен агент.   DANCE  По 100 пъти се чувахме на ден. Уточнявахме и най-малката подробност, заедно сме правили бонбоните за сватбата, помагаше във всяка една малка подробност изобщо беше там, където имаше нужда от нея. Е, сега вече сме приятелки. А самият сватбен ден мина при пълно съблюдаване на сватбения сценарий и нищо не беше пропуснато. Това, което за мен значи най-много е, че когато е имало проблеми (а а такива има на всяка сватба) тя правеше така, че да не разбера нищо, за да не се ядосвам, а оправяше нещата.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: