Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 05:29:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140326 пъти)
123
Любопитен
Публикации: 29
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #165 -:
май 14, 2007, 09:20:23 »
Аз искам да разкажа за Party Partners или Wedding Party.
Егати смешните хора! Визирам Йоана Икономова
!
http://www.partypartnersbg.com/
http://www.svatbata.com/agents/wedding_party/index.htm
Тая женица, ми изпрати такива цени, че първо ми се приплака
, а после се смях с дни
!... Тая воооооооообще не е в час!!!!!!!!!!!!!!
Представете си - фоерверки - 1200 лева
!!!!!!!!!!! Не съм объркала нулите - 1200 беше цената, каято ми даде!!!!!!!!!!!!! Все едно светлинно шоу на Жан Мишел Жар ще има на сватбата ми или лазелен лъч в космоса ще изпращаме
!!!!!!!!!!!!!!! Следва - видео оператор - кам 800-850 лева
!!!!!! Фото - 400-450 лева
!... Номера на масите - 50 лева! Картончетата с номерца на масите - 50 лева!...
... И хонорар си писала - 500 лева! В хонорара й влиза забележете списък на гостите и подреждане на гостите по маси!... Тя ще ми прави списъка на гостите... и тя ще ги подрежда по маси! Нито ги знае нито ги познава хората
!...
Простооооооооо.... нямам думи, изрази и словосъчетания!... А ми беше препоръчана от приятелка на майка ми! Явно си мислиха, че не мога да я смахна, ама.. ела да видиш!
А...и цените ми ги дава в последния момент, да няма на къде да се измъкна, ама аз да не съм бял лебед!...
Препаръчвам на всички Ади Митрева, аранжор. Уникална жена с невероятна дарба, талант и познания! Не е посредник (като повечето сватбени агинтки-патици), а е аранжор!
Успех на всички!
«
Последна редакция: май 14, 2007, 11:04:22 от olive
»
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #166 -:
май 14, 2007, 12:52:42 »
olive браво момиче
, те тия повечето агентки си мислят,че като се женим един път може да си на въртят както си искат, а те да си печелят за 5 развода, :laugh:предпочтам с парите за агенти да си направя вълнуващ меден месец! :danceg:Особено ако сватбата ти е в малък град, ти искат и луди пари за превоза( защото им е трудно да ги пренесат на село)
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #167 -:
май 14, 2007, 14:04:22 »
Привет,
предлагам да не обобщаваме така относно хората, работещи по сватбени организации
Има много хора, които работят в сферата на сватбените услуги, които предлагата качествена услуга на добра цена и са коректни.
Аз също имам лични впечатления - но нека минат нещата, за да не говоря голи приказки.
Разбира се, винаги има хора, които целят да те прекарат, но то има такива само когато става въпрос за сватба
Активен
Nadya
Любопитен
«
Отговор #168 -:
май 15, 2007, 17:02:08 »
olive, ще дадеш ли координатите на аранжорката, че имам нужда
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #169 -:
май 17, 2007, 21:17:52 »
Координати се дават САМО на ЛС!!!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #170 -:
май 23, 2007, 11:26:03 »
Искам и аз да споделя опита си от една сватбена агенция - Фасилити ООД.
Наехме ги за да организират сватбата ни още преди три месеца и от тогава до вчера ние нямаме нищо готово, за сметка на това имаме една камара покупки, които нито сме искали, нито сме знаели, че ще се правят.
На първата ни среща агентката звучеше много ангажирана, беше звъняла в ресторанта ни и се беше поинтересувала, за местата и т.н. Седнахме и попълни списъка за разходите от сп.Сватба, като всички цени бяха абсолютно нормални, вчера ни подава списък със нашите разходи (който ще прикрепя), в който единствените цени, които съвпадат с първия списък са хонорарите на фото, видео и Диджей. След първата среща за две седмици се срещнахме още два пъти и платихме 60лв., защото договора се подписвал след тези две посещения.След това подписахме договора и всичко се промени! Вече се срещахме един път месечно, като на всяка среща ме питаха "Какво става с халките?",с агентката се видяхме още два пъти (вкл. вчера), а през останалото време сме си говорили само със секретарката, накрая дойде още една жена, на която аз трябваше да обяснявам всичко на ново. Единствените срещи с външни хора, които са се осъществили са тези, които ние сами сме си организирали. Те ни пратиха на среша, на която човека, с който трябваш е да се срещнем, изобщо не беше в София!
В крайна сметка само ни изгубиха времето и съм много доволна, че вече няма да се виждаме! Но се чувствам адски прецакана!
Дано на никой не му се случват подобни неща!
Все си мисля, че сватбените агенции са за да направят живота ти по- лесен и сватбения ден по - красив, а не да те затормозяват и да ти губят времето!
Извинявам се за дългия пост, но не се събрах на по-кратко
«
Последна редакция: май 23, 2007, 11:44:46 от screwball squirrel
»
Активен
Radost
Ентусиаст
усмивки и любов
«
Отговор #171 -:
май 23, 2007, 13:07:29 »
Цитат на: screwball squirrel в май 23, 2007, 11:26:03
Все си мисля, че сватбените агенции са за да направят живота ти по- лесен и сватбения ден по - красив, а не да те затормозяват и да ти губят времето!
Много си права screwball squirrel. Не е нормално да се държат толокова безотговорно към нещо, което е толкова важно за всеки един човек - сватбата. Аз искам да може по някакъв начин да може да им се търси отговорност. Тази загуба на време, както и лошо и непрофесионално отношение е направо ужасна. Дано успееш да си оправиш нещата навреме.
Активен
Happy_sun
Регистриран
«
Отговор #172 -:
май 23, 2007, 13:29:36 »
screwball squirrel - мила,
не мога да повярвам на това което пишеш. Лично аз съм ползвала въпросната агенция "Фасилити" и повярвай ми, мила, по коректно отношение и внимание не съм срещала... За нея научих от една приятелка, която я е ползвала преди мен (и беше много доволна) и реших и аз да ги наема. Сбъдна се мечтата ми за "моята сватба" - благодарение на тях, нямаше нещо за което да съм помечтала и да не се случи в действителност. Управителката е много весел и добронамерен човек, и бих могла да кажа, че ми стана и приятелка
, беше безкрайно отдадена на мен през цялия период на организацията, а не и бях само аз на главата... Незнам какви срещи са ти се провалили, но аз се срещнах с всички техни партньори - аранжорката, видео и фото- операторите, DJ, вариантите на поканите и подаръците ми ги носеха в офиса им, като накрая бюджета се измени от това по което аз бях правила промени... Мисля че е съвсем логично
... Нямам идея на теб какво не ти е допаднало, но нека другите не остават с такова впечатление от фирмата....
Аз съм впечатлена от тях и им благодаря за всичко
Активен
abel
Сватбар
«
Отговор #173 -:
май 23, 2007, 13:44:15 »
Цитат на: Happy_sun в май 23, 2007, 13:29:36
screwball squirrel - мила,
не мога да повярвам на това което пишеш. Лично аз съм ползвала въпросната агенция "Фасилити" и повярвай ми, мила, по коректно отношение и внимание не съм срещала... За нея научих от една приятелка, която я е ползвала преди мен (и беше много доволна) и реших и аз да ги наема. Сбъдна се мечтата ми за "моята сватба" - благодарение на тях, нямаше нещо за което да съм помечтала и да не се случи в действителност. Управителката е много весел и добронамерен човек, и бих могла да кажа, че ми стана и приятелка
, беше безкрайно отдадена на мен през цялия период на организацията, а не и бях само аз на главата... Незнам какви срещи са ти се провалили, но аз се срещнах с всички техни партньори - аранжорката, видео и фото- операторите, DJ, вариантите на поканите и подаръците ми ги носеха в офиса им, като накрая бюджета се измени от това по което аз бях правила промени... Мисля че е съвсем логично
... Нямам идея на теб какво не ти е допаднало, но нека другите не остават с такова впечатление от фирмата....
Аз съм впечатлена от тях и им благодаря за всичко
Тъй като до сега не си участвала активно във форума - както се вижда от броя на съобщенията ти (само едно), ще те помоля да пуснеш малко пвече информация за вашата сватба, може би дори снимки...
Кога, къде... В противен случай предлагам модераторите да изтрият това мнение - screwball squirrel пише от достатъчно време във форума, за да се доверим на нейното мнение
Без лош чувства надявам се, просто е нормално да говорим за конкретни неща
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #174 -:
май 23, 2007, 13:53:00 »
Ехе ами не знам какво е станало, но ние трябваше сами да си уговаряме срещите, а агентката доста дълго време твърдеше , че няма смисъл да се срещаме с фото и видео, защото "те си знаят какво да правят"!
Снимки на дадената фотографка ми бяха изпратени след първата среща и толкова, след това само се даваха за пример, а дори не бяха от една и съща сватба. А направения ни бюджет беше предела!!!
Радвам се че си останала доволна, все пак зависи какво си искала и как си си го "ПРЕДСТАВЯЛА".
А за отдаденост не може и да се говори, ние дори по телефона не сме разговаряли с нея, а със секретарката, а колкото пъти я потърсим на личния и телефон ,толкова пъти тя или е имала работа или изобщо не знае за какво става въпрос и пак ни праща при секретарката!
Надявам се никога да не попадам на подобно внимание!
Активен
Happy_sun
Регистриран
«
Отговор #175 -:
май 23, 2007, 13:54:30 »
Съвсем случайно влязах в този форум, не карам никой да ми вярва или да убеждавам някой в каквото и да е... Пък и аз говоря за конкретни неща... До сега не съм участвала в такива форми на общуване и реших, че са за всички... Ако навлизам в някакво лично пространство - моля за извинение... Моята сватба беше на 28.10.06г в ресторант Тополите... Желая на всички да изживеят "сватбата на мечтите си"
Активен
abel
Сватбар
«
Отговор #176 -:
май 23, 2007, 14:00:16 »
Мерси за информацията,
просто когато някой сподели нещо по-конкретно е различно
Няма да е първият случай, в който недобронамерени хора се опитват да се рекламират
Важно е хората да знаят, че твоето мнение не е такова, за да го приемат сериозно.
Весел ден ти пожелавам
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #177 -:
май 23, 2007, 14:02:41 »
Всеки има право да изрази мнението си, а и това им е идеята на тези форуми да се дава гласност на качеството на работа на фирмите (каквато и дайност да се занимават те). Много е полезно всичко това, за да се предотвратят бъдещи разочароования и от друга страна да се помогне на тези, които си търсят добре работещи фирми.
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #178 -:
май 27, 2007, 12:00:03 »
Едно предложение: не мислите ли, че коректността на сватените агенти би била малко по-реална, ако си поискате договор за обслужването към който да приложите и одобрените цени? Т.е., уточнявате какво искате и карате агенцията да подпише договор с вас. Не че въ България договорите не се нарушават, но... мисля, че е време нещата да станат малко по-коректни, нали?
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #179 -:
май 27, 2007, 15:19:19 »
дааааааа, напълно съм съгласна с теб
Sheila
Активен
Страници: